am facut asta seara o incursiune pe bega in oras ca sa testez noul echipament.premieru de 6,6 ML cu o tierra 2500 cu fir berkley fireline crystal de 4 lbs.am dat cu voblere facute de ovidiu,care au in jur de 2-4 grame in functie de dimensiune,si cu jiguri maxim 7 grame.batul se comporta impecabil cu voblere dar la capitolul jiguri parca e prea moale.chiar daca pe el scrie pana in 1/2 oz peste 7 grame deja isi arata limitele.la textil nu am avut leader si am folosit un snap(duolock sau cum se numeste de la cabela's).am mai fost cu 2 prieteni si astfel am avut termen de comparatie un avid 6,8 M extra fast dintr-o bucata si un avid de 7 ML fast din 2 bucati.la voblere se comporta impecabil premierul dar la jiguri e prea moale.acum in legatura cu textilul fireline crystal:pt o prima iesire mi s-a parut impecabil.am fost surprins in mod placut.am agatat un shad mann's pe un jig matzuo si am tras tare de el pana am indoit carligul si am recuperat shadul.am incercat in acelas loc cu alt jig(nu stiu ce firma a fost) si s-a rupt de la snap.in legatura cu mulineta:merge ok dar nu rupe gura targului mai ales ca trebuia sa bata o amarata de exeler,pe care o am de 3 sezoane.
maine bag o iesire pe mures sa vad cum se comporta si acolo.
sper ca nu v-am plictisit prea tare