Pe la ce magazine am sansa sa gasesc niste jiguri mici si grelept bibitrocel; ma refer la jiguri pe carlige 4 sau 6 grele de 2-5 grame? Vreau sa le folosesc pt silicoane de 2-4 cm. Sau poate stiti pe cineva care toarna jiguri asa mici si are de vinzare..
Thanx!!
You may say that I'm a Dreamer, But I'm not the only one!!!
atunci puteai intreba ce si cum si sa nu faci pe lenesu, ca si asa freci buhanu ordinar prin Bucuresti puneai mana si iti mai faceai una alta, te planji ca o baba ca nu prea ai da bani pe nush ce, dar nici sa pui mana sa faci nu te incumeti
Am gasit niste jiguri in Obor, cred ca sint de 3.5 g pe carlige nr 6. De asemenea am gasit si niste silicoane adevaracioase pt bibistrocel, din plastic de ala de se intinde de vreo 5-6 ori lungimea lui Sa vedem ce parere are si dungatu'!!
You may say that I'm a Dreamer, But I'm not the only one!!!
Aoleeeu, nu mai lua plastice din Obor . Nu prea are legatura cat se intinde cu felul in care joaca in apa, de pilda un Bass assassin cu siguranta nu se intinde de 6 ori, tocmai pentru ca e facut dintr-un plastic foarte moale, care se si rupe usor, dar asigura si un joc foarte bun al coditei in apa.