Ar fi interesant, cred, sa facem o lista cu modelele din aceasta categorie. Primul entry, evident, clasica Daiwa SS700
Jean Scurtu scrie:La categoria de pret cca.$100,pt. mine ca raport/calitate mulineta DAIWA SS TOURNAMENT 1300 nu are rival ,desi are numai 3 rulmenti.De fapt toate mulinetele din seria SS (600,700,1300,1600,2600)sunt mulinete f. bune,cu frana impecabila,rola de ghidare a firului din carbura de siliciu,tambur long cast si rezistente ca ...un tractor (normal sovietic!!!).
Am mai spus ca eu nu schimb un SS -ul cu un STRADIC desi acesta costa $150 si SS-ul doar $90 si nu am glumit.Poate si faptul ca am peste 10 mulinete SS va spune ceva.
Jean Scurtu
bic scrie:Daiwa exceler.De la cabelas;astea pt piata europeana sant mai proaste.
Laurentiu scrie:Jean Scurtu scrie:La categoria de pret cca.$100,pt. mine ca raport/calitate mulineta DAIWA SS TOURNAMENT 1300 nu are rival ,desi are numai 3 rulmenti.De fapt toate mulinetele din seria SS (600,700,1300,1600,2600)sunt mulinete f. bune,cu frana impecabila,rola de ghidare a firului din carbura de siliciu,tambur long cast si rezistente ca ...un tractor (normal sovietic!!!).
Am mai spus ca eu nu schimb un SS -ul cu un STRADIC desi acesta costa $150 si SS-ul doar $90 si nu am glumit.Poate si faptul ca am peste 10 mulinete SS va spune ceva.
Jean Scurtu
Nene Jeane, sa ne traiesti...
din tpoate SS urile de mai sus,... care e cea mai mare? ma refer la capacitatea tamburului. si cat fir de cat intra pe ea?
ma intereseaza pt stationar.
Multam de ajutor
Jean Scurtu scrie:Am uitat sa-ti dau capacitatea tamburuli la SS 1600 functie de diametrul firului mono:
-0,30mm......190m.
-0,35mm......150m.
-0,40mm......125m.
Jean Scurtu
Laurentiu scrie:Jean Scurtu scrie:Am uitat sa-ti dau capacitatea tamburuli la SS 1600 functie de diametrul firului mono:
-0,30mm......190m.
-0,35mm......150m.
-0,40mm......125m.
Jean Scurtu
multumesc , Nea jeane... e cat de cat lumina acum!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator