Shipping rezonabil la magazine din Europa de Vest si America

Lansete, mulinete, naluci, forfacuri, gripuri, barci, motoare samd

Shipping rezonabil la magazine din Europa de Vest si America

Mesajde Gerula pe Septembrie 24th, 2010, 11:18 am

As vrea sa incercam sa punem aici cap la cap informatiile utile despre magazine la care costul shippingului international este rezonabil. Adica opusul Cabela's, ca sa zic asa :lol: .

Preferabil informatii la prima mana, de genul am cumparat aia si ailalta, am platit atat pe colet cu greutatea cutare.

Incep eu, ultima comanda de afara a fost matrita de plomb palette, de la http://www.bricoleurre.com/ . Pachetul a avut putin sub un kil (940g), si expedierea cu serviciul rapid al postei franceze a costat 15 euro. Costul expeditiei nu avea legatura cu valoarea coletului, putea fi si o mulineta de 3-400 de euro inauntru, tot atat ar fi fost (plus ceva gen un euro pentru asigurare, probabil).
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Shipping rezonabil la magazine din Europa de Vest si America

Mesajde pupu pe Septembrie 24th, 2010, 1:30 pm

Degeaba te costa mai putin transportul caci sculele sunt mult mai scumpe in Europa (ba chiar si cele europene sant mai ieftine in state) si trebuie sa ai multa rabdare sa prinzi o oferta mai buna.Asta asa pe scurt, sa nu mai aduc aminte de calitate sau alte chestii.

Numai bine...
pupu
trecut prin multe

Re: Shipping rezonabil la magazine din Europa de Vest si America

Mesajde Gerula pe Septembrie 24th, 2010, 1:50 pm

In general vorbind (cu exceptiile de rigoare, desigur) acelasi produs care costa in Europa X euro va costa in SUA X dolari. Cata vreme dolarul ramane mai mic decat euro, e mai avantajos sa cumperi din SUA.

Nu e insa o regula ca transportul din Europa sa coste mai putin decat din SUA. E drept ca posta americana (USPS) a tot marit tarifele la international shipping, dar exista tot felul de firme de curierat cu care te poti descurca. In plus, marile magazine americane au deal-urile lor cu USPS.

Scopul topicului e sa le identificam pe astea. Ca de valoarea shippingului calculata in functie de valoarea comenzii cred ca ne-am saturat cu totii, nu? :D
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Înapoi la Echipamente