old_radu scrie:
@ Ilie...in aceasta vara am umblat la pescuit ,in cateva randuri,cu un amic care din acest an a inceput sa "cocheteze" cu flyfishing-ul.Si-a cumparat scule doar dupa ce a cerut cateva pareri si crede-ma ca acum cand a invatat cateva miscari,a ajuns la concluzia ca nu are sculele cele mai potrivite.
Eu chiar nu ma pricep,dar am inteles ca firul(snurul) este foarte important si bineinteles lanseta.
Cel putin la clean,el a avut capturi mult mai numeroase fata de mine.Am pescuit pe rau ,dar si pe baraj si pe o fosta balastiera(din barca ),iar scorul a fost net favorabil in favoarea lui.
Documenteaza-te,citeste,intreaba...
Old Radu , ma cam mininca si pe mine piele sa pun mina pe o scula de fly , nu-l combini odata pe amicu asta a tau , intr-o dupa-masa

catre sit-ul muscarilor si vad ditamai gasca lui Micky la pescuit in locurile unde de multe ori,eu,un spinner oarecare prind frecvent clean,stiuca si chiar avat,pe care ei se chinuie sa-l vada apoi sa-l mai si prinda.Adica in coada la Porumbac,la confluenta Oltului cu Bratul vechi.Doamne si cum mai povesteau ei ce gherla au dat,ce trasaturi de obleti la musca