Fire mono UL

Lansete, mulinete, naluci, forfacuri, gripuri, barci, motoare samd

Fire mono UL

Mesajde Gerula pe Octombrie 29th, 2009, 1:40 pm

As fi interesat de experientele voastre cu fire UL folosite pe perioade mai indelungate (macar 6 luni). Pana acum eu am fost nevoit sa arunc orice fir mono UL cumparat in Romania si folosit mai mult de 3-4 luni. Pur si simplu rezistenta la nod scade dramatic.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Fire mono UL

Mesajde adrian25 pe Octombrie 31st, 2009, 2:20 pm

ce fire ai folosit pana acum? eu sunt foarte multumit de stroft, pana acum s-a dovedit cel mai bun pt mine, nu stiu exact la ce dimensiuni te referi cand spui UL, dar eu am folosit un 0.16 fluo de la stroft timp de 2 ani, pana s-a terminat de pe mulineta, fara sa vad vre-o diferenta in rezistenta pe toata lungimea lui
adrian25
membru nou

Locaţie: bucuresti

Mesajde Gerula pe Octombrie 31st, 2009, 6:44 pm

Stroft m-a deceptionat total in privinta rezistentei la nod. In linie tine foarte bine, dar la nod... ouch.
Gerula
Site Admin

Mesajde Jean Scurtu pe Noiembrie 1st, 2009, 1:54 am

Cred ca cel mai bun ramane DAMYL TECTAN,fir cu care acum 25 de ani pescuiam in concursurile de stationar.Nu stiu daca se gaseste in Romania dar sigur se gaseste la Cabela's.

Jean Scurtu
"BORN TO FISH ,FORCED TO WORK"
Jean Scurtu
hârşit în rele

Locaţie: Houston,Tx.

Mesajde Gerula pe Noiembrie 1st, 2009, 12:57 pm

Mersi mult de sfat nea Jeane, o sa dau un ochi pe la Cabela's. Chiar m-am saturat de porcariile pe care le vand astia pe-aici.
Gerula
Site Admin

Mesajde Jean Scurtu pe Noiembrie 1st, 2009, 8:36 pm

Iti mai spun ceva si anume ca pescarii americani buni de UL apreciaza acest fir si il recomanda celorlalti.Eu stiu firul prea bine si sunt de acord cu recomandarea lor,de fapt l-am recomandat si eu.

Jean Scurtu
Jean Scurtu
hârşit în rele

Mesajde Jean Scurtu pe Noiembrie 1st, 2009, 9:03 pm

"Re: Ultra Light line specs
by Thor » Sat Jun 28, 2008 3:38 am

In a word, Tectan. Try Cabelas."

"Re: Ultra Light line specs
by ultralight » Sat Jun 28, 2008 12:57 pm

Absolutely second the recommendation on Tectan. I suggest 3 lbs for a bit extra leeway - still thinner than most 2 lb line at 3 lbs. GREAT line - casts further than even Fireline!

UL"

Am postat doua pareri despre cel mai bun mono pt. UL(de la "Thor" am cumparat ,din e-bay,o mulineta DAIWA SS TOURNAMENT 600 ,model ce se facea numai pt.piata japoneza.Tot el sustine si cu adevarat ca adevaratele bete UL se construiesc pe blank-uri de fly,exact cum mi-am constuit si eu acum vreo 10 ani bete pt. white bass pe blank-uri fly ALL STAR TITANIUM de ma ironiza Dan Radulescu,spunand ca cu "nuielele " mele nu as prinde un salau,desi eu prinsesem destui white bas la peste 40-50m. de mal la jig ,flat head catfish de 7,7kg. si paddle fish de peste 20kg. ce i-am postat in galeria lui foto)).

Jean Scurtu
Jean Scurtu
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Noiembrie 5th, 2009, 11:45 am

O sa-l incerc si eu si o sa postez aici.

Din pacate la noi nu-l importa nimeni, firesc as zice.
Gerula
Site Admin

Înapoi la Echipamente