Surse de piese pentru mulinete

Lansete, mulinete, naluci, forfacuri, gripuri, barci, motoare samd

Surse de piese pentru mulinete

Mesajde Gerula pe Octombrie 30th, 2008, 11:28 pm

De unde cumparam piesele specifice pentru mulinete? Rulmentii standard se mai gasesc pe la diversi importatori de piese auto :lol: samd, dar cu restul e problema.

Un link foarte util este Mike's Reel Repair , dar nu (prea) tine Daiwa. Cine mai stie si altele este rugat sa nu se sfiasca :mrgreen: .
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Surse de piese pentru mulinete

Mesajde Jedi pe Noiembrie 2nd, 2008, 8:53 pm

Unii zic ca si astea sint bune : www.southwesternparts.com si www.nutterrodandreel.com/services.cfm Sint review-uri nefavorabile pentru Mike,s reel repair pe TackleTour. Comenzi neonorate si lipsa de comunicare.
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde SirJones pe Noiembrie 4th, 2008, 8:45 am

Ma pronunt numai okume. Am scapat mulineta din mana pe beton si am reusit sa ii rup 2-3 dinti din roata dintata cu dinti drepti (intamplator e cam aceasi pe toate modele) asa ca am desfacut o mulineta veche si ignorata (nu era de spinning) tot produsa de okuma si merge ceas. Role de galet se ma gasesc la rusi dar ei produc numai din otel (sunt mai bune decat multe role pseudotitanazite a mulinetelor entry level). Daca nu se potrivesti se poate incerca schimbarea completa a bratului galetului sa se potriveasca rola.
De obicei la producatori gasesti rulmenti mai de calitate decat cele din mulinete (inca nu am vazut mulinete cu rulmenti SKF si a alti producatori-ma refer la mulinetele sub 100 EUR).
SirJones
membru nou

Mesajde Jean Scurtu pe Noiembrie 6th, 2008, 7:51 am

Daca am nevoie de ceva piese de schimb dau telefon la reprezentanta firmei ce a facut mulineta si se rezolva.
Nu inteleg de ce nu incercati o adaptare a rolei de ghidare a firului din carbura de siliciu("cut proof ") de la SS TOURNAMENT, ca nu costa decat $2+shipping-ul si va tine toata viata.

Daca cumperi piese de schimb de la cineva ce repara mulinete te costa mai mult aceeasi piesa decat te-ar costa comandand-o direct la firma producatoare.

Cel putin asta e situatia in U.S.A.

Jean Scurtu
"BORN TO FISH ,FORCED TO WORK"
Jean Scurtu
hârşit în rele

Locaţie: Houston,Tx.

Mesajde Jedi pe Noiembrie 11th, 2008, 4:05 am

Stie cineva un sait bun cu scheme de mulinete?. Ma gindeam ca-i tare bun cind dai chix cu montarea.
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde kuintautti pe Noiembrie 11th, 2008, 8:35 am

Jean Scurtu scrie:Daca am nevoie de ceva piese de schimb dau telefon la reprezentanta firmei ce a facut mulineta si se rezolva.
Nu inteleg de ce nu incercati o adaptare a rolei de ghidare a firului din carbura de siliciu("cut proof ") de la SS TOURNAMENT, ca nu costa decat $2+shipping-ul si va tine toata viata.

Daca cumperi piese de schimb de la cineva ce repara mulinete te costa mai mult aceeasi piesa decat te-ar costa comandand-o direct la firma producatoare.

Cel putin asta e situatia in U.S.A.

Jean Scurtu

Din pacate nu e tot timpul asa simplu... spre exemplu din august caut tambur de aluminiu pt Zebco 4 , aceste tambururi sau produs pina anul trecut dar culmea nu se mai gasesc nicaieri

singura data cind am gasit era pe e-bay cu tot cu mulineta dar nu vroia sa expedieze decit in USA

@ Jedi pe situ lu Mike parca aveau scheme din belsug

de 3 ori am intrebat pe situ lu Mike de tambur... nu sa-au sinchisit sa-mi raspunda niciodata
kuintautti
trecut prin multe

Înapoi la Echipamente