Cine are de gand sa se apuce de fly anul asta?

La muste. Artificiale, desigur.

Re: Cine are de gand sa se apuce de fly anul asta?

Mesajde Gerula pe Februarie 23rd, 2009, 12:28 pm

Eu zic sa te mai gandesti. La cum se circula in Romania, in loc de categoria A ar trebui sa se numeasca "donator de organe". Combinatia dintre gropi, viteza si soferii care nu stiu sa se uite in retrovizor e cam prea periculoasa.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde ShokTu pe Februarie 23rd, 2009, 4:07 pm

Cunosc foarte bine aspectele astea crede-ma :D , m-am gandit indeajuns, prefer sa scrie pe spatele meu donator de organe, oricum e mai bine decat inscriptia merg pe jos ca este sigur si sanatos :D
ShokTu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 23rd, 2009, 4:13 pm

Da conserva ce-are mai? :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde ShokTu pe Februarie 23rd, 2009, 4:21 pm

eheee, are lipsuri :D ,, nu te poti strecura cu ea cum faci cu motorul :D, daca raman impotmolit la peste cu motorul nu-mi fac griji ca nu pot sa ies, dar in conserva trebuie sa ai nervi de fier :D ( nu spun ca nu am dar prefer sa ii pastrez mai relaxati :D )
ShokTu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 24th, 2009, 11:42 am

Mai bine conserva cu troliu si roti speciale de noroi, decat sa impingi motorul prin namoale pana la genunchi. Parerea mea ;).
Gerula
Site Admin

Mesajde mayer_maryus pe Martie 10th, 2009, 9:32 pm

soktule referitor la bicicleta cu motor eu ti-am zis parerea si inca o data multumesc ca nu m-am apucat de treaba cu
2 roti si motoare de peste 750cc din diverse motive , poate unul cel mai important e Saby care m-a facut relativ sa inteleg , precum si cativa prieteni de-ai mei cu motoare (vreo 10 ) printre care se numara si un sevice de motoare,
iar facand o statistica cam 99% dintre toti au fiare prin ei minim 1 operatie de oase ...
nu neg ca am mers cu motorul si ca inca mai prind cate unul pe la service , dar sincer nu mi-as lua
...poate doar un ktm :)) :evil:

referitor la fly asta sa-mi Bag ca m-as apuca si eu si sant sigur ca in primele 10 partide se va intampla ceva ca in filmul mumia de care zicea G ,dar nu cred, de fapt sigur nu as lasa spinu pt musca ...as incerca doar sa vad cum draq e , iar daca mai prind si ceva cu inotatoare, nu doar sa ma catar prin copaci dupa muste si sa le arunc in iarba cum face soktu la voblerele lui recuperate de prin vreun copac :clap: :clap: sau sa scot ochii catorva pescari de stationar si altor curiosi. stau si ma gandesc ca la sportul asta este obligatoriu costum de scrima sau dala de albine(nu-mi vine in minte cum dreaq se num) ,ca de protectia muncii e obligatorie in ziua de azi

daca ma apuc va anunt sa va luati obiective de distanta sa ma puteti filma :mrgreen:
Pestele care lupta impotriva curentului…. moare electrocutat.
mayer_maryus
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Martie 10th, 2009, 9:54 pm

offtopic: lucrezi in service? daca da, da un PM cu detalii.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Martie 13th, 2009, 11:18 pm

Revenind la apucatul de fly, la cum merge treaba pe zona Buftea cred ca in curand ma apuc de buldo si dau la rosioara si caras :lol: . E balta cea mai apropiata de mine, si anul asta rapitorul zici ca nu mai exista :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde mayer_maryus pe Martie 16th, 2009, 9:17 am

Gerula scrie:Revenind la apucatul de fly, la cum merge treaba pe zona Buftea cred ca in curand ma apuc de buldo si dau la rosioara si caras :lol: . E balta cea mai apropiata de mine, si anul asta rapitorul zici ca nu mai exista :lol: .

G sant de acord cu tine si eu am luat rosioare le buldo pe lacul ior dar asta acum vreo 7-8 ani , dar daca in loc de buldo ai pune un vobler floating atunci chiar
sant de acord 100% :P
Pestele care lupta impotriva curentului…. moare electrocutat.
mayer_maryus
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Martie 18th, 2009, 11:22 am

E si asta o idee :D Nalucla-buldo :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde allspark pe Martie 22nd, 2009, 11:45 am

In Italia vad ca-i la mare moda flyfishingul, am scos o colega la o plimbare pe malul raului Bacchiglione :twisted: , si era plin de de-astia, nu gaseai un coltisor mai linistit :D .
allspark
membru nou

Mesajde Gerula pe Martie 22nd, 2009, 6:02 pm

Apropo de apucat de fly, am avut azi drum prin Auchan si am vazut ca au reaparut seturile alea Shakespeare cu bat, mulineta, snur si backing la 175 de lei. Din cate am inteles batul si snurul sunt decente, iar mulineta e praf dar nu conteaza asa mult in prima faza. Separat erau si seturi de vreo 30 de muste, tot Shakespeare, la 24 de lei. In concluzie, cu 199 de lei te poti apuca de fly. Marius, ai legatura, eu aduc camera video :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde ShokTu pe Martie 23rd, 2009, 11:22 am

Gerula scrie:Apropo de apucat de fly, am avut azi drum prin Auchan si am vazut ca au reaparut seturile alea Shakespeare cu bat, mulineta, snur si backing la 175 de lei. Din cate am inteles batul si snurul sunt decente, iar mulineta e praf dar nu conteaza asa mult in prima faza. Separat erau si seturi de vreo 30 de muste, tot Shakespeare, la 24 de lei. In concluzie, cu 199 de lei te poti apuca de fly. Marius, ai legatura, eu aduc camera video :lol: :lol: :lol: .

El are "legatura" dupa ce ii fac eu nodul :D , vin si eu cu camere aparate telefoane :D sa il filmez pe gerula cand este prins cu musca de ureche :D
ShokTu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Martie 23rd, 2009, 11:29 am

Nu ti-am zis ca am zoom 45x la camera? :D Nu scoate el cateva zeci de metri de fir :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde ShokTu pe Martie 23rd, 2009, 12:25 pm

Gerula scrie: zoom 45x

Ma eu cred ca nu ai citit bine si este 4.5X :D ( ca ala de la telefon :D ) :D :D :D :D :D
ShokTu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Martie 23rd, 2009, 12:48 pm

E 45x zoom optic (la camere video nu-i ca la aparate foto :D ). Voi fi in siguranta indiferent cat de departe da :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde ShokTu pe Martie 23rd, 2009, 5:01 pm

Atunci stai acasa pe balcon si filmeaza ca e mai ushor :D mai ales daca zici ca oriunde ar fi tot il prinzi ce ai tu acolo un spy satelite? :D
ShokTu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Martie 23rd, 2009, 5:29 pm

Sa nu exageram :D . E doar o camera cu un obiectiv bunicel. Pentru cine nu-i obisnuit cu camerele video, zoom-urile astea pot parea mari, dar gandeste-te ca nu ai nevoie nici pe departe de aceeasi calitate a imaginii ca la fotografie.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Aprilie 1st, 2009, 9:36 am

Ia zi Marius, ai facut investitita? :D
Gerula
Site Admin

Mesajde ShokTu pe Mai 5th, 2009, 8:52 am

Si ca sa fim in ton cu topicul sa nu o mai dam in balarii :D eu mi'am luat scule de musca NAH SAC sa ma laud si eu acum
Bat St. Croix Avid , de 8' clasa #4, fir cortland WF mulineta merg astazi sa imi iau o sa iau un chinezism ceva ca nu am nevoie de super mulineta pentru moment :D dupa care dau o fuga pe arges sa vad cum stau cu castingu :pray: ma rog sa iasa bine fara sa ma chinui prea tare ca fac urat altfel :D in rest ce sa zic e o zi spuerba afara abia astept sa termin de facut niste chestii p'acilea sa pot sa fug la peste
ShokTu
trecut prin multe

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Flyfishing