Tavi scrie:Pe de alt parte tot SF zice ca fara textil nu poate juca voblerul cum trebe...![]()
Tavi scrie:Pe ce ziceai ca a intrat pastravu cela?
Daca voi ziceti ca firu subtire e mai senzitiv asa o fi.
Poate pentru ca ala mai gros face mai usor burta penca intra in ecuatie rezistenta la inaintare sau/si portanta in apa din cauza sectiunii mai mari.
Pe fir intins, fara burta in apa, parerea mea e ca ezact acelasi lucru sau diferente neglijabile.
In anumite conditii portanta asta e chiar buna, un mono gros tine naluca sus.![]()
Leba, tu esti convins ca pastravu ala o scapat ca era batzu moale?
Io de exemplu am scapat un pastrav in drill si-s convins ca din cauza batzului prea tare...
In rest toti (atatia cat au fost) au venit frumos la mal si tot cu moderate dadeam, e drept ca nu cu UL.
Am asistat cu un nod in gat la scoatere unuia de 4 kile cu batz light med-fast si mono de 18. A ajuns la barca agatzat doar intr-o pielita .. faza de infarct, dar mana precisa si sigura manuitoare de minicog nu a gresit.![]()
Daca-l vezi cum face ca toti dracii in drill numa la batz ex fast nu te duce gandu, da na... de gustibus.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator