Rapala Glidin'Rap

Lansete, mulinete, naluci, forfacuri, gripuri, barci, motoare samd

Rapala Glidin'Rap

Mesajde Jedi pe Aprilie 2nd, 2009, 12:29 pm

http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true Ieri am vazut asta ,culmea nu in magazine specializate,ci intr-unul gen Walmart. E similar cu jerk-ul de la Salmo? Corp din lemn abashi ,ca la Magnum,sirma de armatura continua prin tot corpul....suna promitator.
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Re: Rapala Glidin'Rap

Mesajde Gerula pe Aprilie 2nd, 2009, 12:57 pm

Seamana cu Chunny Darter de la Salmo.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde XquiZZiT pe Aprilie 2nd, 2009, 7:45 pm

Salmo chubby darter e pentru jigging vertical, in special pentru copca, glidin' rap-ul aduce mai mult cu sliderul doar ca are o actiune mai ampla, de glider, nu intoarce atat de repede precum sliderul.ca de obicei, cam tot ce fac finlandezii mai intai apare in toata lumea si apoi aici. Le'am vazut pe net de anu trecut dar numai acu 2 saptamani le-am gasit.inca o saptamana-doua si le pun la treaba.
Decat sa-ti fie rau, mai bine sa-ti fie bine!!
XquiZZiT
membru nou

Mesajde Gerula pe Aprilie 2nd, 2009, 7:58 pm

O fi el creat pentru jigging vertical, dar eu am luat cleni de toata frumusetea cu el, aruncand in amonte si jerkuindu-l usor in timp ce coboara pe curent.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Jedi pe Aprilie 3rd, 2009, 12:37 am

Pai si aici au aparut foarte recent,pentru ca in magazinele de profil nu sint inca.Iar in cel cu profil auto,casa si gradina (Canadian Tire ) acum vreo saptamina nu erau.Si nu pricep o chestiune.Greutatea scrie ca e 1 1/3 Oz sau 50 grame.Stiam ca o uncie e 28,5 grame +1/3 uncie = aproz 37-38 grame. Cam cu 12-13 grame mai jos de 50 g.Ma rog,oricum e greu.
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Înapoi la Echipamente