Sportex-Germany

Lansete, mulinete, naluci, forfacuri, gripuri, barci, motoare samd

Sportex-Germany

Mesajde BygDaddy pe Martie 31st, 2009, 8:46 pm

stiti ceva de astfel de bete de spinn.am ocazia sa comand direct din germania si ma intereseaza daca a folosit cineva betele sportex.ma intereseaza in special cele cu actiune fast si putere de aruncare destul de mare(pescuit cu silicoane pe Dunare).initial pusesem ochi pe un avid dar la cat a crescut de mult pretul la ele trebuie sa astept destul de mult pana sa imi pot achizitiona unul.ziceam ca o mai dreg cu un bat pe la 120-150 de euro.
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Re: Sportex-Germany

Mesajde Gerula pe Martie 31st, 2009, 9:36 pm

Singurul lucru pe care-l am de la Sportex este o husa/tub (dintr-un soi de fibre, usor flexibila) E de foarte buna calitate, in orice caz, judecand dupa acest produs, cred ca Sportex e o firma destul de respectabila.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Jedi pe Aprilie 1st, 2009, 4:14 am

Daca un Sportex vine 120-150 euro,citi euro vine Avid-ul ? :think: In Montreal e parca 160-170 CAD.
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde taicanoe pe Aprilie 1st, 2009, 3:53 pm

Ce Sportex te intereseaza ?
Eu am Black Arrow de 3m ceva la 80 gr pe care-l folosesc la Dunare (am dat cam 125 eu pe el)... are actiune ceva mai parabolica dar ma descurc si la salau cu el (cand mi-e lene sa iau avidul)
Am folosit / incercat si un Carboflex de 2,4 = super pentru salau la jig sau chiar la vobler.
Betele Sportex sunt in general un pic mai grele dar sunt foarte rezistente.
Cum il comanzi direct din Germanica ?
Si la MimTeam gasesti cateva variante de Sportex ... ei sunt importatorii din Romania.
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde BygDaddy pe Aprilie 1st, 2009, 5:39 pm

avidul care imi trebuie mie vine cam 860 de lei)cam 200 de euro) pe cand sportexul care il vrea ajunge cam la 140 de euro cu tot cu transport.in plus am ocazia sa il gasesc putin mai ieftin pe ebay in germania,putin folosit ajunge pe la 110-120 transportul.la mim team de twister nici nu ma ating.
http://www.hav-shop.de/product_info.php ... 71cda9b676 asta ar cam fi batul in versiunea noua.din pacate ma cam sperie actiunea aceeia parabolica.la carboflexuri preturile sunt cam la fel cu cele din roamnia deci nu se merita sa il comand de acolo.in legatura cu comanda mi-l aduce cineva care locuieste acolo,are drum in cateva sapt in ro.
merci mult de info dar cred ca mai bine astept numai datorita actiunii parabolice(cu toate ca acolo vad ca scrie ca e semi-parabolica :think: )
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde taicanoe pe Aprilie 2nd, 2009, 8:33 am

Asa e ... au actiune semiparabolica :lol: eu am scris "mai parabolica" . Eu am luat Black Arrow de 3,05m ... dupa cum am vazut pe link-ul postat de tine se pare ca sau cam scumpit sau nu mai tin eu minte cat am dat pe el :lol: Si mie mi la luat cineva din germania si mi-a fost trimis prin atlasib.
Am aruncat o privire la lanternele de cap Petzl, modelul Tikka XP = 50 Eu. Eu mi-am luat asa ceva din romania anul trecut si cred ca a fost mai ieftina de 50Eu. O sa caut link-ul de pe care mi-a fost comandat batul ... parca era ceva mai ieftin (cu un pic mai ieftin decat pretul afisat pe sportex.de :D
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Înapoi la Echipamente