Ultima Achizitie

Lansete, mulinete, naluci, forfacuri, gripuri, barci, motoare samd

Re: Ultima Achizitie

Mesajde LucianBc pe Februarie 9th, 2010, 5:22 pm

L-am cumpărat sa dau cu jiguri mai mari de 7 gr ca sa nu bulesc Stizzul.Că-l voi folosi si in structuri ....asta e. Oricum nu as pescui un an cu un Shogun de frica rupturilor. Cand e sa te rupa somnul sau salaul mare te rupe indiferent de batul care il tii in mana.AAA ca sunt bete care te ajuta putin , da e adevărat dar sunt mai grele mai incomode. Sunt adeptul unui pescuit de finete.Fiecare cu piticul lui
LucianBc
membru nou

Mesajde Gerula pe Februarie 9th, 2010, 5:25 pm

Mai, eu sunt mare fan al UL, cum spuneam. Dar genul asta de pescuit nu se preteaza la situatii gen copaci scufundati. Sigur, daca ma duc in zona aia cu floreta mea si incep sa bibilesc locul cu fireline de 4 lbs si seaguar de 6lbs, o sa am atac la fiecare doua lanseuri, dar e la fel de clar ca n-o sa scot nimic pe mal. (sau poate ceva gradinita)
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde LucianBc pe Februarie 10th, 2010, 6:53 pm

Cu Steezul in decembrie la jig de 7gr am scos salău de peste 3kg din structura pe adancime de 7-8 m fara nici cea mai mica problema. Ce va fi la vara cand salaul e mai bataios voi vedea. Pana atunci vreau sa ma conving singur ca stezul nu e bun in structuri.Si daca trebuie imi iau si eu ca maestri mei Shogun.
Da eu imi iau modelul nou, ca e mai usor , asa ca sa moara capra vecinilor. :violin: :violin:
LucianBc
membru nou

Mesajde Gerula pe Februarie 10th, 2010, 9:18 pm

Stii si tu ca iarna salaul nu opune aproape nici o rezistenta. Am vazut salau de peste 4 kile agatat de spate si adus pana langa mal din cateva ture de manivela, cu un bat destul de light. S-a dezgatat la doi metri de grupul de trei pescari care-si inchipuisera ca balta aia nu mai tine de mult asa ceva :lol:.

Clar la vara va fi cu totul alta poveste.
Gerula
Site Admin

Mesajde adrian frunza pe Februarie 11th, 2010, 10:14 am

pai vezi ,daca ii dadea teapa cu shogunul ,ii spargea gheaba dintr-o parte in alta .
ce frumos ninge, ca in povesti !parca esti in the shinning
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 11th, 2010, 2:09 pm

Ca in povesti de groaza :lol:

Aici a inceput sa ploua azi pe la 5 dimineata. Nu vreau sa ma gandesc ce-o fi pe rauri, cand o s-o ia la vale podurile de gheata.
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe Martie 23rd, 2010, 8:30 pm

cu gandul la primavara si la vremea frumoasa,nu m-am putut abtine si am cumparat o daiwa heartland salmon & steelhead 8,6 HF.vine prohibitia si se da drumu la scrumbie si aveam nevoie de un bat cu care sa lansez 30 de grame.nu ma astept la mare lucru doar sa isi faca treaba si atat.l aprima vedere pare destul de robusta.astept vacanta sa ajung pe dunare sa o incerc cu toate ca nu cred sa fi urcat inca scrumbia
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde BygDaddy pe Martie 24th, 2010, 3:38 pm

azi am pus mana si pe plumbii de texas.fishshopu isi aranja masrfa dupa targul de la bucuresti asa ca offseturi nu am luat dar fac rost io pana saptamana viitoare si tre sa bag o tura de incercari
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Anterior

Înapoi la Echipamente