Lanseta, salau, vobler, Mures

Lansete, mulinete, naluci, forfacuri, gripuri, barci, motoare samd

Re: Lanseta, salau, vobler, Mures

Mesajde Gerula pe Noiembrie 2nd, 2008, 12:08 pm

Gerula scrie:Daca poti da "pe fir" nu prea mai conteaza senzitivitatea lansetei. Daca insa situatia nu permite, ce pot sa zic, fiecare dolarel in plus bagat in bat se cam cunoaste la rezultate. :lol:

Exact asta insemna (sau vroia sa insemne :lol: ): daca situatia nu permite sa dai pe foir (vezi pescuitul la rau) si n-ai o lanseta senzitiva, adio peste :mrgreen:.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Lanseta, salau, vobler, Mures

Mesajde gpdorin pe Noiembrie 3rd, 2008, 9:16 am

Va salut si multam fain de raspunsuri.
In week. nu postez ca-s la tara si nu am net acasa.

In concluzie? Ce se preteaza, ca raspuns la titlul topicului?
Cociuba, astept sa veniti pe la Sambateni, sa dau putin cu premierul ala, si daca imi place o sa imi iau unul de la Caius.
Imi place si Avidul, dar cum drac sa spun ca is obisnuit cu el daca dau in majoritate cu gramaje sub limita inferioara?
Si apoi, cu mulineta pusa, e dezechilibrat rau. I-ar trebui 100 gr.pe cotor!!!
Cand dau cu un vobler la 12, 15 gr, e super ok.

Aseara, un salaut de 22cm, a avut curajul sa indrazneasca a pofti un original de 9 cm. M-am crucit!

Asa cum bine zici SF, un bat fast oboseste mana mai repede. Asa imi pare si mie. Dar nu prea imi explic din ce cauza. Efort mai mare la lansare? In cazul meu da, nu se incarca.

Asa. Si dupa atata teorie, Dati-va cu pararea. Ca sa stiu pe cine injur dupa achizitie!
Pana acuma, doar una singura recomandare clara: St. croix premier
Sa presupunem ca nu conteaza pretul!
gpdorin
membru nou

Anterior

Înapoi la Echipamente