Daca da,chiar ca-mi tai venele cu piaptanul
Daca da,chiar ca-mi tai venele cu piaptanul 
miky scrie:Daca Fario a avut curajul sa posteze comentarii la articolele din Gandul, semnandu-se cu nickul sau cu care stie ca-i provoaca frisoane lui Gerula, de ce s-ar fi temut sa apara si aici in toata splendoarea nickului sau cu care si-a castigat atata renume ? de ce ar avea nevoie sa inventeze altul si sa se straduie sa creeze acelasi personaj, starnind aceleasi frisoane ?
miky scrie:nasoale sunt fanatismul si virulenta cu care unii, impaunati mai mult sau mai putin justificat cu termenul C&R, condamna orice alta atitudine diferita a altor pescari...
nasol e ca exista unii, destui, care sunt mari exemple de etica si comportament in fata tastaturii, dar pe apa unde nu-i vede nimeni, se comporta total diferit... nu e cazul sa va simtiti vizati cei care va stiti ca nu va incadrati in aceasta categorie, ca nu va acuza nimeni la propriu, dar nici nu puteti nega ca exista si specimenul asta de oameni,... si din pacate astia sunt cei mai virulenti in discutii de genul asta...
bravura si intoleranta fata de cei care nu gusta inca placerile C&R, condamnarea acestora public, vehement, cu manie civica si avant revolutionar, uitand ca e in litera legii sa poata fi pastrati pestii, nu ajuta la promovarea unei noi mentalitati de genul C&R...
Revolta interioara, vizibila pentru toata lumea din care sa reiasa (prefer sa vorbesc la persoana intaia sa evit sa apara vreun frustrat care sa zica ca-l atac) ca eu am trecut pragul purificarii prin C&R, devenind superior celorlati, si ca e bine sa se stie si sa inteleaga asta cand cineva mi se adreseaza,... asta e naspa !
C&R se poate promova si cu decenta,... cu mai mult efect ! eu asta spuneam !
vizavi de Fario, va grabiti sa-l judecati in lipsa, catalogandu-l braconier, fara sa-l cunoasteti personal, nestiind nici macar daca el scrie aici pe forum si se identifica sau nu cu "buldo"...
dar odata ce voi practicati in vazul lumii C&R, sa se stie si sa se vada,... asta e o dovada sigura ca judecata voastra e dreapta si nu poate fi pusa la indoiala !
Fario s-a nascut vinovat pe forumul asta !... daca s-o fi nascut !!!
miky scrie: Nu sunt Buldo, nu sunt Fario, si nici Serbanel,… dar nu ma deranjeaza deloc confuzia ca am fi una si aceeasi persoana… mi-s prieteni, au umor, stiu si sa pescuiasca, nu-s complexati … chiar as putea fi mandru de situatie, si onorat, sper ca si ei sa gandeasca la fel in privinta mea…
Mai trist si dezolat as fi fost sa ma confunde cineva cu Gerula, dar noroc ca asta stim cu toti ca e imposibil… Gerula fiind inconfundabil… oricum… intr-o atare situatie as fi fost distrus psihic, si,… sigur impins la sinucidere prin automutilare…![]()
![]()
![]()
miky scrie: Contrar convingerilor déjà inradacinate pe aici, mai pot sa zic ca am venit pe forumul asta cu intentii bune inca de la inceput, si chiar voiam sa am cu cine discuta atat fly cat si altele, dar… n-a fost sa fie ce se trambitase ca va fi… ma rog, asta e…
Nici acum nu sunt tentat sa raman din aceleasi motive…
miky scrie:Singurul regret pe care il am oarecum, dar nu ma ofilesc din cauza asta este ca, SF, atunci cand era foarte curajos la adresa mea pe un topic unde eu nu aveam voie sa scriu, n-a avut atata sange in oua sa fie barbat si sa-mi ofere dreptul la replica… pacat SF ! eu in locul tau as fi facut-o… acu e tarziu deja !
Va doresc numai bine in noul an !
miky scrie: Nu sunt Buldo, nu sunt Fario, si nici Serbanel,… dar nu ma deranjeaza deloc confuzia ca am fi una si aceeasi persoana… mi-s prieteni, au umor, stiu si sa pescuiasca, nu-s complexati … chiar as putea fi mandru de situatie, si onorat, sper ca si ei sa gandeasca la fel in privinta mea…
Singurul regret pe care il am oarecum, dar nu ma ofilesc din cauza asta este ca, SF, atunci cand era foarte curajos la adresa mea pe un topic unde eu nu aveam voie sa scriu, n-a avut atata sange in oua sa fie barbat si sa-mi ofere dreptul la replica… pacat SF ! eu in locul tau as fi facut-o… acu e tarziu deja !
miky scrie:... cine nu s-o dumirit pana acum, nici n-o sa se dumireasca in continuare, deci orice efort ar fi inutil... daca voua va place sa fiu eu Fario, sau Buldo, sau amandoi deodata, nu mai incerc sa va stric eu placerea...
Niciodata nu a-si putea sa fac jocul cuiva,nu-mi sta in fire,dar nici nu voi accepta sa fiu calcat in picioare.Am curajul sa-i spun omului in fata cand am gresit fata de el,dar si sa-l fac jigodie cand e cazul.Fiind ultimul msj de la acest subiect ,va urez si eu inca o data Sarbatori Fericite,si celor activi dar si celor din umbra.Gerula scrie:Vad ca te mananca rau si ca ai preluat ca papagalul sagetica mea.
Desigur, faptul ca imi reprosezi mie ca te-as fi amestecat in nusce, cand altii te amestecasera iar eu le taiasem macaroana, nu mai mira pe nimeni![]()
![]()
Au observat toti ca nu poti urmari nici macar o argumentatie simpla, dar, in schimb, ai trairi cat cuprinde.
Gerula scrie:Ma Ilie, pastreaza-ti calmul si uita-te cand a anuntat dumitru cu surle si trambite ca se retrage (indemnand toata lista de ym sa faca la fel) si cand au avut eugen si acolitul dragos revelatia faptului ca tu esti un fazan/papagal/whatever bla bla. Vreo trei amici ai lui dumitru au renuntat sa posteze, iar cei doi baieti s-au crezut mai smecheri, vrand sa se retraga dupa ce mai alungau cativa de pe forum, cu mistouri proaste.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator