.............Pai am auzit baietii posesori de VISA sau Mastercard ca o comanda Cabelas te ajunge in final cu vreo 40-45 % mai mult.La cei 950$ initiali mai pune procentul asta,apoi vreo suta si ceva pentru importator si cam iasa suma finala de 1500 nu ?horiafhc scrie:Eu caut de ceva vreme un combo de casting Daiwa Steez care pe net ajunge undeva in jur de 950 USD iar pe forumuri l-am gasit la 1500 USD .
Oare cine le aduce vine pe jos ???
Marjele pe care le pun cei care aduc asa ceva te fac sa dai cu Germina .![]()
![]()
Gerula scrie:In lumina nesfarsitelor discutii despre JDM-uri, am testat un Megabass XOR model iX-96M LPS (10-35 g, 10-20 lbs test, 9' 6'' lungime) si pot sa va zic ca am ramas impresionat de senzitivitate. Nu mai zic ca lucratura era de mare arta, ma rog, stiti voi, detaliile care prind pescari, nu pesti. In schimb, pretul cu care ajung la noi e mai spectaculos decat calitatile batului: 1550 ron. Habar n-am care sunt costurile expeditiei din Japonia, dar totusi acolo costa cu peste 50% mai putin.
Gerula scrie:ShoreLuck WarRock 70H ala se face si in varianta de spinning sau doar de cast? Ce gasisem eu pe net la un moment dat se chema SL-70HC si era de cast.
Dragos Cretu scrie:Bai, voi vorbiti aici de JDM-uri fara mine?!?!?!?!?![]()
SF scrie:Dragos Cretu scrie:Bai, voi vorbiti aici de JDM-uri fara mine?!?!?!?!?![]()
Dragos , in scurt timp ramii fara discutieIs tot mai multi care dau cu scule , cica , facute pentru piata japo , insa deja is ani de zile ( vreo 4-5) de cind in Europa , dar si in State , doritorii isi achizitioneaza astfel de scule . Atita vreme cit japo s-au prins de schema , si magazinele lor vind bine afara , cuvintu JDM mai da bine prin scumpa noastra tara , la fel cum dadeau bine mobilele la inceput .
Te-as intreba , daca vrei , cum dai cel mai mult , naluci , greutati , adincime apa si curenti ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator