Multumesc anticipat!
boogye scrie:exista vreo diferenta referitor la sensitivitate intre Avid St. Croix si Helium LTA Kistler?

Musti scrie: incat o cuantificare de genul "e cu 5% mai senzitiv", ca sa citez din clasici, e ca treaba aia cu samponul care imbunatateste de 3,8 ori caderea parului
.
Gerula scrie:era asa, mai mult ca o parere, ceva gen 5%. la nivelul la care nu stii daca e autosugestie sau realitate![]()
Gerula scrie:Musti scrie: incat o cuantificare de genul "e cu 5% mai senzitiv", ca sa citez din clasici, e ca treaba aia cu samponul care imbunatateste de 3,8 ori caderea parului
.
Citeaza-i complet pe clasici, ca pe urma te dai martir. Asta cu citatul partial din care iese exact pe dos decat se spunea e una din marile greseli pe care le poate face un user pe forumul asta
.
Gerula scrie:era asa, mai mult ca o parere, ceva gen 5%. la nivelul la care nu stii daca e autosugestie sau realitate![]()
Musti scrie:boogye scrie:exista vreo diferenta referitor la sensitivitate intre Avid St. Croix si Helium LTA Kistler?
Pai, ca sa poti face comparatie tre' sa te referi la modele concrete, nu generic: Helium vs. Avid. Senzitivitatea difera intrucatva si in cadrul aceleiasi game. Eu am 3 Avid-uri diferite si fiecare e senzitiv in felul sau. Dar nu e un feeling identic. La fel la Helium. Am pus mana pe doua pana acum, dar chiar daca purtau acelasi nume, facand parte din aceeasi serie, cele doua nu semanau deloc, nici macar ca actiune. Iar notiunea de senzitivitate e atata de subiectiva incat o cuantificare de genul "e cu 5% mai senzitiv", ca sa citez din clasici, e ca treaba aia cu samponul care imbunatateste de 3,8 ori caderea parului
.
boogye scrie:Musti scrie:...cum e avidul medium daca il ai, preferabil de 7'(senzitivitate, rezerva de putere, puterea de intepare)?
eu ma refeream la ceva diferente mari intre cele 2 adica ceva sesizabil, nu 5.5679% mai senzitiv
Gerula scrie:Eu am dat cu Avidul light de 7', e un bat excelent la banii lui. Si sensibil, are si backbone etc.
...Gerula scrie:Vorbesc de avidul de 1/8 -3/8. Habar n-am daca ei il dau ca fiind L sau ML. Dupa clasificarea Gerulabetele a caror plaja incepe de la 1/32 sau 1/16 sunt UL, iar cele de la 1/8 sunt L .
Gerula scrie:Eu zic ca vorbim de un bat care merge pana la 3/8 nu pana la 5/8. Asta si apropo de necunostinta de cauza, modele care nu exista samd![]()
Daca mergea pana la 5/8 intr-adevar era greu sa-i zici L, dar nu e cazul. Nu exista Avid de 7' si 1/8 - 5/8.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator