Jedi , in ultima vreme incerc stiuca ( m-am saturat de bestii

) . Doua persoane , dintre care eu am dat o singura data cu struna , pt. ca nu aveam cu mine fluoro mai mult decit un singur leader , si cind am pierdut am ramas fara , asa ca am bagat un pic cu struna . Desi nu am prins mari , am prins per total ( calculez doar cit timp am pescuit cot la cot ) mai mult de dublu cite el , si mai maricele decit a lui .
Nu zic ca fluoro ii mai bun sau nu , insa ideea cum ca rigiditatea ar afecta io inca o rumeg , si daca ma uit la rezultate cade . Acuma ii drept ca nici nu folosesc naluci mititele sau softbait , nici oscilante . Voblere si rotativa . Cea mai mica naluca la care o intrat ii un vobler de 8 cm ( cred !), daca am putut obtine 2 prezentari pe ala ( nu-i din ala cu paleta mare ) cu aproximativ un metru de leader rigid io-s multumit .
Inca nu am vazut fluorocarbon serios in tara , si Seaguar inca ii moale fata de YGK

. La stiuca am dat cu YGK de 40 lb , nu am adus naluci mai mari si nici nu vad sanse la stiuci capitale incit sa ma faca sa bag de 50 lb .
La salau nu merita sa dai cu strune , in mod normal mai pierzi jiguri ( daca ii vorba de asta , salau la vobler ii alta tema ) , pierzi timp si bani .