).Tavi scrie:Miky de exemplu nu e avizat deloc, el e incepator la buldo
) practica in domeniul asta, sa vedem daca-l aduce Dumitru legat fedeles incoace
.Gerula scrie::violence-axechase:![]()
Ideea generala a unui forum (oricare ar fi el) e sa apeleze la solutii externe doar dupa ce au fost epuizate cele interne. Adica daca nu avem pe nimeni aici care sa poata raspunde la intrebare, desigur ca trimitem omul la alte site-uri pe care le stim (nu la).

eugen scrie:pare rau baieti, eu m-am lasat de forumuri. am trecut doar sa va salut, mai mult ca sa scap de dumitru pe mess.nu mai scriu pana nu se inventeaza un forum cum imi place mie. asta sigur nu e. printre altele, si pentru ca am scris de trei ori un mesaj mai lung si cand ajungeam sa dau send aflam ca iar trebuie sa introduc numele si parola si pa mesaj. usor enervant...
sper sa ajung sa prind avat la asa ceva.In iarna asta va trebui sa -mi cumpar scule si sa ies la zapada ilie scrie:In privinta firului,tinand cont ca vreau sa dau dupa aspius aspius(deja sunt la alt nivel,nu mai merge avat![]()
)ce credeti ca ar fi indicat:Specality Lines(lansari mai lungi),Shooting Taper(streamere,poppere,dar e un fir mai scurt)sau Weight Forward(indicat ptr.incepatori)?
@Leba,nu stiu pe nimeni din Sibiu, pescar de fly ,dornic sa-ti arate ceva.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator