avat la fly

La muste. Artificiale, desigur.

Re: avat la fly

Mesajde Gerula pe Decembrie 18th, 2008, 10:58 pm

strimerman scrie:La spinn, unu zice.. am dat cu voblerul ala Thrill. L-am spart. altul... si eu am dat cu Thrill. rezultat -ZERO ! si cam asta a fost filmul !
Aici in Fly se discuta mai mult pe experiente . Oamenii discuta pe concrete .
Ori Gerula, daca nu ai dat ce poti altceva sa faci decat sa-l imbarligi pe net . :violin:

Vezi, aici faci o eroare grava. Eu nu discutam in planul pescuitului la fly (poate in astia trei ani jumate o fi ajuns mare artist emerit, bravo lui ), nu ma pricep, nu emit judecati. Dar in plan uman, a face figuri de-astea cand nu esti prea departe in timp de momentul in care si tu puneai intrebari de incepator, mi se pare cel putin deplasat.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde ilie pe Decembrie 19th, 2008, 1:45 am

Faza cu "Mandru mi-s" faci referire la mine Streamere?Daca da,chiar nu ma intereseaza... :lol: :lol: Dar apropo,cata experienta ai tu la fly,poate invatam ceva?Din cat imi aduc aminte,parca spuneai ca de la anu vrei sa bla bla...La spinn m-am lamurit,esti strong.Multi dau sfaturi,dar cand le pui batul in mana il apuca ca pe lopata.Desigur nu e cazul tau,tu ai dovedit ..in vorbe ce pescar mare esti. :violin:
Apropo ,durule,cu cine avem onoarea,esti Tibanu cumva? :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=bZrBaSXUJyQ&feature=related
ilie
trecut prin multe

Locaţie: sibiu

Mesajde Jedi pe Decembrie 19th, 2008, 2:29 am

Baieti , m-am pus sa citesc topicu cu gindu la avat capturat la fly.Dupa 4 pagini n-am aflat absolut nica.Se poate??.Mai incerc dupa ce implineste fo 10-12 pagini.. :D.........Sa nu uit sa incep de la pagina 5... :lol:
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde Gerula pe Decembrie 19th, 2008, 3:37 am

ilie scrie:Faza cu "Mandru mi-s" faci referire la mine Streamere?Daca da,chiar nu ma intereseaza... :lol: :lol: Dar apropo,cata experienta ai tu la fly,poate invatam ceva?Din cat imi aduc aminte,parca spuneai ca de la anu vrei sa bla bla...La spinn m-am lamurit,esti strong.Multi dau sfaturi,dar cand le pui batul in mana il apuca ca pe lopata.Desigur nu e cazul tau,tu ai dovedit ..in vorbe ce pescar mare esti. :violin:

Pe bune, hai sa ne calmam un pic :D . Cred ca pur si simplu stimerman nu vrea sa fie exclus din start din grupul puristilor/ayatollahilor/ profesorilor in devenire/zeilor flyfishingului/etc :lol:, asa ca le-a luat un pic apararea. Chestie intrucatva nevinovata, mai ales ca s-a exprimat civilizat.
Gerula
Site Admin

Mesajde ilie pe Decembrie 19th, 2008, 7:54 am

La fel si eu,doar atat ca omul a avut impresia ,probabil :think: ,ca daca da pe gat un pahar de Albacher ii si fuge mintea.Pai ce-a facut tati,aia e reclama :lol: nu mai crede orice.
ilie
trecut prin multe

Mesajde strimerman pe Decembrie 19th, 2008, 9:10 am

Gerula scrie:
strimerman scrie:La spinn, unu zice.. am dat cu voblerul ala Thrill. L-am spart. altul... si eu am dat cu Thrill. rezultat -ZERO ! si cam asta a fost filmul !
Aici in Fly se discuta mai mult pe experiente . Oamenii discuta pe concrete .
Ori Gerula, daca nu ai dat ce poti altceva sa faci decat sa-l imbarligi pe net . :violin:

Vezi, aici faci o eroare grava. Eu nu discutam in planul pescuitului la fly (poate in astia trei ani jumate o fi ajuns mare artist emerit, bravo lui ), nu ma pricep, nu emit judecati. Dar in plan uman, a face figuri de-astea cand nu esti prea departe in timp de momentul in care si tu puneai intrebari de incepator, mi se pare cel putin deplasat.

E deplasat sa faci figuri si la 4 ani si la 40 de ani !
Dar nu poti sa obligi pe cineva sa-ti spuna ce a castigat el in ani de experienta.
Poate ca pur si simplu nu-i place de fatza ta . :roll:
strimerman
trecut prin multe

Mesajde strimerman pe Decembrie 19th, 2008, 9:16 am

Gerula scrie:
ilie scrie:Faza cu "Mandru mi-s" faci referire la mine Streamere?Daca da,chiar nu ma intereseaza... :lol: :lol: Dar apropo,cata experienta ai tu la fly,poate invatam ceva?Din cat imi aduc aminte,parca spuneai ca de la anu vrei sa bla bla...La spinn m-am lamurit,esti strong.Multi dau sfaturi,dar cand le pui batul in mana il apuca ca pe lopata.Desigur nu e cazul tau,tu ai dovedit ..in vorbe ce pescar mare esti. :violin:

Pe bune, hai sa ne calmam un pic :D . Cred ca pur si simplu stimerman nu vrea sa fie exclus din start din grupul puristilor/ayatollahilor/ profesorilor in devenire/zeilor flyfishingului/etc :lol:, asa ca le-a luat un pic apararea. Chestie intrucatva nevinovata, mai ales ca s-a exprimat civilizat.

Nu frate, pe bune ca nu ma exclude si nu ma include nimeni niciunde !

Eu am exprimat un punct de vedere cu privire la Fly si muscari diferit de al vostru .
Cine intelege bine, cine nu NU !

Si cu postul asta ma retrag asa finut si va las, pentru ca oameni care emit pareri de genul" scrie ca sa se pune bine cu zeii samd' nu pot duce o conversatie.
strimerman
trecut prin multe

Mesajde strimerman pe Decembrie 19th, 2008, 9:22 am

@Ilie ,
as putea sa-ti replic si sa te fac sa-ti para rau pentru mojiciile tale.

Am ajuns la concluzia ca e mai intelept sa nu dau curs provocarilor .
Pierdere de vreme....
strimerman
trecut prin multe

Mesajde ilie pe Decembrie 19th, 2008, 9:47 am

Provocarile tu le-ai inceput,ai avut ceva inca de la postarea cu voblerele.Nici acum nu stiu ce,dar fiecare are antipatii asa ca nu te pot face eu sa ma iubesti :lol: :lol: Dupa asta ai inceput iarasi, cu mesajul"mandru mi-s"si cu barajele,unde faceai referire la mine clar.Deci nu cred ca ai ce sa-mi reprosezi,pentru ca eu ma iau din senin de cineva,decat atunci cand vad ca nu are loc de mine.Cu asta inchei disputa prosteasca pe care am avut-o amandoi,sper doar dintr-o neintelegere fara voia ta sau a mea.De fapt topic-ul ar trebui inchis,din doua motive.A adus numai cearta si nici nu dam dupa avat la fly.Mai bine deschidem altul la sectiunea spinn.Ce zici G?
ilie
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Decembrie 19th, 2008, 12:22 pm

De inchis nu e cazul, ca poate vreodata va apucati vreunul si de sportul asta :lol:.

strimerman scrie:
E deplasat sa faci figuri si la 4 ani si la 40 de ani !
Dar nu poti sa obligi pe cineva sa-ti spuna ce a castigat el in ani de experienta.
Poate ca pur si simplu nu-i place de fatza ta . :roll:

Strimerman, una-i sa nu vrei sa-i impartasesti cuiva din experienta ta (desi discutam de o postare pe un forum public, accesibila oricui), si alta e sa refuzi cu obstinatie sa postezi ceva util, dar sa iei la misto interlocutorul care ti-a cerut un sfat. Sunt convins ca intelegi diferenta.
Gerula
Site Admin

Mesajde eugen pe Decembrie 19th, 2008, 3:38 pm

neatza,

sunteti bine? sanatosi? daca ati mai prins ceva nu va mai intreb ca stiu ca la voi totul se bazeaza pe bulan asa ca n-are nicio relevanta :D
am trecut numa' sa va urez sarbatori fericite si toate cele bune, inclusiv multa sanatate si un an nou ca-n povesti. azi mi-i ultima zi de lucru si intru in concediu.

geri,
merci de memento mori. vezi ca te contrazici un pic totusi, ba ma iei de ageamiu, ba te plangi ca nu-ti educ cititorii. :))

io zic sa vii cu niste argumente zdrobitoare. :) pe bune acum, nu te mai oftica ca ti-au plecat glumetii, relax, n-a plecat nimeni.
va citim in continuare, pur si simplu sunteti foarte funny si tineti un reality show irezistibil.

daca imi permiti un sfat, incearca sa-i pastrezi pe-aici pe nea dady si pe nea jean. si fiti mai atenti cand va scriu oamenii astia doi, poate cine stie nu sunteti chiar hopeless si veti invata de ei si ce inseamna placerea de a pescui de amorul artei, nu ca sa rupi gura targului.

inchei cu o poza din 2006 de la baietii veseli. pentru prietenu ilie, ca stiu ca lui ii plac avateii.

Imagine
Imagine

la multi ani! :D
eugen
trecut prin multe

Mesajde ilie pe Decembrie 19th, 2008, 4:19 pm

Eu sunt primul care salut acest mesaj,si baietii din poza.Cu toate ca pot doar sa banuiesc cine e. :oops: M-as bucura sa stiu ca cei de-au plecat or sa mai posteze si aici,in ciuda a tot ce a fost:misto fin,glume si pe alocuri nitica rautate de care ma fac si eu vinovat.Acum ca stim fiecare cum stam :lol: :lol: va doresc voua muscarilor snururi intinse.
Apropo,zi la "mosu'" :lol: :lol: ca mi-e dor de el,il astept si pe el si pe Dragos pe aici . ;) Ne-am saturat de bulan,trebuie sa mai prindem cheste si din stiinta.Promitem sa nu mai fluieram in clasa :lol: :lol:
ilie
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Decembrie 19th, 2008, 6:45 pm

eugen scrie:
geri,
merci de memento mori. vezi ca te contrazici un pic totusi, ba ma iei de ageamiu, ba te plangi ca nu-ti educ cititorii. :))

Ma tem ca numai tu vezi contradictia :lol:. Dupa cum au remarcat toti ceilalti, am scris in clar ca e foarte posibil ca, in acesti 3 ani si jumatate, sa fi ajuns bun la flyfishing. In tot cazul, nu e imposibil :D .

eugen scrie:io zic sa vii cu niste argumente zdrobitoare. :) pe bune acum, nu te mai oftica ca ti-au plecat glumetii, relax, n-a plecat nimeni.
va citim in continuare, pur si simplu sunteti foarte funny si tineti un reality show irezistibil.

Cred ca nu faci diferenta intre oftica si lehamite :lol: :lol: :lol: . Combinata, cand vine vorba despre miky/buldo/fario, cu un dispret suveran :lol: .

eugen scrie:daca imi permiti un sfat, incearca sa-i pastrezi pe-aici pe nea dady si pe nea jean. si fiti mai atenti cand va scriu oamenii astia doi, poate cine stie nu sunteti chiar hopeless si veti invata de ei si ce inseamna placerea de a pescui de amorul artei, nu ca sa rupi gura targului.

Adevarul e ca ne-ai luat ceata de pe ochi, parca nu eu i-as fi invitat aici pe Dady si pe nea Jean, ci tu :lol: :lol: :lol: . De fapt nici nu pot sa ma hotarasc ce-i mai nostim, "sfatul" in sine sau sugestia foarte explicita ca tu ai absolvit deja cursul despre "placerea de a pescui de amorul artei" :lol: . Pardon, placerea de a scoate tot snurul de pe mulineta de amorul artei :lol: :lol: :lol: .

eugen scrie:inchei cu o poza din 2006 de la baietii veseli. pentru prietenu ilie, ca stiu ca lui ii plac avateii.

la multi ani! :D

Fa un efort cu ceva mai recent, pe astea din 2006 le-am tot vazut. In cateva locuri :lol: .

La multi ani si tie :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde negreapetru pe Ianuarie 19th, 2009, 8:34 pm

Si eu ca si tine vreau sa ma apuc de fly ,sfatulmeu este sa intri pe flytying.ro si sa-l citesti din scoarta in scoarta si dupa aceea mai vorbim.Pot sa iti spun ca eu intr-o luna de cind m-am apucat de citit acest site am invatat enorm de mult,mi-am cumparat si o menghina si m-am apucat sa ma joc acasa facind muste si steamere ptr avat.Urmeaza in curind sa-mi cumpar lanseta,fir si mulineta si sper ca din primavara sa ma apuc si de muscarit.Postez citeva modele de steamere ptr avat pe care le-am vazut prin site-urile muscarilor si pe care vreau sa le testez pe Siret la vara
st ran1.JPG
Imagine
Imagine
Ataşamente
st negru1.JPG
st rosu-negru1.JPG
negreapetru
membru nou

Mesajde negreapetru pe Februarie 1st, 2009, 1:39 pm

Pina acum am prins pe Siret avat folosind un buldo cu doua streamere sau vobler si un streamer intercalat pe un inaintas la aprox 1 m de vobler.Am prins avati pina intr-un kg,cei mai mari au scapat si citiva mi-au rupt montura(am folosit fir mono de 0.22).Insa cred ca nu se compara pescuitul la fly cu nici un alt pescuit,de accea si vreau sa incerc din primavara si eu acest stil de pescuit.
Ataşamente
streamere grup1.JPG
negreapetru
membru nou

Mesajde Gerula pe Martie 1st, 2009, 2:47 am

Apropo de buldo si avat, a incercat cineva o montura gen doua rotative mici azvarlite cu ajutorul buldo-ului? Si daca da, a avut rezultate?
Gerula
Site Admin

Mesajde adrian frunza pe Martie 4th, 2009, 2:30 pm

am vazut o montura la un prost care nu putea planta la distanta un spinner de 1 cu fir de 35 ,a pus un jig de 25g si in derivatie rotativa .a inhatat pe rapide 2 avati la kg .brusc a devenit vedeta .metamorfoza prost -inventor ,a avut 15 min de glorie ,dupa aia nu a mai luat nimic .nu ma omor dupa avat ,dar daca se destrabaleaza tot la cauciuc il iau.
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Martie 6th, 2009, 11:30 pm

Detaliaza putin, dai cu plumb dimensionat in asa fel incat sa poti trage shadul pe sub pelicula apei, pe post de vobler?
Gerula
Site Admin

Anterior

Înapoi la Flyfishing