Confesiunile lui Fario Nebunu'/Serbanel/Buldo/miky

La muste. Artificiale, desigur.

Confesiunile lui Fario Nebunu'/Serbanel/Buldo/miky

Mesajde ilie pe Decembrie 19th, 2008, 7:33 pm

Hai G totusi sa incercam si noi sa facem intr-un fel sau altul pace.Daca eu am avut puterea sa zic ce-am zis mai sus,sper ca si ei o sa incerce sa revina la sentimente mai bune si impreuna poate reusim si altceva in afara de a ne certa.In afara de asta,esti sigur ca Miky/Buldo/ sunt una si aceeasi persoana? :think: Daca da,chiar ca-mi tai venele cu piaptanul :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=bZrBaSXUJyQ&feature=related
ilie
trecut prin multe

Locaţie: sibiu

Re: avat la fly

Mesajde Gerula pe Decembrie 19th, 2008, 8:09 pm

Nu face asta, s-ar putea sa fie neplacut :D .

A fost o faza geniala pe forumul muscarilor, buldo a facut acolo o clona Gerula, cu care a postat reclama destul de nesimtita pentru forumul rapitori.info , ca sa-mi faca mie firma proasta. Am facut si eu un cont Gerula_ :D , si l-am demascat. La care Luci a avut ideea sa dea in IP-urile clonei Gerula. Ghici cine guita pe urma ca Ghita in ziua de Ignat ca a ramas fara acces pe forum? Ei bine da, ayatollahul flyfishingului pur, Miky :lol: :lol: :lol:.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde ilie pe Decembrie 19th, 2008, 8:48 pm

Daca vrea.Miky poate sa raspunda acum pe forum sau are ban?Ptr. ca sunt curios ce are de zis la treaba asta,nu de alta dar eu am avut o discutie mai mult decat sincera cu el astazi,cel putin din partea mea.Oricum daca nu,stie cum sa dea de mine,e destul sa faca acelasi lucru care l-am facut si eu. :think:
ilie
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Decembrie 19th, 2008, 8:57 pm

Stai linistit, n-are nici un fel de ban pe contul Miky. Dar nici n-are ce zice, faza a fost exact asa cum am descris-o. Sigur, poate sa nege ca hotul prins cu mana-n poseta, dar cam atat :lol: .

Am salvat aici respectivul mesaj http://i78.servimg.com/u/f78/11/28/30/87/miky10.jpg

Nu de alta, dar stiu ca Luci a lasat membrilor posibilitatea de a edita pe termen nelimitat, si cunoscandu-l pe fario mi-e ca trecea mesajul in nefiinta. :lol:

A, si inca o chestie. Miky a postat aici crasma-pescarilor-f10/buldofariovijelieserbanelwhatever-show-t111-s60.html acest mesaj:

miky scrie:Daca Fario a avut curajul sa posteze comentarii la articolele din Gandul, semnandu-se cu nickul sau cu care stie ca-i provoaca frisoane lui Gerula, de ce s-ar fi temut sa apara si aici in toata splendoarea nickului sau cu care si-a castigat atata renume ? de ce ar avea nevoie sa inventeze altul si sa se straduie sa creeze acelasi personaj, starnind aceleasi frisoane ?

Cred ca va amintiti cu totii ca ideea fixa a lui Fario este ca provoaca frisoane, da? :lol: :lol: :lol:

Iar cei mai vechi poate-si amintesc si fixatia lui Serbanel, cum ca el e de fapt adevarata fata a pescarilor forumisti, pe care acestia incearca s-o ascunda :D . Ei bine, am si pentru ei un citat din Miky:

miky scrie:nasoale sunt fanatismul si virulenta cu care unii, impaunati mai mult sau mai putin justificat cu termenul C&R, condamna orice alta atitudine diferita a altor pescari...
nasol e ca exista unii, destui, care sunt mari exemple de etica si comportament in fata tastaturii, dar pe apa unde nu-i vede nimeni, se comporta total diferit... nu e cazul sa va simtiti vizati cei care va stiti ca nu va incadrati in aceasta categorie, ca nu va acuza nimeni la propriu, dar nici nu puteti nega ca exista si specimenul asta de oameni,... si din pacate astia sunt cei mai virulenti in discutii de genul asta...
bravura si intoleranta fata de cei care nu gusta inca placerile C&R, condamnarea acestora public, vehement, cu manie civica si avant revolutionar, uitand ca e in litera legii sa poata fi pastrati pestii, nu ajuta la promovarea unei noi mentalitati de genul C&R...
Revolta interioara, vizibila pentru toata lumea din care sa reiasa (prefer sa vorbesc la persoana intaia sa evit sa apara vreun frustrat care sa zica ca-l atac) ca eu am trecut pragul purificarii prin C&R, devenind superior celorlati, si ca e bine sa se stie si sa inteleaga asta cand cineva mi se adreseaza,... asta e naspa !
C&R se poate promova si cu decenta,... cu mai mult efect ! eu asta spuneam !
vizavi de Fario, va grabiti sa-l judecati in lipsa, catalogandu-l braconier, fara sa-l cunoasteti personal, nestiind nici macar daca el scrie aici pe forum si se identifica sau nu cu "buldo"...
dar odata ce voi practicati in vazul lumii C&R, sa se stie si sa se vada,... asta e o dovada sigura ca judecata voastra e dreapta si nu poate fi pusa la indoiala !
Fario s-a nascut vinovat pe forumul asta !... daca s-o fi nascut !!!

q.e.d.
Gerula
Site Admin

Mesajde miky pe Decembrie 20th, 2008, 12:30 am

Sa neg ? nici prin cap nu-mi trece… ce sens ar avea ?...
Dimpotriva… la asa “dovezi devastatoare”, ma simt indreptatit sa va urez atat din partea mea cat si a lui Buldo si a lui Fario si Serbanel, sarbatori fericite si un an nou mai bun si cu mai putine obsesii si frisoane :D … stiu ca nu se vor supara ca o fac si in numele lor, chiar daca Fario, pe buna dreptate se cam codeste la primirea pe care i-ati facut-o… dar fiind baiat ok nu pune la inima, asa ca o sa-l conving usor… :D
In rest, ce sa am io de zis la asa demonstratie ? de ce m-ati crede pe mine? Cine-i curios din fire, sa puna mana sa-l intrebe pe Luci, ca el e proprietarul http://www.flytying.ro, si detinatorul absolut al adevarului, deci poate lamuri mai bine pe oricine…
Altfel nimic de zis, sunt extrem de incantat ca regasesc aici atatea citate din mine… si uitasem cat de bine le zic uneori… :D Noroc cu Gerula care tine totul ordonat, la dosar… in felul asta sunt sigur ca toata opera mea e in siguranta, fapt pentru care posteritatea ii va fi recunoscatoare la timpul potrivit… :D
Si totusi, pentru cei care nu au perspicacitatea bolnava a lui Gerula, ma gandesc sa fac o incercare:
Nu sunt Buldo, nu sunt Fario, si nici Serbanel,… dar nu ma deranjeaza deloc confuzia ca am fi una si aceeasi persoana… mi-s prieteni, au umor, stiu si sa pescuiasca, nu-s complexati … chiar as putea fi mandru de situatie, si onorat, sper ca si ei sa gandeasca la fel in privinta mea…
Mai trist si dezolat as fi fost sa ma confunde cineva cu Gerula, dar noroc ca asta stim cu toti ca e imposibil… Gerula fiind inconfundabil… oricum… intr-o atare situatie as fi fost distrus psihic, si,… sigur impins la sinucidere prin automutilare… :lol: :lol: :lol:
Contrar convingerilor déjà inradacinate pe aici, mai pot sa zic ca am venit pe forumul asta cu intentii bune inca de la inceput, si chiar voiam sa am cu cine discuta atat fly cat si altele, dar… n-a fost sa fie ce se trambitase ca va fi… ma rog, asta e…
Nici acum nu sunt tentat sa raman din aceleasi motive…
Singurul regret pe care il am oarecum, dar nu ma ofilesc din cauza asta este ca, SF, atunci cand era foarte curajos la adresa mea pe un topic unde eu nu aveam voie sa scriu, n-a avut atata sange in oua sa fie barbat si sa-mi ofere dreptul la replica… pacat SF ! eu in locul tau as fi facut-o… acu e tarziu deja !
Va doresc numai bine in noul an ! :D
miky
membru nou

Mesajde Gerula pe Decembrie 20th, 2008, 1:19 am

miky scrie: Nu sunt Buldo, nu sunt Fario, si nici Serbanel,… dar nu ma deranjeaza deloc confuzia ca am fi una si aceeasi persoana… mi-s prieteni, au umor, stiu si sa pescuiasca, nu-s complexati … chiar as putea fi mandru de situatie, si onorat, sper ca si ei sa gandeasca la fel in privinta mea…
Mai trist si dezolat as fi fost sa ma confunde cineva cu Gerula, dar noroc ca asta stim cu toti ca e imposibil… Gerula fiind inconfundabil… oricum… intr-o atare situatie as fi fost distrus psihic, si,… sigur impins la sinucidere prin automutilare… :lol: :lol: :lol:

Nu mai posta la ore de-astea tarzii, ca uiti cu ce cont postezi, si intri in pielea altui personaj de-al tau :lol: :lol: :lol:

Orice om cu mintile acasa vede asemanarea mult prea mare dintre vorbele astea si textele obisnuite ale lui Fario/ Serbanel :lol:

miky scrie: Contrar convingerilor déjà inradacinate pe aici, mai pot sa zic ca am venit pe forumul asta cu intentii bune inca de la inceput, si chiar voiam sa am cu cine discuta atat fly cat si altele, dar… n-a fost sa fie ce se trambitase ca va fi… ma rog, asta e…
Nici acum nu sunt tentat sa raman din aceleasi motive…

Da, pai nu vezi cum ti se indeasa pumnul in gura? :lol: :lol: :lol: E pogrom curat :lol: .

miky scrie:Singurul regret pe care il am oarecum, dar nu ma ofilesc din cauza asta este ca, SF, atunci cand era foarte curajos la adresa mea pe un topic unde eu nu aveam voie sa scriu, n-a avut atata sange in oua sa fie barbat si sa-mi ofere dreptul la replica… pacat SF ! eu in locul tau as fi facut-o… acu e tarziu deja !
Va doresc numai bine in noul an ! :D

Asa e, se stie doar ca persoanele cu fixatie maniacala nu pot raspunde decat musai pe topicul unde li s-a pus pata :lol: :lol: :lol: .

Zi mai bine ce important te simteai cand ii scriai mailuri lui CTP :lol: :lol: :lol: , am ras o redactie intreaga citind micile tale delatiuni :lol:.
Gerula
Site Admin

Mesajde SF pe Decembrie 20th, 2008, 12:44 pm

miky scrie: Nu sunt Buldo, nu sunt Fario, si nici Serbanel,… dar nu ma deranjeaza deloc confuzia ca am fi una si aceeasi persoana… mi-s prieteni, au umor, stiu si sa pescuiasca, nu-s complexati … chiar as putea fi mandru de situatie, si onorat, sper ca si ei sa gandeasca la fel in privinta mea…
Singurul regret pe care il am oarecum, dar nu ma ofilesc din cauza asta este ca, SF, atunci cand era foarte curajos la adresa mea pe un topic unde eu nu aveam voie sa scriu, n-a avut atata sange in oua sa fie barbat si sa-mi ofere dreptul la replica… pacat SF ! eu in locul tau as fi facut-o… acu e tarziu deja !

Miky , chiar nu am chef sa ma intorc la nebunia aia , insa nu am eliminat nici un mesaj dintre emailuri schimabte atunci cu unu sau altu , vor vedea lumina zilea cind treaba se va mai cicatriza , sa zicem ( unele is bestiale :lol: ) .
Din cite stiu , mi-ai zis si pe mail treaba asta , si cind io te-am intrebat daca stii ca nu esti banat decit pe o sectiune , si ca poti pune treaba pe forum , insa nu ai pus-o ! Mi-ai zis sa mut discutia pe alta sectiune , insa io nu pot face asta , nu am de-a face cu chestii din astea , si nici nu ma gindeam nicicum ca-i asa de important , acuma vad insa ca ii !
Cu Fario , dupa mesaju care l-ai citit , mail , crezi ca io-s lamurit ?
SF
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Decembrie 20th, 2008, 1:28 pm

Sincer, mai mult decat mesajele postate aseara de miky nu cred ca trebuie ca sa te lamuresti. E 100% fario show :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde miky pe Decembrie 20th, 2008, 2:48 pm

1) Gerula, sunteti off topic de o bucata de vreme iar discutia pe panta asta tu ai deturnat-o... deci te cam faci vinovat de spamuri... :lol:
macar da-ti un avertisment daca nu ai curajul sa-ti dai ban :lol: :lol: :lol:
2) SF, putin imi pasa cat de lamurit ai ramas tu sau altii,... eu ce-am avut de zis am zis... cine nu s-o dumirit pana acum, nici n-o sa se dumireasca in continuare, deci orice efort ar fi inutil... daca voua va place sa fiu eu Fario, sau Buldo, sau amandoi deodata, nu mai incerc sa va stric eu placerea... sweets dreams !
oricum sunt doar in trecere pe aici, cu ocazia sarbatorilor, considerand ca nu-i o crima sa va urez de bine pentru noul an, deci nu mai are nici o relevanta pentru viitor...
totusi ca sa nu te las nelamurit de tot, in cealalta problema iti explic acum:
la vremea respectiva, eu aveam ban la crasma, deci acolo nu puteam scrie, adica exact acolo unde erati voi viteji la adresa mea, stiind ca nu pot sa va raspund on topic... e drept ca pe celelalte sectiuni as fi putut scrie, dar cand am facut-o, de pilda aici : crasma-pescarilor-f10/gerulas-show-t176.html ati sarit repede ca-i spam, ... iar Gerula l-o mutat repede tot la crasma unde sa nu mai pot continua... deci ce sa scriu in alta parte ? dreptul meu la replica pe care ti l-am trimis pe mail, avea de-a face cu tine, intrucat ma atacasesi direct si deci onest era sa-mi dai sansa la replica... atunci avea oarecare sens, acuma chiar nu mai are importanta...
in incheiere, nu o sa va mai deranjez , prea va potriviti toti, dar nu pot sa inchei inainte de a va multumi si eu pentru frumoasele voastre ganduri si urarile de bine pe care la randul vostru ati gasit de cuviinta sa mi le adresati ! :D
va doresc numai bine in continuare si nu incetati sa tineti sectiunea fly in viata, pe care o urmaresc cu mare interes, nu numai pentru informatiile tehnice deosebit de interesante care le contine, dar,... in momentele de singuratate si apatie imi alunga des tristetea si imi readuce zambetul pe buze...keep it alive for me, please ! :lol:
miky
membru nou

Mesajde SF pe Decembrie 20th, 2008, 4:26 pm

miky scrie:... cine nu s-o dumirit pana acum, nici n-o sa se dumireasca in continuare, deci orice efort ar fi inutil... daca voua va place sa fiu eu Fario, sau Buldo, sau amandoi deodata, nu mai incerc sa va stric eu placerea...

No , apoi cind te mai simti tu asa singur si nustiucum , in loc sa zimbesti incearca sa vezi si ce spui , cita vreme o tinut circu ala am incercat sa vad pe amindoua partile , insa inca de pe atunci am vazut ca unii deja aveau o parere facuta , betonata , cimentata si nu voiau nicicum sa renunte la ea . Nu-ti cer socoteala pt pluralu de mai sus , io nu stau pe forumuri ca sa-mi caut oameni care sa-mi dea dreptate , asta ii-era atacu si daca vrei poti raspunde :) :) , probabil nu am dreptate ;)

Gerula , daca ii cazu muta discutia unde vrei , asta nu mai are de.a face cu fishu .
SF
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Decembrie 20th, 2008, 5:15 pm

O sa-i dam un split cand se linistesc apele, titlul va fi ceva gen "Confesiunile lui Fario".

Nespus de comic e felul in care vorbeste de barbatie, cand el dadea anonime la mine la ziar :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde ilie pe Decembrie 20th, 2008, 5:42 pm

Inchide dracu topic-ul asta,poate timpul le va rezolva intr-un fel sau altul.Fie ca o faci sau nu,eu nu mai postez la acest subiect.S-a nascut mort, inca de la a doua postare a fost o mare abureala in care la toti ne-a placut sa ne scaldam,iar la urma dupa principiul"nici usturoi n-am mancat nici gura nu-mi pute"incercam sa aruncam vina unul pe celalalt.Cu toate acestea daca se vroia, era un subiect mai mult decat interesant.Afost greseala mea ca l-am deschis,si asa nu aveam de gand foarte serios sa ma apuc de pescuit la avat cu muste,desi poate speram ca subiectul sa-mi aduca ceva alternative in momentul in care cautam acest peste.Daca stiam ca va naste atata ura,nu o faceam niciodata.Daca cineva ,indiferent cine, are impresia ca scriu acest msj.din cu totul alte motive se insala amarnic. :naughty: Niciodata nu a-si putea sa fac jocul cuiva,nu-mi sta in fire,dar nici nu voi accepta sa fiu calcat in picioare.Am curajul sa-i spun omului in fata cand am gresit fata de el,dar si sa-l fac jigodie cand e cazul.Fiind ultimul msj de la acest subiect ,va urez si eu inca o data Sarbatori Fericite,si celor activi dar si celor din umbra.
ilie
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Decembrie 20th, 2008, 7:14 pm

Ma Ilie, pastreaza-ti calmul si uita-te cand a anuntat dumitru cu surle si trambite ca se retrage (indemnand toata lista de ym sa faca la fel) si cand au avut eugen si acolitul dragos revelatia faptului ca tu esti un fazan/papagal/whatever bla bla. Vreo trei amici ai lui dumitru au renuntat sa posteze, iar cei doi baieti s-au crezut mai smecheri, vrand sa se retraga dupa ce mai alungau cativa de pe forum, cu mistouri proaste.
Gerula
Site Admin

Mesajde kuintautti pe Decembrie 22nd, 2008, 11:36 am

1 ) vorbeti prostii !

2 ) vezitii de treba ta si nu m-a mai amesteca pe mine in circul tau... nu vezi ca te ignor ?

3 ) :arrow:

pa !
kuintautti
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Decembrie 22nd, 2008, 12:03 pm

Vad ca te mananca rau si ca ai preluat ca papagalul sagetica mea :lol: .

Desigur, faptul ca imi reprosezi mie ca te-as fi amestecat in nusce, cand altii te amestecasera iar eu le taiasem macaroana, nu mai mira pe nimeni :lol: :lol: :lol: Au observat toti ca nu poti urmari nici macar o argumentatie simpla, dar, in schimb, ai trairi cat cuprinde. :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde kuintautti pe Decembrie 22nd, 2008, 12:26 pm

Gerula scrie:Vad ca te mananca rau si ca ai preluat ca papagalul sagetica mea :lol: .

Desigur, faptul ca imi reprosezi mie ca te-as fi amestecat in nusce, cand altii te amestecasera iar eu le taiasem macaroana, nu mai mira pe nimeni :lol: :lol: :lol: Au observat toti ca nu poti urmari nici macar o argumentatie simpla, dar, in schimb, ai trairi cat cuprinde. :lol:

Gerula scrie:Ma Ilie, pastreaza-ti calmul si uita-te cand a anuntat dumitru cu surle si trambite ca se retrage (indemnand toata lista de ym sa faca la fel) si cand au avut eugen si acolitul dragos revelatia faptului ca tu esti un fazan/papagal/whatever bla bla. Vreo trei amici ai lui dumitru au renuntat sa posteze, iar cei doi baieti s-au crezut mai smecheri, vrand sa se retraga dupa ce mai alungau cativa de pe forum, cu mistouri proaste.

nu stiu care dintre noi e papagal... io ca sint unul care am folosit un emotional sau tu ca te comporti de parca ai inventato tu bulina sau de parca ai pus stapinire pe ea ?

in repetate rinduri minti ca io as fi indemnat alti membri sa se retraga... deci nu tu ma amesteci... ci altii :lol: ca sa nu m-ai zic ca ai dat la gioale in lipsa participari nele de fiecare data cind ai avut ocazia zugravinduma cit se poate de nashpa... ca un adevarat domn ce esti...

repet ... veziti de treba ta si nu ma amesteca in halucinatiile tale ! nici aici nici pe alte forumuri !

:arrow:
kuintautti
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Decembrie 22nd, 2008, 12:45 pm

Zi unde te-am zugravit eu naspa, exceptand faza cu indemnatul listei de ym sa se retraga de pe forum, faza care e cat se poate de adevarata (stiu detalii suculente despre milogeala cu care i-ai presat pe unii, daca insisti pot intra in detalii :D :lol: Si despre asta, si despre felul in care te rugai de unul si de altul sa voteze pentru tine in poll-ul ala :lol: :lol: :lol: ).

Oricum, cea mai tare e faza cu halucinatiile :lol: . Dupa ce n-ai avut nevoie nici macar de o luna ca sa ajungi la concluzia ca Luci a luat-o pe urmele mele :lol: , nu stiu cum naibii ai tupeul sa folosesti acest cuvant.

Retine urmatoarea idee: tu ai facut clabuci la gura pe messenger saptamani in sir la adresa mea si la adresa acestui forum, in discutiile cu zeci de oameni, in timp ce eu am avut, in tot acest timp, o atitudine cat se poate de rezervata si decenta. Proceseaza chestia asta, daca mai esti in stare.

P.S. Cand eu am fost singurul care folosea emoticonul ala vreme de ani de zile, da, pot spune ca ai inceput si tu sa-l folosesti ca papagalul :lol: :arrow:
Gerula
Site Admin

Mesajde kuintautti pe Decembrie 22nd, 2008, 12:56 pm

nu e de mirare ca tu esti unicul pe lume care a folosit bulina... practic pt tine sa inventat ... :lol: deci nu ma mir nici ca continui sa maninci cacat...

n-ai decit ! hai da-i belite... io nu iti mai raspund

:arrow:
kuintautti
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Decembrie 22nd, 2008, 1:03 pm

Aia e, astea sunt posibilitatile lui intelectuale, n-ai ce sa-i ceri. :roll:
Gerula
Site Admin

Mesajde kuintautti pe Decembrie 22nd, 2008, 1:26 pm

sint unii " intelectuali " meschini... prosti de bubuie ! ...care gasesc alinare si mingiiere in faptul ca daca insinueaza , jignesc si insulta mintind intr-un mod mai elevat , si corect scris... ar fi chipurile mai presus ca alti ... as putea zice asadar ca parca se pretind ... fata de alti care " le zic" sincer , direct si fara rezerve... deh ... la unii le este indiferenta impresia facuta ...
kuintautti
trecut prin multe

Următorul

Înapoi la Flyfishing