Gerula scrie:Teroare in Univers![]()
. Zi unde iesim sa vin cu camera
![]()

mayer_maryus scrie:mah dabia astept sa te vad, bineninteles cu binoclu, sa vb cu baietii sa vad de unde dreaq iau neste banda daia cu pericol, accesul interzis, etc.. sa ingradesc zona unde dai ca sa nu ai victime =))
merjem la un cheste man ca nu mai am rabdare)
Gerula scrie:Bun, zi cand facem filmarea. Eventual ia sculele la tine si dam intr-o dupa-amiza o fuga pana la Buftea
Gerula scrie:Mai, am impresia ca eviti camera de luat vederi
ShokTu scrie:Gerula scrie:Mai, am impresia ca eviti camera de luat vederi
Nu evit frate, dar nu prea aveam aceleasi locuri de pescuit iar sa ne schimbam "obiceiurile" cam greu pana mea
Gerula scrie:Prin crangurile alea de la Calugareni?Eu chiar vroiam sa-l filmam pe un loc deschis si relativ plat, unde un incepator poate spera intr-un casting cat de cat decent.
mayer_maryus scrie:Gerula scrie:Prin crangurile alea de la Calugareni?Eu chiar vroiam sa-l filmam pe un loc deschis si relativ plat, unde un incepator poate spera intr-un casting cat de cat decent.
poi tu nu stii meleagurile pe unde ne facem damblaua bine... sant locuri cu intinsatura de te plictisesti mergand...
dar eu vreau sa-l vad cu wadersii in apa =)) cum da el si sa si prinda:P

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator