sportex

Lansete, mulinete, naluci, forfacuri, gripuri, barci, motoare samd

sportex

Mesajde adrignat pe Noiembrie 4th, 2008, 3:47 pm

ma gandesc sa imi iau un bat de jig pt rauri mari +dunare.si ma gandesc sa imi iau un sportex twister 2.40 -40g.inca nu sunt hotarat.am pus mana pe vreo cateva modele sportex(nu asta)si am fost chiar incantat.greutatea e un pic (o idee)mare :175g....da nu-i bai ca nu-s prea firav.singura chestie cu care nu-s impacat e lungimea rear-gripului,care in general la betele europene e destul de mare.desi asa din poze nu pare deranjanta la modelu asta.
dar
-sa nu incercati sa ma canvingeti cu st croix avid sau wildriver ca nu va mere :twisted:
-un loomis ar mai fi da nu ma multumeste deloc aspectu si lucratura....jaba ii blanku super
in caz ca nu ma dumiresc....o sa imi iau un shukan si nu mai intreb nimic :mrgreen: :lol:
adrignat
membru nou

Re: sportex

Mesajde adrignat pe Noiembrie 4th, 2008, 3:55 pm

adrignat
membru nou

Mesajde blackmamba pe Noiembrie 4th, 2008, 5:33 pm

Ah, ce va invidiez ca aveti unde sa vedeti si mai ales sa pipaiti bete mai de soi .
Am cochetat si eu cu ideea de a-mi lua un Sportex ,tot pentru Dunare dar on-line nu am avut curaj ,m-am gandit ca daca nu-mi place , ce draq fac cu el , ca am mai adunat vreo doua bete care stau dupa sifonier .Mai ales ca nu prea am vazut multe pareri pe forumuri . Mi-am luat un WildRiver ca prea era laudat ,nu regret nici un pic dar gandul meu a ramas tot la un Sportex .
Intre timp am aflat ca blancul este net superior unui WR , are mai mult modulus ,deci este mai senzitiv , inelele sunt iar superioare gunsmoke , iar lucratura ,de nemteasca .
blackmamba
trecut prin multe

Locaţie: galati

Mesajde Jean Scurtu pe Noiembrie 5th, 2008, 2:33 am

Ai incercat un LAMIGLAS din seria G1000??

Jean Scurtu
"BORN TO FISH ,FORCED TO WORK"
Jean Scurtu
hârşit în rele

Locaţie: Houston,Tx.

Mesajde adrignat pe Noiembrie 5th, 2008, 8:20 am

la fel si cu lamiglas.....mi se par blancuri super dar montate cel putin mediocru :think: ........si parca e un pic mai moale decat mi-ar placea mie....
adrignat
membru nou

Mesajde Jean Scurtu pe Noiembrie 6th, 2008, 1:39 am

Poate ca ai dreptate ,dar te asigur ca pestele nu se uita cum e montat batul si faptul ca e un pic mai moale decat tu preferi ,e un avantaj ,ca banuiesc te astepti sa prinzi si pesti mai mari la Dunare cu asemenea bat.In seria G1000 sunt bete extra fast,fast,mod-fast,moderat,ai de unde alege.
Catalin Onea(fost la AVP) da clase pescarilor la Dunare pescuind cu fireline 4lb.si cu un bat LAMIGLAS trimis de mine(nu mai retin exact modelul G1313-T sau G1314-T).

Referitor ca iti place f. mult SPORTEX=ul ,eu nu cunosc batul,dar te intreb ce mare lucru e sa scurtezi din maner daca e prea lung si sa-l faci la lungimea dorita de tine???!!!

Jean Scurtu
Jean Scurtu
hârşit în rele

Mesajde adrignat pe Noiembrie 6th, 2008, 8:21 am

:D da asa e cu scurtarea manerului.da am un alt bat pe care il folosesc mai mult la voblere si linguri,mai putin la jiguri tocmai din aceasta cauza.adica are rear gripu un pic mai lung decat ar trebui si cateodata incomodeaza .dar nu ma lasa inima sa-l tai :lol: :lol: e si destul de greu de facut chestia asta fara a-i afecta elementele de design......
no....si totusi daca e sa imi cumpar un bat si sa dau totusi o suma cat de cat pe el....de ce sa nu-l iau direct asa cum imi place.ca asa mai bine imi fac unu custom si gata! :think:
adrignat
membru nou

Mesajde Jean Scurtu pe Noiembrie 6th, 2008, 11:17 pm

Daca te incomodeaza ca manerul e prea lung taie-l linistit ca poti sa-l faci ca sa arate ca si cand nu a fost taiat.Si important nu e cum arata ,ci cum e mai bun pt. tine la pescuit,ca degeaba arata bine dar nu-ti place sa pescuiesti cu el.

Jean Scurtu
Jean Scurtu
hârşit în rele

Mesajde adrignat pe Noiembrie 7th, 2008, 8:39 am

batu ala o sa ramana numa pentru voblere si linguri....unde chestia asta nu ma afecteaza sau incomodeaza chiar deloc......
in plus asta e scuza buna ca sa imi mai cumpar altele :happy-cheerleaderkid:
dar ce imi iau de acum incolo vreau sa fie exact ce imi trebuie :D
adrignat
membru nou

Mesajde taicanoe pe Noiembrie 7th, 2008, 8:45 am

un sportex mai am - pentru spining greu - 80 gr. = super

am mai avut unul de 2,4 - si acela foarte bun dar l-am vandut cand am luat avidu. de 8,6.
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde adrignat pe Noiembrie 7th, 2008, 9:23 am

aha
chestia e ca io nu vreau avid!na! :twisted: :lol: daca ma intrebi de ce.........cre ca singuru raspuns ar putea fi "de-al dracu"..... :mrgreen:
sper in curand sa trag o tura prin magazine in bucuresti sa pun mana pe vreo cateva bete,printre care si sportexu asta.mai am in vedere vreo cateva bete....da tre sa pun mana pe ele ca sa ma conving....
daca as avea masina si nu m-ar incomoda asa mult....mi-as lua unu dintr-o bucata si ar fi foarte usor.....da asa.... :think: mai is si al dracu de pretentios.....de fapt stiu exact ce vreau si nu prea gasesc nimic p calapodu asta :mrgreen:
mersi ;)
adrignat
membru nou

Mesajde Gerula pe Noiembrie 7th, 2008, 9:36 am

Taicanoe, ala pentru spinning greu ce plaja are?
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde adrignat pe Noiembrie 8th, 2008, 6:51 pm

no bine vad ca sportexu e o necunoscuta totala......hai sa bag alta. :lol:
de Garbolino Resurrection "shot gun" stie cineva ceva? :mrgreen:

http://www.pechechassediscount.com/bout ... ag=1&num=5

eu am pus mana pe unul "gun fight" si am ramas realmente surprins de forta blankului(desi avea putere pana in 20 de grame),de lucratura ingrijita si look-ul sobru si fara fite desi are toate elementele de design si ergonomie ale unei lansete moderne.
plus ca si blank-u asta e produs in europa si nu pe vapor intre china si america.... :roll:
adrignat
membru nou

Mesajde Gerula pe Noiembrie 8th, 2008, 7:33 pm

Vezi ca sportexul il poti pipai live la Mim Team (nu stiu daca au fix modelul asta, dar aduc Sportex).
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde taicanoe pe Noiembrie 8th, 2008, 8:02 pm

Gerula scrie:Taicanoe, ala pentru spinning greu ce plaja are?

max 80 ...de obicei il folosesc cu naluci de la 20 de gr. in sus ... am dat cu el si cu pilker de 110gr ... asa mai cu grija dar a mers iar uneori il mai folosesc si cu jiguri de 15 - 20 de grame si se incarca suficient de bine si cand ma apuca noaptea mai dau chiar si cu voblere mai usoare ... asta pana ajung la masina sa iau alt bat. :lol:

Asta-i batul = SP 3043 Black Arrow adus din germania ... la mimteam n-am gasit black arrow http://www.ockert.net/main/index.php?id ... 60,0,0,1,0
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde adrignat pe Noiembrie 8th, 2008, 9:00 pm

stiu de mimteam......am si vorbit deja despre bat cu cineva de acolo.anu asta o sa ajung cumva sa pun mana pe el,ca nu mai vreau sa imi iau bete PNV... :think:
adrignat
membru nou

Înapoi la Echipamente