eugen scrie:geri,
merci de memento mori. vezi ca te contrazici un pic totusi, ba ma iei de ageamiu, ba te plangi ca nu-ti educ cititorii.

)
Ma tem ca numai tu vezi contradictia

. Dupa cum au remarcat toti ceilalti, am scris in clar ca e foarte posibil ca, in acesti 3 ani si jumatate, sa fi ajuns bun la flyfishing. In tot cazul, nu e imposibil

.
eugen scrie:io zic sa vii cu niste argumente zdrobitoare.

pe bune acum, nu te mai oftica ca ti-au plecat glumetii, relax, n-a plecat nimeni.
va citim in continuare, pur si simplu sunteti foarte funny si tineti un reality show irezistibil.
Cred ca nu faci diferenta intre oftica si lehamite

. Combinata, cand vine vorba despre miky/buldo/fario, cu un dispret suveran

.
eugen scrie:daca imi permiti un sfat, incearca sa-i pastrezi pe-aici pe nea dady si pe nea jean. si fiti mai atenti cand va scriu oamenii astia doi, poate cine stie nu sunteti chiar hopeless si veti invata de ei si ce inseamna placerea de a pescui de amorul artei, nu ca sa rupi gura targului.
Adevarul e ca ne-ai luat ceata de pe ochi, parca nu eu i-as fi invitat aici pe Dady si pe nea Jean, ci tu

. De fapt nici nu pot sa ma hotarasc ce-i mai nostim, "sfatul" in sine sau sugestia foarte explicita ca tu ai absolvit deja cursul despre "placerea de a pescui de amorul artei"

. Pardon, placerea de a scoate tot snurul de pe mulineta de amorul artei

.
eugen scrie:inchei cu o poza din 2006 de la baietii veseli. pentru prietenu ilie, ca stiu ca lui ii plac avateii.
la multi ani!

Fa un efort cu ceva mai recent, pe astea din 2006 le-am tot vazut. In cateva locuri

.
La multi ani si tie

.