Targ de echipament de pescuit "Pescuit si Aventura"?

Lansete, mulinete, naluci, forfacuri, gripuri, barci, motoare samd

Re: Targ de echipament de pescuit "Pescuit si Aventura"?

Mesajde Gerula pe Iunie 8th, 2009, 4:57 pm

Daca nu erau Energoteam si Mimteam targul asta aproape ca nu mai avea treaba cu pescuitul. Abrevis si Fishshop s-au prezentat frumos, dar nu au cum sa ia standuri prea mari, iar celelalte firme de echipament de pescuit prezente erau minuscule. A, mai aveau un stand cat de cat mai maricel si Senzor, dar exclusiv pe crap.

Chiar as fi curios sa stiu cat costa sa inchiriezi un metru patrat, de n-au venit firme ca Arrow, Gipo etc. Oricum, Romexpo e scump rau, poate ar trebui cautata alta locatie.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde BygDaddy pe Iunie 8th, 2009, 8:44 pm

in legatura cu marketingul de exempolu gipo din cate stiu nici nu are magazin de desfacere in timisoara.oricum din cate am auzit au niste preturi de te doare capul la unele produse
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde Gerula pe Iunie 11th, 2009, 12:02 pm

In general, pe piata echipamentelor de pescuit de la noi, fiecare retailer mare e importator unic pentru cateva branduri cunoscute de afara. La alea respectivul retailer e cel mai ieftin de pe piata (exceptie face, nu se stie de ce :roll: , Energoteam, care vinde direct mai scump decat vinde prin intermediari gen Totalfishingul lui rasulescu. De altfel sunt curios daca firma-mama din Ungaria are habar ce se intampla cu produsele ei pe la Bucuresti :lol: )
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 23rd, 2009, 9:30 am

Am gasit acum printr-unul din aparate pozele de la demonstratia de tras masina cu lanseta organiata de Energoteam. Mai bine mai tarziu decat niciodata :lol:
Ataşamente
energo2.JPG
energo1.JPG
Gerula
Site Admin

Anterior

Înapoi la Echipamente