Ultima Achizitie

Lansete, mulinete, naluci, forfacuri, gripuri, barci, motoare samd

Re: Ultima Achizitie

Mesajde Jean Scurtu pe Septembrie 5th, 2009, 7:26 pm

BygDaddy scrie:tot in afara de bat le-am comandat de pe cabela's.am vrut sa il testez sa vad daca e bun.am vrut sa iau altceva in afara de PP din curiozitate si ala mi-a atras atentia.astept sa vina la sfarsitul lu septembrie cu un prieten care e placat in state.am prins acolo oferta gratuita la trasport si el mi le aduce tot gratis :D

Am mai scris eu pe forum ca FIRELINE CRYSTAL de 4lb. nu e asa de bun,FIRLINE SMOKE de 4lb. e mai bun ,mai tare (cu SMOKE pescuiesc de peste 10 ani si consider ca e un fir f. bun la banii cu care il cumperi).

Jean Scurtu
"BORN TO FISH ,FORCED TO WORK"
Jean Scurtu
hârşit în rele

Locaţie: Houston,Tx.

Mesajde BygDaddy pe Septembrie 5th, 2009, 10:00 pm

nu am fost atent probabil.acuma asta este.sper totusi sa ma pot folosi de el avand in vedere ca pe aici pe timis/bega daca intra ceva peste kilogram e bine(asta daca nu ma gandesc la salaul de 7 kg prins de un prieten pe bega :D )
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde Gerula pe Septembrie 7th, 2009, 1:43 pm

Problema nu stiu daca sunt neaparat capturile, cat ruperea extrem de lejera la frictiune/in agataturi etc.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde taicanoe pe Septembrie 11th, 2009, 12:30 pm

taicanoe scrie:In sfarsit am gasit geanta pe care o cautam de mult timp ... am dat pe ea 155 lei.

are doua compartimente prevazute cu doua cutii pentru artificiale - cutiile au pe spate fixata banda - arici sau scai sau cum ii spune, ca sa nu cada din geanta cand deschizi geanta ca sa alegi alta naluca.
Se poate purta la spate - unde sta "pe lung" si cand o aduci in fata sta "pe lat" mai are o cordelina sub forma de arc prevazuta cu o carabina pentru fixarea unui cleste sau unghiera sau pensa.
Asa ca acum abia astept sa-i fac proba la o iesire.

PS
cand o sa vada pestii ca scrie Rapala pe ea o sa se arunce ca sinucigasii la nalucile din ea :lol:

poate in fotografia asta se vede un pic mai bine despre ce e vorba ...

Imagine
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde Gerula pe Septembrie 11th, 2009, 1:21 pm

Da, mersi.

Foarte bine organizat interiorul. Se poarta peste umar in diagonala, nu?
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Septembrie 11th, 2009, 2:44 pm

Da, peste umar in diagonala.
taicanoe
hârşit în rele

Mesajde BygDaddy pe Septembrie 28th, 2009, 9:52 am

aseara a ajuns in sfarsit pachetul din state.imediat am luat la pipait tierra si am inceput sa fac comparatia cu exelerul meu cel vechi care a intrat in sezonul 3 de pescuit.la o prima impresie am ramas dezamagit.nu este o diferenta asa notabila intre cele 2.poate tierra e mai rezistenta in timp sau se comporta mai bine in drill.oricum exelerul ala si-a scos toti banii cu varf si indesat. a si apropo din greseala am comandat PP de 50 lbs in loc de 12lbs,o rola de 300 yarzi galben.e interesat cineva sa ma scape de el? :D
BygDaddy
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Septembrie 28th, 2009, 9:55 am

50 de lbs? :shock:

Captain Ahab, tu esti? :D
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe Septembrie 28th, 2009, 10:13 am

:D tre sa gasesc io pe cineva impatimit cu pescuitul la somn sau ceva mare,mai ales ca vreau sa il dau la pretul la care l-am luat
BygDaddy
hârşit în rele

Mesajde taicanoe pe Septembrie 28th, 2009, 3:13 pm

de curiozitate ... cat costa rola de PP de 50 Lbs / 300 yarzi ???
taicanoe
hârşit în rele

Mesajde BygDaddy pe Septembrie 28th, 2009, 3:34 pm

26.99 $
BygDaddy
hârşit în rele

Mesajde BygDaddy pe Septembrie 28th, 2009, 10:08 pm

am facut asta seara o incursiune pe bega in oras ca sa testez noul echipament.premieru de 6,6 ML cu o tierra 2500 cu fir berkley fireline crystal de 4 lbs.am dat cu voblere facute de ovidiu,care au in jur de 2-4 grame in functie de dimensiune,si cu jiguri maxim 7 grame.batul se comporta impecabil cu voblere dar la capitolul jiguri parca e prea moale.chiar daca pe el scrie pana in 1/2 oz peste 7 grame deja isi arata limitele.la textil nu am avut leader si am folosit un snap(duolock sau cum se numeste de la cabela's).am mai fost cu 2 prieteni si astfel am avut termen de comparatie un avid 6,8 M extra fast dintr-o bucata si un avid de 7 ML fast din 2 bucati.la voblere se comporta impecabil premierul dar la jiguri e prea moale.acum in legatura cu textilul fireline crystal:pt o prima iesire mi s-a parut impecabil.am fost surprins in mod placut.am agatat un shad mann's pe un jig matzuo si am tras tare de el pana am indoit carligul si am recuperat shadul.am incercat in acelas loc cu alt jig(nu stiu ce firma a fost) si s-a rupt de la snap.in legatura cu mulineta:merge ok dar nu rupe gura targului mai ales ca trebuia sa bata o amarata de exeler,pe care o am de 3 sezoane.
maine bag o iesire pe mures sa vad cum se comporta si acolo.
sper ca nu v-am plictisit prea tare :D
BygDaddy
hârşit în rele

Mesajde Jedi pe Septembrie 29th, 2009, 2:13 am

Deloc Big Daddy... :D ...Eu am mai scris pe undeva,cindva ca Tierra imi pare un Exceler vopsit albastru ,cu pick-up AirBail si frina zice-se etansa,etanseitate care ar fi potrivita la apa sarata.Daca la iarna le desfaci pe amindoua,as fi curios daca se observa ceva notabil la interior.
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde mteodorescu pe Septembrie 29th, 2009, 2:50 pm

taicanoe scrie:In sfarsit am gasit geanta pe care o cautam de mult timp ... am dat pe ea 155 lei.

Am vazut geanta , si pare a fi ok.
Imi puteti da detalii de unde ati achizitionat-o ?
M-ar interesa si pe mine una .
Mersi
mteodorescu
trecut prin multe

Mesajde pupu pe Septembrie 29th, 2009, 3:54 pm

Domnilor daca aveti cumva acces la vre un laborator care detine un spectofotometru cu absorbtie atomica, va veti convinge ca diferentele dintre materialele existente in angrenajele a doua mulinete fabricate de aceiasi firma ( eu am testat acum vreo 5 ani un Spirex si un Stradic ) si din aceiasi serie nu prea exista ( bineanteles sunt si excepti)sau oricum nu merita diferenta de bani. Sunt sigur ca si Exceler-ul va tine aproape la fel de mult ca Tierra, eu am Exceler-ul si mai am Sol-ul si sunt la fel de multumit de amandoua insa cateodata prefer o Laguna mai veche.

NUmai bine...
pupu
trecut prin multe

Mesajde adrian frunza pe Septembrie 30th, 2009, 7:33 am

pupu, m-ai spart cu spectrofotometrul tau .2 indivizi au in mare aceesi structura chimica ,unul e idiot unul genial .
crezi ca prelucrarile ,tratamentele &comp nu dau valoarea unui produs ,adica totul e vopsea si reclama?
daca 100 de pescari ajung la concluziile tale le accept dar asa e pur subiectiv.
eu pot fi de acord ca cererea marita a unui produs ii scade calitatea apropiindu-l calitativ de un produs inferior ca pret .
am acesta parere pt ca in medie, am cel putin 4 iesiri pe saptamana ,cam 36 ore de pescuit efectiv si am facut diferenta intre scule de preturi diferite .
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde Jedi pe Septembrie 30th, 2009, 12:41 pm

Pupu cred ca se refera strict la metalul utilizat la roata dintata a unui Spirex si a unui Stradic.Aia nu inseamna ca nu functioneaza amindoua bine mersi,multa vreme.Adica metalul utilizat la angrenaje e un dural la amindoua,chit ca au alte briz-brizuri care sa le diferentieze si sa creasca pretul de la 60 la 180 $..
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde Gerula pe Septembrie 30th, 2009, 1:31 pm

In plus, ajunge ca una sa aiba o piesa de plastic in locul uneia din metal...
Gerula
Site Admin

Mesajde pupu pe Septembrie 30th, 2009, 9:20 pm

Jedi a intles corect , materialul din cele doua roti dintate era identic, nu neg ca Tierra nu e mai buna ca un Exceler , insa diferentele sunt prea mici si cred ca nu se reflecta in pret . Eu am avut o experienta nasoala cu un Sustein adus chiar din Japonia de un prieten si de atunci am inceput sa imi indrept atentia si catre alte marci si sunt destul de multumit si de ele.

Numai bine...
pupu
trecut prin multe

Mesajde Jean Scurtu pe Octombrie 1st, 2009, 4:06 am

@Pupu,

Banuiesc ca la fel ca mine iti plac mai mult mulinetele DAIWA decat SHIMANO si daca e asa eu te inteleg f. bine.

Jean Scurtu
"BORN TO FISH ,FORCED TO WORK"
Jean Scurtu
hârşit în rele

Locaţie: Houston,Tx.

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Echipamente