Am ajuns pe la 3.20, nu l-am vazut pe Dreamer (sau nu seamana cu poza), dar am facut cunostinta live cu pr3datek.
Targul e de fapt un cort mai mare, ocupat in cea mai mare parte cu diverse modele de barci si motoare

.
Dintre firmele specializate pe pescuit, prezente mai notabile erau Energoteam si MimTeam. In cazul Energoteam aveai ocazia rara de a pipai marfa lor pe viu.
Asa ca:
1. Energoteam Spin blade ala cu incepere de la 0 grame e zero pentru jigging(mult prea bleg) insa pare un bat excelent de vobler.
2. Oferta lor de cloncuri Hunor este, de fapt, enorma (la toate magazinele online apareau doar doua modele pe stoc). Eu am vazut noua modele clar diferite, si cred ca mai erau. Mi-am cumparat trei bucati

(cu "palaria" dreapta, concava si respectiv convexa).
Mai aveau standuri Abrevis (cu ceva Lamiglas) si o firma pe care n-o stiu (cred ca a lui Caius din Timisoara) care avea Kistlere si StCroix (inclusiv Legend). Arrow si Gipo pauza, la fel si Aquamania.
La Mimteam aveau si Fireline si Spidewire Ultracast, dar, din pacate, nu modelele mai subtiri.
La o firma de cutite am gasit o maceta nemteasca absolut senzationala, marca Puma, fix modelul asta
http://www.pumaknives.de/dispitem_092.p ... no=7311442 (penru cine nu stie, Puma e unul din fabricantii cu traditie din orasul Sollingen. Pret excelent, ceva mai ieftin decat pe site, in cutie,cu teaca, tot tacamul. Am inercat-o adineauri pe un copac rupt de pe strada mea, intra cam de 2 degete (groase

) in lemn sanatos, verde, lovind fara nici un efort.
Care vedeti defrisari masive in crangurile de pe Neajlov, sa stiti ca am trecut pe-acolo

.