sportexul e "dragut" pentru avat.......are si garantie 10 ani!!!!

.....am pus mana pe el.....nu imi da senzatia de blank senzitiv,sunt sigur ca "absoarbe" multe din informatiile venite pe fir dar nu are a face la pescuitul avatului cu voblere si table.ar fi o idee......da io nu mi l-as lua
rookie.....pentru avat....uita de el!!!

in primul rand e ex-fast(de-adevaratelea!

)
si ala pana in 20g ....crede-ma ca ii trebuie macar 15 grame ca sa se simta bine......nu mi se pare de nici o culoare un bat de avat cu naluci reactive.daca il vrei sa dai la jig cu el....e super.foarte senzitiv si cu o rezerva surprinzatoare de putere......dar in nici un caz nu e un bat de avat.io am varianta L pana in 7g......si crede-ma ca l-am pescuit cu jig de 10g+shad de 8cm pe olt fara sa gafaie.....plus ca nu se incarca asa cum ar trebui cu naluci mici si usoare.........asa ca nu cred ca e o alegere buna.da pana la urma is banii tai...
pentru ceea ce vrei tu...io nu as cheltui multi bani......iti trebuie o lanseta buna,dar fara pretentii.un beastmaster cred ca ar fi forte fain pentru avat.zic sa te mai gandesti....pt avat mai bine investeste in mulineta!ca pe aia o intrebuintezi la maximum!!!