Gerula scrie:Dupa ce Salmo s-a impus in forta pe piata romaneasca, se pune logic intrebarea de ce nici o marca autohtona nu reuseste performanta asta? Voblerele Cozma nu-s mai proaste ca Salmo cand vine vorba de clean (la alte specii recunosc ca nu le-am incercat) dar, cu toate astea, n-au reusit niciodata sa devina "mainstream".
Vi se pare normala/fireasca situatia actuala?

Jean Scurtu scrie:Despre voblerele facute de DADY nu am cuvinte decat de lauda.Si am mai scris asta cu alta ocazie pe alt forum.
DADY mi-a trimis 10 voblere de clean si prima data le-am incercat intr-o noapte pe un pier luminat existent la SEAWOLF PARK pescuind la ...pastrav de mare.
Spre surpriza mea aveam atac aproape la fiecare aruncare spre diferenta de alti pescari americani ce pescuiau cu voblere YO-ZURI si LUCKY CRAFT si care aveau rare atacuri.Acei pescari americani au venit in jurul meu sa vada cu ce voblere pescuiesc,ba mai mult dorind sa cumpere de la mine,dar din pacate le-am spus ca nu am de vannzare si ca sunt facute manual din lemn de balsa in Romania de un prieten de-al meu.
Gerula scrie:Exact modelul asta (de 4 cm) il folosesc si eu, dar din vreo 10 nucati n-am avut nici macar unul la care sa fie stramb ochetul.
Gerula scrie:Pyko si tyko nu cred ca le-am folosit vreodata asa ca nu pot sa ma pronunt. Dar de model A chiar nu ma pot plange, deci zau ca nu cred c-ar trebui sa dam verdicte despre un brand doar pe baza problemelor avute cu un anumit model.
Apropo, cine a folosit/foloseste naluci facute de Teleianu?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator