Din pacate nu pot da usual cu textil de 50 lb , asa ar fi sigur ca ar tine toate
Dau cu leader pentru abraziune de orice fel , nu mi-e frica sa bag voblere catre fund , dau destul cu sinking si le las sa coboare , am mai si pierdut , rupt barbete , de obicei dezdoit ancore . Textilu subtire se ciupeste repede , sansele sa pierzi is mai mari asa

. Tema cu invizibilitatea inca nu ma mininca asa mult .
Cel mai bun lucru pt. un textil ii bucla bimini . Io fac nodu uni-to-uni pe bucla si tine mai mult decit orice alt nod care nu include bucla , garantat , si tine mai mult decit fara leader pe direct cu orice nod care deasemenea, nu include bucla. Am avut insa surpriza sa agat jiguri si tragind tare de fir sa se desfaca leaderul fluorocarbon Seaguar , fiindca eram obisnuit sa dau doar 5 spire cu leaderul , inainte foloseam , si inca folosesc YGK , si la asta cu 5 spire rupeam textilu deasupra la bucla . Nu am gasit insa de moment YGK in marimea respectiva , asa ca bag Seaguar , care nu-i rau . De cind fac 6 spire nu mai scapa , chit ca jumate din pesti i-am scos cu 5 spire pina m-am prins ca se poate intimpla fenomenu

, insa in drill nu fortezi asa tare ca si atunci cind tragi la rupere .
La avat am dat cu Seaguar de 0.375 , peste un m de leader , si pe tambur textil de 20 Tuf . Rezulta ca in acelasi loc unde am luat avatii , mi-o intrat si salau si somn , mai mult , la chiar acelasi vobler ( ii drept ca diferenta o facea directia de lansare , mai rar asa loc beton , sa stai intr-un loc si sa dai in trei specii doar lansind in alta directie

).
Cind o sa mai caut avat ii posibil sa trec pe leader de 0,28 , de acu naluci mai mici si nu-mi place cum iese nodu pe agrafa mai mica cu fir gros

Posibil sa trec si pe mono