Sfat lanseta !!!

Lansete, mulinete, naluci, forfacuri, gripuri, barci, motoare samd

Re: Sfat lanseta !!!

Mesajde blackmamba pe Februarie 21st, 2009, 9:44 pm

Cele mai folosite sunt voblerele Cozma ,pentru mine sau dovedit mai prinzatoare decat firme mai de soi si la moda asi zice .
blackmamba
trecut prin multe

Locaţie: galati

Mesajde adrignat pe Februarie 21st, 2009, 9:49 pm

io zic ca face fata cu brio skeletoru ala pana in 24g....si iti ofera si rezerva de putere necesara.pacat ca nu prea ai cum sa pui mana pe mai multe lansete.altfel.....ce sa zic....tu stii mai bine
adrignat
membru nou

Mesajde blackmamba pe Februarie 21st, 2009, 9:53 pm

Da la mine in oras carasul face legea , si magazinele de pescuit pe asta se bazeaza , si culmea cu Dunare , Siret , Prut si alte balti si varsaturi si canale , ghici cate magazine sunt ?

TREI !!!!
blackmamba
trecut prin multe

Mesajde adrignat pe Februarie 21st, 2009, 10:29 pm

daca vrei sa arunci corect naluci asa usoare ai putea sa te uiti si la cormoran black star.au mai multe variante de 2.70m si care arunca pana in 15 sau 20g.......si-ti mai si ramane de vreo 15 cozma :D
adrignat
membru nou

Mesajde Gerula pe Februarie 22nd, 2009, 9:31 am

Skeletorul chiar nu-l stiu, deci nu ma pronunt pana nu-l vad. Daca batul va fi folosit numai la rotative+voblere, poti merge sinistit si pe chestii mai ieftine, cum ar fi Cormoranul. Totul e sa fii atent la greutatea batului si la calitatea inelelor/mandrinei.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde adrignat pe Februarie 22nd, 2009, 10:02 am

pai black starul e mai usor decat skeletoru....are inele si mandrina fuji.carbonul e IM10 din ce stiu(cel putin asa are lanseta din cataloagele germane......acuma pentru europa de est nu stiu :twisted: ) deci pentru voblere minnow si oscilante+rotative cred ca e mai potrivit....mai ales ca e mai ieftin ;)
adrignat
membru nou

Mesajde Gerula pe Februarie 23rd, 2009, 11:12 am

Intre marfa vanduta in Germania si marfa vanduta in Romania sunt undeori diferente al naibii de mari ;)
Gerula
Site Admin

Mesajde adrignat pe Februarie 23rd, 2009, 1:47 pm

exact ce ziceam io cu carbonul lansetei......in germania sigur e IM10.....aici oricum nu cred ca e su IM7....ar fi culmea.....
totusi......cormoran e o firma destul de ok.io zic ca merita.......daca nu....mai asteapta si tu o luna si ceva si iti spun exact cum e batul :whistle: :P
adrignat
membru nou

Mesajde Gerula pe Februarie 25th, 2009, 2:49 pm

Eu cred ca ajung maine dimineata pe la Mimteam, asa ca o sa-ti pot spune ce impresie imi face skeletorul ala.
Gerula
Site Admin

Mesajde blackmamba pe Februarie 25th, 2009, 5:34 pm

Daca tot ajungi la Mimteam ,pot sa te rog sa te mai uiti la vreo doua bete? :oops:
blackmamba
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 25th, 2009, 5:37 pm

Sigur, dar chestia e sa le si aiba aia in magazin.
Gerula
Site Admin

Mesajde blackmamba pe Februarie 25th, 2009, 5:52 pm

blackmamba
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 26th, 2009, 5:44 pm

N-am reusit s-o tai azi mai devreme de la munca, si boierii aia inchid devreme mai nou. Dar ajung sigur maine, ca sunt in pana de jiguri pt week-end si se anunta vreme frumoasa :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde blackmamba pe Februarie 26th, 2009, 6:16 pm

Da ,da vreme frumoasa :dance:

Nici o problema , nu-i graba mai asteptam , ne mai informam .
blackmamba
trecut prin multe

Mesajde adrignat pe Februarie 26th, 2009, 6:54 pm

sportexul e "dragut" pentru avat.......are si garantie 10 ani!!!! :D .....am pus mana pe el.....nu imi da senzatia de blank senzitiv,sunt sigur ca "absoarbe" multe din informatiile venite pe fir dar nu are a face la pescuitul avatului cu voblere si table.ar fi o idee......da io nu mi l-as lua
rookie.....pentru avat....uita de el!!! :lol: in primul rand e ex-fast(de-adevaratelea! :lol: )
si ala pana in 20g ....crede-ma ca ii trebuie macar 15 grame ca sa se simta bine......nu mi se pare de nici o culoare un bat de avat cu naluci reactive.daca il vrei sa dai la jig cu el....e super.foarte senzitiv si cu o rezerva surprinzatoare de putere......dar in nici un caz nu e un bat de avat.io am varianta L pana in 7g......si crede-ma ca l-am pescuit cu jig de 10g+shad de 8cm pe olt fara sa gafaie.....plus ca nu se incarca asa cum ar trebui cu naluci mici si usoare.........asa ca nu cred ca e o alegere buna.da pana la urma is banii tai... ;)
pentru ceea ce vrei tu...io nu as cheltui multi bani......iti trebuie o lanseta buna,dar fara pretentii.un beastmaster cred ca ar fi forte fain pentru avat.zic sa te mai gandesti....pt avat mai bine investeste in mulineta!ca pe aia o intrebuintezi la maximum!!! :lol:
adrignat
membru nou

Mesajde blackmamba pe Februarie 26th, 2009, 7:55 pm

Adrignat !

Multumesc pentru raspunsuri si pentru implicare , tu ma sfatuiesti sa nu imi iau o varga cu pretentii ,dar o varga mai ieftina este o varga cu actiune mai blinda ,pentru ca actiunea unei vergi este data de calitatea blankui nu?
Si cum am mai spus nu-mi plac vergile moi nici la avat . Am avut vergi pe care le-am vandut din cauza asta . Pur si simplu nu ma impacam cu ele ,nici la lansare -recuperare si nici la intepare .Apoi mi-am luat un St. Croix 1/2 -2 oz bat tare si fast ,un pic cam greu insa . E, cu batul asta nu am avut nici o problema , nu am scapat nici un avat cu toate ca e fast si la carte scrie ca e mai bun un moderat pentru atacul brutal al avatului . Cel mai bine arunc voblere mici si ligurite mici cu batul asta cu toate ca este f. puternic . Nu balangane deloc la lansare , se descarca instant comparativ cu alte bete care le-am avut si vibrau la aruncare . Singura problema este ca este greu cum am mai spus , si dupa cateva ore ma resimt . Asta e ,deci bat fast si mai usor . Am crezut ca este mai simplu ,nu stiu mai caut , ti-am trimis si un MP inainte de a intra pe forum si a citi ce ai scris despre cele doua bete . Multumesc oricum !
blackmamba
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 27th, 2009, 4:41 pm

Am ajuns azi pe la Mimteam, nu aveau pe stoc decat skeletorul de 2.70. Mi s-a parut un bat moale, din punctul asta de vedere ar fi bun de voblere. Dar era parca prea greu pe varf. In rest, e bine lucrat.
Gerula
Site Admin

Mesajde blackmamba pe Februarie 27th, 2009, 5:21 pm

Hmm ! Ce chestie , si daca vroiam sa comand ? Ca pe site nu zice nimic . Oricum multumesc , mai am rabdare, ma mai informez , ma mai gandesc :think: . Maine ma duc pe Dunare sa incerc un WildRiver Mh, si-a luat un coleg si vreau si eu sa-l vad la treaba , sa-l incarc cu ceva bile si cine stie ?
blackmamba
trecut prin multe

Mesajde adrignat pe Februarie 27th, 2009, 5:43 pm

Gerula scrie:Am ajuns azi pe la Mimteam, nu aveau pe stoc decat skeletorul de 2.70. Mi s-a parut un bat moale, din punctul asta de vedere ar fi bun de voblere. Dar era parca prea greu pe varf. In rest, e bine lucrat.

exact ce ziceam si io.e destul de ciudat distribuita greutatea....si iti trebuie o mulineta mai greuta sa il echilibrezi,chiar daca lanseta in sine e usoara.
adrignat
membru nou

Mesajde Gerula pe Februarie 27th, 2009, 6:13 pm

Nu stiu daca o au sau nu prin depozit, n-am intrebat.
Gerula
Site Admin

Anterior

Înapoi la Echipamente