Ultima Achizitie

Lansete, mulinete, naluci, forfacuri, gripuri, barci, motoare samd

Re: Ultima Achizitie

Mesajde XquiZZiT pe Iunie 12th, 2009, 7:13 pm

Ieri mi-am luat inca un baitcaster, Abu-Garcia 5601 jerk, un troliu in adevaratul sens al cuvantului. Are doar frana mecanica, e facuta in Suedia, are o forta extraordinara iar cu frana stransa la maxim e aproape imposibil sa tragi fir de pe tambur. Azi i-am facut botezul cu cateva stiuci, cea mai mare fiind asta:
Imagine
Decat sa-ti fie rau, mai bine sa-ti fie bine!!
XquiZZiT
membru nou

Mesajde Gerula pe Iunie 12th, 2009, 10:01 pm

Sa stapanesti sanatos troliul :D si bravo pentru stiuca. Superba :D .
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Jedi pe Iunie 13th, 2009, 1:25 am

Superbe reflexiile albastre de pe stiuca.Abu e ca alea ce apar in Cabelas? Daca nu,pune poza...daca vrei.. :D
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde XquiZZiT pe Iunie 13th, 2009, 9:30 pm

http://www.fishingtackle24.de/product_i ... s_id=33325

E modelul clasic de ambassadeur, doar ca a mea e portocalie, se asorteaza cu lanseta. Singurele probleme ar fi greutatea si dimensiunea, pana acu am dat numa cu low profile, asta o palmezi mai greu, dar e o mulineta de care nu are cum sa iti fie mila. M-am agatat de vreo doua ori si am putut trage barca doar din mulineta, fara sa pompez.
XquiZZiT
membru nou

Mesajde adrian frunza pe Iunie 17th, 2009, 2:00 pm

XquiZZiT seteaza data pe foto ,ca ne uitam ca la masina timpului la pozele tale. cum stai cu salaul?
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iunie 17th, 2009, 3:32 pm

Cand ai asa stiuci, cui ii mai trebuie salau? :D Parerea mea :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde XquiZZiT pe Iunie 17th, 2009, 9:23 pm

La cat peste am prins in ultima vreme mi s-a descarcat bateria de la camera si s-a resetat data :mrgreen: :mrgreen: , adica nu am folosit-o demultca nu prea am avut ce fotografia. Salaii sunt deja departe, ii mai vezi pe aici inainte de inghet, prin octombrie. Pana atunci mai balacim jerkbaiturile, ca au prins rugina pe triple.
XquiZZiT
membru nou

Mesajde Gerula pe Iunie 18th, 2009, 11:07 am

Bine ca nu scria 1 ianuarie 1900 :D

Atunci sa fi vazut speculatii :D
Gerula
Site Admin

Mesajde Jedi pe Iunie 27th, 2009, 9:06 pm

Oricit de mult m-am straduit sa-mi iau o Daiwa SS 1600 ,dupa pipairile de rigoare....n-am reusit.Apoi am intrebat de Daiwa SS II dar nu mai era.Aveau Stradic-ul de 4000 ala alb si mi-a mai insirat vinzatorul o multitudine de "variante" la ce vroiam eu,pina mi-am pierdut rabdarea si i-am zis ca vreau eu sa ma uit sub tejgheaua lui. :D Uimit a acceptat ( cred) si am intrat dupa pult.. :lol: :lol: .Dupa o cotrobaiala buna ,am scos doua Daiwa de care habar nu mai avea nimeni.Marimile 3500 si 4000. Cind m-am ridicat,in spate era managerul(tip foarte de treaba) care intreba din priviri vinzatorul ca ce-i cu asta in patru labe,virit pe jumatate sub tejghea.. :lol: :lol: . Demult ma minca sa vad ce au acolo,pentru ca din vreo 6-7 vinzatori doar unul singur se pricepe ca lumea.Am desfacut-o acasa bineinteles .Corpul cu piciorul dar si capacul lateral din aluminiu,iar roata dintata principala dintr-un aliaj destul de dur.Lubrifiere corecta ( nu destul pentru mine... :mrgreen: ) calitatea ansamblarii (Thailanda) fara repros.Partea din fata a tamburului se demonteaza din cele 4 suruburi si am incercat sa-i fac o zgiraietura in zona nevizibila.N-am prea reusit, semn ca-i intr-adevar nitrat de titan si nu plastic poleit cu ceva galben ca la Biomasterul meu ( mulineta mai chicioasa n-am vazut....ca Biomaster). Merge foarte usor,fluid, fara nici un hop. Frina cu 6 discuri(trei pisla...trei saibe otel) rulment in interiorul tamburului,intr-un cuvint ...fara pacaleli,fara surprize neplacute.. :clap:
Ataşamente
re6.jpg
Cam mult gold....dar..
Jedi
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Iulie 4th, 2009, 12:36 pm

Achizitie de om plecat in Corfu fara scule: un bat telescopic de 3m 5 tronsoane 40-80g Aligator Sea Bass :lol: :lol: :lol: Cu steagul SUA pictat pe el :lol: :lol: :lol:

O sa radeti insa, dar a naibii chinezarie e lucrata destul de omeneste, am ales-o la mana intr-un magazin plin cu Ron Thompson, Sert, si alte marci de soiul asta, si era clar peste. Si ca lucratura si ca senzitivitate, daca se mai poate vorbi de senzitivitte la asa ceva.
In curand se suie chinezii cu picioarele pe marii producatori de echipamente de pescuit, tot ce le mai trebuie sunt brandurile.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe August 13th, 2009, 4:10 pm

Stiam eu ca am uitat ceva :D

Cumparat acum vreo 2 luni
Ataşamente
Suunto D9.JPG
Suunto 2.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe August 28th, 2009, 11:13 am

In sfarsit am gasit geanta pe care o cautam de mult timp ... am dat pe ea 155 lei.

are doua compartimente prevazute cu doua cutii pentru artificiale - cutiile au pe spate fixata banda - arici sau scai sau cum ii spune, ca sa nu cada din geanta cand deschizi geanta ca sa alegi alta naluca.
Se poate purta la spate - unde sta "pe lung" si cand o aduci in fata sta "pe lat" mai are o cordelina sub forma de arc prevazuta cu o carabina pentru fixarea unui cleste sau unghiera sau pensa.
Asa ca acum abia astept sa-i fac proba la o iesire.

PS
cand o sa vada pestii ca scrie Rapala pe ea o sa se arunce ca sinucigasii la nalucile din ea :lol:
Ataşamente
geanta-rapala.jpg
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde Gerula pe August 28th, 2009, 11:49 pm

Fa-i si tu niste poze mai rasarite, ca sunt curios ce si cum.
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe Septembrie 4th, 2009, 2:46 pm

pana la urma am luat pt pescuit cu naluci usoare(clean/stiuca) un Premier 6,6ML 1/8-1/2 si astept sa imi vina din state o tierra de 2500.nu stiu daca am facut bine cu 2500 dar sta e nu am vrut sa iau de 2000 ca mi s-a parut prea mica.la textil am luat un berkley crystal line de 4 lbs si o sa vad ce iau de pe la noi ca leader.in plus am mai comandat eagle claw de 2/0 si 3/0 si un PP de 10 plus niste x rapuri
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde Gerula pe Septembrie 4th, 2009, 3:01 pm

Sa le stapanesti si pescuiesti sanatos.

Crystal ala de unde l-ai luat? La noi au fost niste loturi care dupa 2-3 partide se rupeau ca ata de papiota, are si Pupu un tambur cu asa ceva si-l pomeneste des.
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe Septembrie 4th, 2009, 3:31 pm

tot in afara de bat le-am comandat de pe cabela's.am vrut sa il testez sa vad daca e bun.am vrut sa iau altceva in afara de PP din curiozitate si ala mi-a atras atentia.astept sa vina la sfarsitul lu septembrie cu un prieten care e placat in state.am prins acolo oferta gratuita la trasport si el mi le aduce tot gratis :D
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde Jedi pe Septembrie 5th, 2009, 1:34 am

BygDaddy scrie:pana la urma am luat pt pescuit cu naluci usoare(clean/stiuca) un Premier 6,6ML 1/8-1/2 si astept sa imi vina din state o tierra de 2500.nu stiu daca am facut bine cu 2500 dar sta e nu am vrut sa iau de 2000 ca mi s-a parut prea mica.la textil am luat un berkley crystal line de 4 lbs si o sa vad ce iau de pe la noi ca leader.in plus am mai comandat eagle claw de 2/0 si 3/0 si un PP de 10 plus niste x rapuri
Bine ai facut ca ai luat de 2500.Chiar si aia de 3000 e mai grea cu vreo 30 de grame doar.Nu stiu de ce mai cauta unii sa-si cumpere minusculozitati sub 2000 ba chiar 750 :roll: ..Firul se desfasoara ingrozitor de prost de pe tamburii aia mici.Recuperarea e anevoioasa de asemenea.Nici nu mai seamana a scule de pescuit ci a jucarii de facut entertainment la bebelusi.
Jedi
hârşit în rele

Mesajde Jedi pe Septembrie 5th, 2009, 1:40 am

Gerula scrie:Stiam eu ca am uitat ceva :D

Cumparat acum vreo 2 luni
Foarte de treaba ceasurile astea cu bocu de informatii :D M-am uitat mai demult intr-un catalog cu ceasuri Suunto si mi-a atras atentia...barometru ( foarte bun pentru noi) altimetru,busola.Sa-l porti sanatos..
Jedi
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Septembrie 5th, 2009, 9:37 am

Asta al meu e diving computer ma :D. N-are treaba cu altimetru si barometru, iti arata adancimea, temperatura apei, alte de-astea :D.

Mersi de urare.
Gerula
Site Admin

Mesajde Jedi pe Septembrie 5th, 2009, 2:21 pm

Alea vazute de mine erau in catalog de fishing&hunting&camping ,de aia erau cu functiile respective..Am mai vazut o marca de ceasuri,pentru cei care alearga.Frecventa cardiaca,tensiune etc.Ma gindeam ca purtat tot timpul ,se poate preveni un hertz atak ,poate.Cind vezi ca iti suna ceasul aiurea :twisted: :lol: :lol: :lol: ,te intinzi iute pe jos,iei un hap preventiv (daca ai )si sansele sa scapi cresc semnificativ.Polar , Timex si Suunto au modele cu frecventa cardiaca.
Jedi
hârşit în rele

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Echipamente