Ultima Achizitie

Lansete, mulinete, naluci, forfacuri, gripuri, barci, motoare samd

Re: Ultima Achizitie

Mesajde taicanoe pe Noiembrie 18th, 2008, 7:46 am

asta-i obectu' : Rapala Slim Bag

se poate vedea si aici: http://www.sportfish.co.uk/product/3518 ... g_Bag.html ... aprox 150 lei
Ataşamente
geanta-rapala.jpg
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde SirJones pe Noiembrie 20th, 2008, 7:51 am

Deci ca sa vorbim pe concert despre veste . Eu am 2 metri si catre 120 Kile am cumparat 2 veste

http://www.totalfishing.ro/vesta-rapala ... -6011.html
si o vesta tactica mil-tec
http://www.airsoft.ro/productdetails.ph ... 817c43cfd3
http://www.military-shop.ro/Imbracamint ... -WOODLAND/

vesta rapala este pentru fly sau cel mult pentru soft spinning (adica intra o cutie de maimute) , avantaje tot felul de acesorii si agrafe foarte destept plasate (care pot fi copiate si pe celelalte veste), calitate buna dar fermuarul nu imi inspira incredere. Mai ales ca fiind mare nu inchid fermuarul decat in mod exceptional.

Despre vesta tactica numai de bine > eu am incarcat-o cu 3 cuti cu maimute + aparat foto + cleste + accesorii + mobile + acte bani + cheiile de masina + ustensile de fumat+ plasa pentru peste + 1 sticla de apa + haine de ploaie (sau caciula)+eventual un sandvick sau ceva de genul asta - in back pack. Dezavantaje e destul de grea nu ea in sine ci toate chestiile pe care le pui pe ea (desi nu ma doare spatele de la ea nu prea pot spune ca zburd cu ea).
FIL161.JPG

La aruncare o simti dar e la fel ca atunci cand ai orice vesta pe tine (clasica cumparata din piata etc) pentru ca manerul inevitabil il ti intre brat si trunchi. Prin faptul ca e stabila si egal distribuita (stanga dreapta si cel mai important spate fata) si deschisa in fata nu ai probleme cand arunci. Te simti ca intr-o armura medievala dar intr-un fel iti creaza si o senzatie de confort. Ce e bine la ea ca nu mai aia nevoie de nici o geanta sau alt ceva pentru cam 1/2 zi de pescuit daca o iei la picior pe malul apei. E marime universala chiar si pentru pentru cei mai micuti si pentru colosi ca mine (care nici un XXXL chinezesc nu ma prinde) . Nu o recomand pentru cei sub 1,70 (daca sunt spinneri si din astia)
SirJones
membru nou

Mesajde taicanoe pe Noiembrie 20th, 2008, 8:22 am

Am vreo trei modele de veste, rucsac tot trei modele si marimi diferite dar vreu slimbagul de la rapala tocmai pentru ca e mic si destept plasat, ideal pentru o cutie de voblere, linguri si ceva agrafe, fir de forfac, cleste, foarfeca ... etc.

pare foarte interesanta si vesta asta tactica ... dar as vrea ceva mic tocmai pentru ca am tendinta sa iau cu mine prea multe maimute :lol:
taicanoe
hârşit în rele

Mesajde SirJones pe Noiembrie 21st, 2008, 7:19 am

Am studiat chestia cu vestele tactice si m-am pacalit odata adica am primit si am returnat produsul pe cheltuiala mea. Ai grija ca majoritatea au niste buzunare inguste pentru incarcatoare cu munitie nu pentru cutii de plastic care sunt relativ mari.
p582_1.jpg

DECI DE ASTA SA NU LUATI CA NU E PENTRU PESCARI ESTE PENTRU VANATORI DE CERBI SI CAPRIOARE
SirJones
membru nou

Mesajde Jedi pe Noiembrie 22nd, 2008, 6:20 pm

Am facut poze la catalog pentru ca saitu face figuri.Poate schimba pe 2009.
Ataşamente
Picture 902.jpg
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde Jedi pe Noiembrie 22nd, 2008, 6:22 pm

Inca una mai profi si mai scumpa
Ataşamente
Picture 903.jpg
Jedi
hârşit în rele

Mesajde taicanoe pe Noiembrie 23rd, 2008, 12:38 pm

Jedi scrie:Am facut poze la catalog pentru ca saitu face figuri.Poate schimba pe 2009.

astea le stiu ... se gasesc la importator in Timisoara, cand am timp o sa trec sa le vad ... dar eu vreu doar SlimBag-ul de la Rapala, sper sa il si gasesc.
taicanoe
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Decembrie 5th, 2008, 1:07 pm

Tocmai mi-a venit coletul din Anglia :D . Cred ca-si lichida unu' magazinul de pescuit pe ebay, unele mai au inca pretul afisat, le-am luat cam la o treime din ce scrie acolo :D .
Ataşamente
jumatate de metru patrat de Abu.JPG
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Laurentiu pe Decembrie 5th, 2008, 1:24 pm

gerula, sa traiesti pana oi prinde cu toate!
"cea mai mare realizare a diavolului a fost sa-l convinga pe om ca nu exista"
Laurentiu
trecut prin multe

Locaţie: Bucuresti- ghencea...civil

Mesajde Gerula pe Decembrie 5th, 2008, 1:28 pm

Acu ai inceput cu blesteme? :D Eu sper sa le botez relativ repede :D , si sa mai traiesc oleaca :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Laurentiu pe Decembrie 5th, 2008, 2:54 pm

Gerula scrie:Acu ai inceput cu blesteme? :D Eu sper sa le botez relativ repede :D , si sa mai traiesc oleaca :lol: .

breeee....
am zis sa prinzi..nu sa le scalzi.... ca de spalat le speli repede!!!
da' pana prinzi tu cu toate...ne ingropi!
"cea mai mare realizare a diavolului a fost sa-l convinga pe om ca nu exista"
Laurentiu
trecut prin multe

Locaţie: Bucuresti- ghencea...civil

Mesajde Gerula pe Decembrie 5th, 2008, 6:07 pm

Pai de botez la peste ziceam si eu, ca de strecurat odata fiecare prin apa rezolvi intr-un ceas :D
Gerula
Site Admin

Mesajde Mihai Gheorghiu pe Decembrie 6th, 2008, 12:03 am

Cat ai dat pe toate alea??
Mihai Gheorghiu
membru nou

Mesajde Jedi pe Decembrie 6th, 2008, 1:52 am

Gerula scrie:Tocmai mi-a venit coletul din Anglia :D . Cred ca-si lichida unu' magazinul de pescuit pe ebay, unele mai au inca pretul afisat, le-am luat cam la o treime din ce scrie acolo :D .
......Mama ce de lingurisioane :D Red Wolf e plin si pe aici.Importa din China o firma din Missisauga ,Ontario. E si in Anglia importator?
Jedi
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Decembrie 6th, 2008, 9:14 am

Sunt 10 Red Wolf, Taiwan, nu China :D . Firma e suedeza, iti dai seama ca se gasesc prin Europa.

Toata distractia a costat 115 lire, cu tot cu posta. Sunt 25 Abulure din vremurile bune, 6 Abu Garcia, 10 Red Wolf si 3 Berkeley. Singurra mai scumpa a fost hi-lo ala mare.
Gerula
Site Admin

Mesajde ilie pe Decembrie 9th, 2008, 4:01 pm

Mi-am comandat acum doo voblere de la Megabass prin Fishshop:"vibration- x smatra",undeva la 60buc.Sa le vad cand apar,asta in cateva zile.A-ti avut asa ceva prin trusa? :think:
http://www.youtube.com/watch?v=bZrBaSXUJyQ&feature=related
ilie
trecut prin multe

Locaţie: sibiu

Mesajde strimerman pe Decembrie 9th, 2008, 11:25 pm

Eu evoluez invers decat o faci tu.
Incerc sa prind cu voblere mai ieftine si voblere care stau de ani de zile nefolosite.

Deci io mi-am luat Strike Pro , aemanator cu ce ti-ai luat tu..tot 14 gr..si crede ca va face treaba chiar daca e de 6 ori mai ieftin. ;)
strimerman
trecut prin multe

Mesajde ilie pe Decembrie 10th, 2008, 8:53 am

Nalucile sunt singurele la care nu ma uit la pret.La restul nu fac nazuri.De multe ori un pret mare la vobler s-a nimerit sa fie si meritat.Am si d-astea mai lesne,dar... :think: am vreo doo cutii cu" nefolositoare".Bune de facut cadou :lol: Acum se mai intampla si accidente,dar sper ca nu acum.
http://www.youtube.com/watch?v=bZrBaSXUJyQ&feature=related
ilie
trecut prin multe

Locaţie: sibiu

Mesajde strimerman pe Decembrie 10th, 2008, 9:26 am

Pai si eu am o trusa de naluci "nefolositoare" care fac tusa !
Dupa ce o sa se puna un strat gros de praf pe ele si la tine, o sa le scoti la apa si o sa vezi ca poti prinde si cu 'rezervele' !
dar la tine , ca si in cazul meu , tre' sa treaca o perioada !

De exemplu , eu multa vreme am avut ceva impotriva voblerelor cozma ! Poate si pentru ca incepator fiind cand mi le-am luat nu stiam sa dau pe pesti !

Acum, dau la greu cu " cozmele " pana le pierd pe toate ! ;)
Poate o sa vina si la tine o perioada din aceasta , cand plictisit de 'consacrate' sa bagi in teren 'rezervele' !
strimerman
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Decembrie 10th, 2008, 11:22 am

Eu am evitat sa fac achizitii de-astea pe partea de "consumabile" , cred ca vobler mai scump de 35 n-am luat pana acum, si alea sunt putine oricum. E drept insa ca pescuiesc mai mult cu plastice moi decat cu voblere.
Gerula
Site Admin

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Echipamente