sau sa scot ochii catorva pescari de stationar si altor curiosi. stau si ma gandesc ca la sportul asta este obligatoriu costum de scrima sau dala de albine(nu-mi vine in minte cum dreaq se num) ,ca de protectia muncii e obligatorie in ziua de aziGerula scrie:Revenind la apucatul de fly, la cum merge treaba pe zona Buftea cred ca in curand ma apuc de buldo si dau la rosioara si caras. E balta cea mai apropiata de mine, si anul asta rapitorul zici ca nu mai exista
.
Gerula scrie:Apropo de apucat de fly, am avut azi drum prin Auchan si am vazut ca au reaparut seturile alea Shakespeare cu bat, mulineta, snur si backing la 175 de lei. Din cate am inteles batul si snurul sunt decente, iar mulineta e praf dar nu conteaza asa mult in prima faza. Separat erau si seturi de vreo 30 de muste, tot Shakespeare, la 24 de lei. In concluzie, cu 199 de lei te poti apuca de fly. Marius, ai legatura, eu aduc camera video![]()
![]()
.
Gerula scrie: zoom 45x
ma rog sa iasa bine fara sa ma chinui prea tare ca fac urat altfel Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator