Pescuies aproape zilnic, pe Mures, cate o ora, doua, sau mai mult.
Pana acum am folosit cu o lanseta Roszemeijer, spin light, 3-10gr, 2,10m. Banuiesc ca e ceva moderat ca actiune. O am de anul trecut, la inceputurile spinningului si pentru clean e ok.Merge bine la lingura, vobler, cam moale totusi pentru intepare la salau. Cu un pline halo (mono), 0,18 apar rateuri. Abia astept sambata sa aniversez pp-ul de 5 lb.
Avidul fast, de 2,7, fast, 10-28 gr, fir 8-17lb, e parca prea dur pentru voblerit. Desi lanseaza bine si voblere de 3 gr, nu le simt evolutia daca dau cu mono. Cu textil de 8lb si voblere mai mari e ok controlul la evolutie, dar la intepare, iar rateuri. Am luat o in primavara cu gandul sa fac un compromis, jig si vobler. Numai ca.... parca e si prea lunga, desi dau numai dupa mal.
Ce e drept, cu ambele bete, nu am avut zeci de capturi si zeci de rateuri, pentru a putea sa fiu sigur de cele spuse.
Asa ca, va rog sa imi recomandati un bat.
Urgent! Ca de nu ......
Ups. Cred ca deja am incalcat o regula a forumului, cel cu interzicerea de amenintari. Da ce sa mai fac acuma, daca am zis....am zis!

iatzi un premiere de 7` ML are beju, vb cvu el sa-l aduca pe apa sa vezi daca-tzi convine ii undeva la 100 euro la noi, eu am unu MH de 7` un batz U universal la bani astia atat pentru jigg cat si pentru vobler se incarca bine si cu piese de 7 cm 5 cm cu ce dai tu are si rezerva mare de putere cred ca asta-tzi trebuie 

da ai dreptate.