Ultima Achizitie

Lansete, mulinete, naluci, forfacuri, gripuri, barci, motoare samd

Re: Ultima Achizitie

Mesajde taicanoe pe Noiembrie 8th, 2008, 11:17 pm

aha ... cred ca asta-i http://www.arw.ro/produs.php?p=7477 ... pare utila si interesanta dar nu asa ceva caut.
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde Gerula pe Noiembrie 8th, 2008, 11:22 pm

Nu, aia cred ca e gen borseta in care intra cele doua cutii de plastic, uita-te la dimensiuni. Tu ce cauti exact? Mai sunt unele de la Cormoran, tot asa, gen chimir, dar au un singur buzunar mare in fata, in care intra mai multe cutii.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Gerula pe Noiembrie 11th, 2008, 7:31 pm

Azi am decartat 12 sute (de-astea noi :P ) la Aquamania pe un Megabass XoR Independence IR-87M 8'7'' lungime, arunca 10-35g. Cum pretul de Japan e de 42000 de yeni, mi s-a parut o oferta de nerefuzat. Nostim e ca fata de lotul asta nou, mai au inca vreo cateva JDM-uri din transa veche, la preturi mult mai mari. Erau acolo doua bete identice in raft, unul langa altul: primul costa 1160 ron, al doilea 1660 ron :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde SirJones pe Noiembrie 12th, 2008, 10:28 am

faina curea.
Eu am una mai mare de GEOLOGIC (un compartiment mare si 2 mai mici). Imi incap 2 cutii cu maimute in buzunarul principal. O sa vezi ce hiba are. Daca pui mai multe cutii grele iti cam luneca pe sale mai ales cand ai wadersi .Asa ca o pot ca o banduluiera pe piept
P1010001.JPG
SirJones
membru nou

Mesajde Gerula pe Noiembrie 12th, 2008, 10:44 am

Cred ca ai dreptate, dar deocamdata am folosit-o cu giugele usurele (doua cutii cu microvoblere, chestii de-astea). E foarte convenabila pentru ca ai apa la indemana, nu mai tii pensa de gat , nu mai umbli in rucsac de fiecare data cand vrei sa schimbi voblerul etc.
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Noiembrie 13th, 2008, 8:34 am

Caut ceva care se pune peste umar sau pe dupa gat cu un compartiment mai mare in fata ... am vazut la Rapala - o sa pun o poza ...
taicanoe
hârşit în rele

Mesajde Pikeman pe Noiembrie 13th, 2008, 8:43 am

Pikeman
trecut prin multe

Mesajde SirJones pe Noiembrie 14th, 2008, 10:34 am

ilie scrie:
leba scrie:
ilie scrie:Azi mi-am luat un vobler de la YO-ZURI-LiveBait vibe.6cm,cul.CSM :D :D Sper sa fie pe gustul avatilor.Afolosit careva?

e un bobler bun. eu am luat doar shalau si avati subdimensionati.
de unde le iei, Ilie, am inteles ca la Caius nu mai sunt? m-ar interesa cateva bucati.

Am mai prins o buc. la Fishshop culoarea asta,cred ca e noroc chior.

am si eu unul nu ma impresioneaza. Daca sunt pietre pe fund o sa sufere un peeling de nu e de recunoascut dupa 2-3 partide. O sa vezi si tu personal.
SirJones
membru nou

Mesajde SirJones pe Noiembrie 14th, 2008, 10:52 am

p681_1.jpg

asta e pentru independenta totala. E singura chestie care cara tot de ce ai nevoie. Incape in vesta 3 cutii cu maimute, clesti, pila , taietoare, aparat foto, mobile, haine , o sticla de apa etc etc. O recomand pentru extremisti si pentru pescari care considera ca 5 km de mers prin apa e o distanta rezonabila.
UITATI DE VESTE DE MUSCARI SI ALTE FINETURI. Ce vedeti e ULTIMATE CHALENGE pentru un spinner adevarat. E adevarat ca trebuie sa ai spatele tare sa ti pe tine cel putin 5 kile de echipament. Bine e si pentru cei care le plac filmele de comando dar asta e o alta poveste.
SirJones
membru nou

Mesajde ilie pe Noiembrie 14th, 2008, 12:58 pm

Mie mi-ar trebui ceva impermeabil de pus pe umar,acum am ceva ,destul de misto,dar cam ia apa cand uit de ea si intru pana-n gat.Ce zice Pike e super,dar la banii aia,ma mai gandesc.Apropo de ultima achizitie,un vobler X-Rap Shad Shallow(YP).
http://www.youtube.com/watch?v=bZrBaSXUJyQ&feature=related
ilie
trecut prin multe

Locaţie: sibiu

Mesajde Pikeman pe Noiembrie 14th, 2008, 10:07 pm

sir Jones, de unde si cat costa THE ULTIMATE CHALLANGE ? :twisted: :twisted: :twisted:
Pikeman
trecut prin multe

Mesajde dstb pe Noiembrie 15th, 2008, 9:02 am

Dragos B
----------
Centrul Regional de Ecologie Bacau
http://crebc.blogspot.com/
dstb
membru nou

Mesajde Pikeman pe Noiembrie 15th, 2008, 1:34 pm

dstb scrie:http://www.airsoft.ro/listacategorii.php?categparinte=72&PHPSESSID=df0be28747d07c31f31022c9bf8bf02d

multam fain, ACHIZITIONAT ! :lol:
Pikeman
trecut prin multe

Mesajde dstb pe Noiembrie 15th, 2008, 1:38 pm

Pikeman scrie:
multam fain, ACHIZITIONAT ! :lol:

Acu', nu burdushi chestia aia din prima. Trage si tu de fiare pentru muschii spatelui, in principal... Sa nu ma injuri pe mine... Nu degeaba isi mai scot din silicoane unele ... ... ... ;-) Sa-l stapanesti sanatos! :-)
Dragos B
----------
Centrul Regional de Ecologie Bacau
http://crebc.blogspot.com/
dstb
membru nou

Mesajde Gerula pe Noiembrie 15th, 2008, 1:43 pm

Pare foarte practica smecheria aia, intrebarea e daca nu te jeneaza cand faci aruncarile. Banuiesc ca aflam dupa ce-o probeaza Pikeman :D.
Gerula
Site Admin

Mesajde Pikeman pe Noiembrie 15th, 2008, 2:04 pm

deci deobicei am un rucsac imens, mi se pare mai bine centrata chestia asta unde greutatile cad pe ambele parti ale corpului 8-)

numa nu scrie pe sait cum se face livrarea, asta ma enrveaza, probabil mai adaug 30 de ron la curier
Pikeman
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 15th, 2008, 2:10 pm

E clar ca distribuie mai bine greutatea pe corp, intrebarea e daca nu te incurca in timp ce faci miscarile specifice lanseurilor. Ea e proiectata pentru soldati. Cand iti soseste posteaza si tu niste impresii, poate mai vor sa-si ia si altii.
Gerula
Site Admin

Mesajde Pikeman pe Noiembrie 15th, 2008, 2:25 pm

Gerula scrie:E clar ca distribuie mai bine greutatea pe corp, intrebarea e daca nu te incurca in timp ce faci miscarile specifice lanseurilor. Ea e proiectata pentru soldati. Cand iti soseste posteaza si tu niste impresii, poate mai vor sa-si ia si altii.

voi posta, mai o treaba, priveste aci:

http://www.airsoft.ro/productdetails.ph ... c9bf8bf02d

asta e fata-verso, iti pui problema ca buzunarele din laterala fatza de incomodeaza la coate, drept e , numa daca te uiti sunt atasate cu chingi, care se pot desface si muta pe spate :twisted: sau mai sus, mai jos . Sir Jones care zice ca o batut apele direct prin apa nu parea afectat, deci el sigur a pescuit cu ea in spate
Pikeman
trecut prin multe

Mesajde taicanoe pe Noiembrie 15th, 2008, 4:25 pm

N-am ban ... ca uite inca postez pe forum :lol:

cam asa ceva ma intereseaza
http://www.fishshop.ro/Products/customview.aspx?id=470
cam tot asa ceva am vazut intr-un catalog rapala doar ca se prindea numai peste un umar

Cand ajung pe la Caius prin Timisoara ma duc sa vad obiectul pentru ca ma intereseaza si cat trage gol la cantar.
taicanoe
hârşit în rele

Mesajde taicanoe pe Noiembrie 17th, 2008, 6:36 pm

Asta-i obiectul pe care l-as vrea ... dar deocamdata l-am vazut doar in catalogul cu naluci de la Rapala - varianta maghiara
gallery/image_page.php?album_id=12&image_id=55

scuzati calitatea pozei ... e facuta in graba cu telefonul

A vazut cineva asa ceva in comertul romanesc ? sau pe vreun site din UE sau USA ?
taicanoe
hârşit în rele

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Echipamente