De aceea am spus multora ca daca cumpara ,bete ,mulinete deja trimise de mine in Romania ies mult mai ieftin,insa poate putin cred ca e asa.Pt mine daca trimit un bat sau 4-5 costul trimiterii e aproape la fel $40-$50,deci in convine sa trimit mai multe bete sau mulinete deodata ca asa pot sa reduc pretul lor deoarece pe unitate transportul e cca.$10.

Asa arata mulineta mea SS 700 cu FIRELINE SMOKE 4LB.pe tambur .Batul e un bat facut de mine pe blank fly ALL STAR AUSTIN(TITANIUM)9'W5+extensie(mandrina e mandrina de baitacasting careia i-am taiat tragaciul,pt. cine se mira de cum arata.
Nu toate firele textile subtiri sunt plate ca si FIRELINE,ca de 4lb. se gasec si fire textile rotunde din 4-8 fascicule rasucite,doar ca pretul lor e destul de mare si greu de gasit,
(DAIWA TD SENSOR,VARIVAS,etc.).
Pescuiesc de multi ani cu FIRELINE SMOKE 4LB.(1,8KG.) si nu ma deranjeaza deloc ca firul nu e rotund si cand te gandesti la pret(eu am vandut in Romania FIRELINE SMOKE 4LB.cu $10 (acelas fir cu care pescuiesc eu si nu am auzit ca pescarii sa fie nemultumiti,unii dintre ei chiar pescuiesc si in Dunare la salau cu FIRELINE 4LB.cu succes,la fel cum pescuiesc si eu aici.
Jean Scurtu