Kistler Helium LTA

Lansete, mulinete, naluci, forfacuri, gripuri, barci, motoare samd

Kistler Helium LTA

Mesajde boogye pe Februarie 5th, 2009, 3:09 pm

Daca doriti sa impartasiti niste parareri despre aceste lansete, astept cu nerabdare, m-ar interesa sa imi procur una.

Multumesc anticipat! :D
boogye
membru nou

Locaţie: Deva/Timisoara

Re: Kistler Helium LTA

Mesajde Gerula pe Februarie 5th, 2009, 6:36 pm

Daca nu ma insel nea Jean a avut ceva Kistlere pe mana.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Jean Scurtu pe Februarie 5th, 2009, 7:25 pm

Te-as sfatui sa-ti indrepti atentia spre alte bete ,deoarece desi sunt f. usoare ,sensitive(nu ca ALL STAR TITANIUM)am auzit si vazut multe rupte.Cineva din zona Houston-ului vindea multe bete HELIUM LTA in e-bay toate reconditionate,portiuni mai scurte sau mai lungi din varf rupte.

Chiar si unui amic din Oradea(fostul campion la satationar ,Mihai Vargics)i s-a rupt varful la un bat HELIUM LTA trimis de mine si cred ca mai sunt destui in Romania carora li s-a intamplat la fel.E greu sa faci un bat f. usor fara sa-i afectezi rezistenta.

Un bat HELIUM LTX II nou,f.usor, i-am vandut lui "masivu",practic aproape cadou($50) deoarece i se rupsese vreo 10cm. din varf si-l reconditionasem eu punandu-i alt inel de varf.Era un par ,dar i-am spus lui "masivu" sa-si faca doua varfuri sa-l poata folosi si ca par (cand are nevoie)si ca un bat mediu cu alt varf.

Jean Scurtu
"BORN TO FISH ,FORCED TO WORK"
Jean Scurtu
hârşit în rele

Locaţie: Houston,Tx.

Mesajde boogye pe Februarie 6th, 2009, 1:07 am

voi lua in considerare sfatul.

multumesc mult.
boogye
membru nou

Mesajde boogye pe Februarie 6th, 2009, 1:15 am

exista vreo diferenta referitor la sensitivitate intre Avid St. Croix si Helium LTA Kistler?
boogye
membru nou

Mesajde Gerula pe Februarie 7th, 2009, 11:37 pm

Helium LTA mi s-a parut un pic mai senzitiv, dar diferenta e nesemnificativa. (era asa, mai mult ca o parere, ceva gen 5%. la nivelul la care nu stii daca e autosugestie sau realitate :lol: )
Gerula
Site Admin

Mesajde Musti pe Februarie 8th, 2009, 3:29 am

boogye scrie:exista vreo diferenta referitor la sensitivitate intre Avid St. Croix si Helium LTA Kistler?

Pai, ca sa poti face comparatie tre' sa te referi la modele concrete, nu generic: Helium vs. Avid. Senzitivitatea difera intrucatva si in cadrul aceleiasi game. Eu am 3 Avid-uri diferite si fiecare e senzitiv in felul sau. Dar nu e un feeling identic. La fel la Helium. Am pus mana pe doua pana acum, dar chiar daca purtau acelasi nume, facand parte din aceeasi serie, cele doua nu semanau deloc, nici macar ca actiune. Iar notiunea de senzitivitate e atata de subiectiva incat o cuantificare de genul "e cu 5% mai senzitiv", ca sa citez din clasici :lol: , e ca treaba aia cu samponul care imbunatateste de 3,8 ori caderea parului :lol: .
Musti
trecut prin multe

Mesajde Jedi pe Februarie 8th, 2009, 5:11 am

Parca vad ca o sa se ajunga la mai multe tipuri de senzitivitate .In scurt timp o sa cerem la magazine lansete senzitivo-cognitivo -cerebrale si vinzatorul zice :- Unde doriti sa simtiti tzak-ul salaului? In bulbul rahidian sau in trompa lu Eustachio ,ca avem mai multe feluri de lansete. :lol:
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde Jedi pe Februarie 8th, 2009, 6:03 am

Magazinele tari o sa faca si o encefalograma cumparatorului,cu electrozi pe cap :lol: :lol: :lol: sa vada ce tip de senzitivitate i se potriveste :lol: :lol: :lol:
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde Musti pe Februarie 8th, 2009, 10:24 am

:lol:

P.S.: Ma, da', stii? Asta cu encefalograma nu-i o idee rea :think:
Musti
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 8th, 2009, 12:47 pm

Musti scrie: incat o cuantificare de genul "e cu 5% mai senzitiv", ca sa citez din clasici :lol: , e ca treaba aia cu samponul care imbunatateste de 3,8 ori caderea parului :lol: .

Citeaza-i complet pe clasici, ca pe urma te dai martir :lol: . Asta cu citatul partial din care iese exact pe dos decat se spunea e una din marile greseli pe care le poate face un user pe forumul asta :D .

Gerula scrie:era asa, mai mult ca o parere, ceva gen 5%. la nivelul la care nu stii daca e autosugestie sau realitate :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Musti pe Februarie 8th, 2009, 4:24 pm

Gerula scrie:
Musti scrie: incat o cuantificare de genul "e cu 5% mai senzitiv", ca sa citez din clasici :lol: , e ca treaba aia cu samponul care imbunatateste de 3,8 ori caderea parului :lol: .

Citeaza-i complet pe clasici, ca pe urma te dai martir :lol: . Asta cu citatul partial din care iese exact pe dos decat se spunea e una din marile greseli pe care le poate face un user pe forumul asta :D .

Gerula scrie:era asa, mai mult ca o parere, ceva gen 5%. la nivelul la care nu stii daca e autosugestie sau realitate :lol:

Stai linistit, ca nimeni nu-ti incaseaza drepturile de autor :lol: !
Nu asa a vrut sa sune cum ai auzit-o tu. Ii ziceam omului, cum ai facut-o si tu, ca n-are rost sa se astepte la diferentieri precise intr-o treaba atata de greu de cuantificat ;) .
Musti
trecut prin multe

Mesajde boogye pe Februarie 8th, 2009, 7:11 pm

Musti scrie:
boogye scrie:exista vreo diferenta referitor la sensitivitate intre Avid St. Croix si Helium LTA Kistler?

Pai, ca sa poti face comparatie tre' sa te referi la modele concrete, nu generic: Helium vs. Avid. Senzitivitatea difera intrucatva si in cadrul aceleiasi game. Eu am 3 Avid-uri diferite si fiecare e senzitiv in felul sau. Dar nu e un feeling identic. La fel la Helium. Am pus mana pe doua pana acum, dar chiar daca purtau acelasi nume, facand parte din aceeasi serie, cele doua nu semanau deloc, nici macar ca actiune. Iar notiunea de senzitivitate e atata de subiectiva incat o cuantificare de genul "e cu 5% mai senzitiv", ca sa citez din clasici :lol: , e ca treaba aia cu samponul care imbunatateste de 3,8 ori caderea parului :lol: .

cum e avidul medium daca il ai, preferabil de 7'(senzitivitate, rezerva de putere, puterea de intepare)?

eu ma refeream la ceva diferente mari intre cele 2 adica ceva sesizabil, nu 5.5679% mai senzitiv :D
boogye
membru nou

Mesajde Gerula pe Februarie 9th, 2009, 7:23 am

Eu am dat cu Avidul light de 7', e un bat excelent la banii lui. Si sensibil, are si backbone etc.
Gerula
Site Admin

Mesajde Musti pe Februarie 9th, 2009, 1:59 pm

boogye scrie:
Musti scrie:...cum e avidul medium daca il ai, preferabil de 7'(senzitivitate, rezerva de putere, puterea de intepare)?

eu ma refeream la ceva diferente mari intre cele 2 adica ceva sesizabil, nu 5.5679% mai senzitiv :D

Nu am Avidul M 7'. Am 6'6"-le ML. E un bat "rau" (nervos pe intepare), cu conicitate pronuntata, usor, senzitiv si cu o mare rezerva de putere. Foarte precis in aruncare. Acel 1/8-3/8oz poate fi depasit fara probleme. Arunca fara efort chiar 12-15gr. E un bat excelent de jig. Merge si la voblere, dar eu il consider prea rigid pt. asta. Am un prieten caruia i l-am dat sa-l pescuiasca de cateva ori si vad ca de la o vreme il ocoleste, dupa ce a ratat in atac in mod repetat avatii vietii lui. E drept, mai e vorba si de mana. Aceeasi mana, cu un bat mai bland, a inceput sa si prinda...
Musti
trecut prin multe

Mesajde Musti pe Februarie 9th, 2009, 2:09 pm

Gerula scrie:Eu am dat cu Avidul light de 7', e un bat excelent la banii lui. Si sensibil, are si backbone etc.

Nu cumva vorbesti de ML? Pt. ca L de 7' :think: ...
Musti
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 12th, 2009, 2:38 am

Vorbesc de avidul de 1/8 -3/8. Habar n-am daca ei il dau ca fiind L sau ML. Dupa clasificarea Gerula :lol: betele a caror plaja incepe de la 1/32 sau 1/16 sunt UL, iar cele de la 1/8 sunt L .
Gerula
Site Admin

Mesajde Musti pe Februarie 12th, 2009, 7:18 pm

Gerula scrie:Vorbesc de avidul de 1/8 -3/8. Habar n-am daca ei il dau ca fiind L sau ML. Dupa clasificarea Gerula :lol: betele a caror plaja incepe de la 1/32 sau 1/16 sunt UL, iar cele de la 1/8 sunt L .

Pai un 1/8-5/8oz nu prea e L. Ce sa mai zic de al meu 1/16-1oz (All Star Titanium), care numai a UL nu nu seamana. Da' in fine, n-are legatura cu subiectul.
Musti
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 12th, 2009, 7:22 pm

Eu zic ca vorbim de un bat care merge pana la 3/8 nu pana la 5/8. Asta si apropo de necunostinta de cauza, modele care nu exista samd :lol:

Daca mergea pana la 5/8 intr-adevar era greu sa-i zici L, dar nu e cazul. Nu exista Avid de 7' si 1/8 - 5/8 :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Musti pe Februarie 12th, 2009, 9:10 pm

Gerula scrie:Eu zic ca vorbim de un bat care merge pana la 3/8 nu pana la 5/8. Asta si apropo de necunostinta de cauza, modele care nu exista samd :lol:

Daca mergea pana la 5/8 intr-adevar era greu sa-i zici L, dar nu e cazul. Nu exista Avid de 7' si 1/8 - 5/8 :lol: .

Bai frate, uita-te ce-ai scris intai: "dupa clasificarea Gerula betele a caror plaja incepe cu 1/8...". Ai vorbit la general, asa ca ti-am raspuns la general: bete care incep cu 1/8 si ajung la 5/8... Nu vorbeam deloc despre Avid. Ti-am mai dat si exemplul cu 1/16-1oz de la All Star. O sa zici ca nu exista Avid de 1/16-1oz si-ai sa cucurighezi fericit ca m-ai prins?
Citesti superficial si te repezi...
P.S. Stai linistit ca pana m-am decis sa-mi iau 3 lansete Avid, am studiat bine seria. Ti-am mai spus ca vorbesc doar in cunostinta de cauza sau tac. Ce fain ar fi s-o faci si tu... ;)
Musti
trecut prin multe

Următorul

Înapoi la Echipamente