Decathlon Militari

Lansete, mulinete, naluci, forfacuri, gripuri, barci, motoare samd

Decathlon Militari

Mesajde Gerula pe Aprilie 18th, 2009, 12:07 am

Am ajuns azi prin Decathlon Militari (un soi de super-market de echipamente sportive) si pentru prima oara am vazut in Romania un mare magazin care sa aiba un raion ca lumea de pescuit. Erau zeci de modele de bete de spinning la raft, de la chinezisme atroce la bete decente gen Shimano Nexave. N-am stat sa fac inventarul :lol: , ca venisem pentru cu totul altceva, dar erau preturi bune.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Decathlon Militari

Mesajde vali136 pe Aprilie 18th, 2009, 6:49 pm

Adrian sa stii ca acelasi lucru au si la Decathlon in Italia ....
In schimb la haine ,incaltaminte ,ciclism si sporturi de apa erau produse si preturi beton...
In Militari e la fel??/
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Aprilie 18th, 2009, 8:59 pm

Da, cam totul era clar mai ieftin decat la magazinele de profil sportiv din Bucuresti, sau chiar decat la magazinele marcilor respective (Adidas, Nike etc).

La asta ma asteptam, ce m-a luat prin surprindere a fost raionul ala de pescuit. Cand mai ajung o sa ma uit mai atent si la preturi, cert e ca am vazut prima oara marfa de nivelul lui Shimano Nexave intr-un magazin care sa nu fie strict de pescuit si vanatoare. Deja cand un magazin cu profil general sportiv are produse mid range dintr-un domeniu ca asta se cheama ca e bine echipat.
Gerula
Site Admin

Mesajde horiafhc pe Aprilie 24th, 2009, 12:09 am

Gerula scrie:Am ajuns azi prin Decathlon Militari (un soi de super-market de echipamente sportive) si pentru prima oara am vazut in Romania un mare magazin care sa aiba un raion ca lumea de pescuit. Erau zeci de modele de bete de spinning la raft, de la chinezisme atroce la bete decente gen Shimano Nexave. N-am stat sa fac inventarul :lol: , ca venisem pentru cu totul altceva, dar erau preturi bune.

Si eu am intrat de curand dar e posibil sa se fi golit stocu de pescuit ptr ca erau rafturi goale.Se pare ca au oarece probleme cu aprovizionarea sau romanashu respecta moda si cumpara orice dintr-un magazin recent inaugurat. Am de la ei genti si imbracaminte de calitate la preturi OK. Din pacate le-am luat din Paris din Geologic unde erau mult mai ieftine decat sunt in Militari. Apropos,ce preturi bune ai vazut? Poate s-au dat toate pana am ajuns eu ... :angry-screaming: :angry-screaming: :angry-screaming:
horiafhc
membru nou

Locaţie: BUCURESTI

Mesajde Gerula pe Aprilie 24th, 2009, 9:11 am

Mai, cum dracu sa se fi golit rafturile la pescuit, ca, fara exagerare, erau sute de bete acum o saptamana :o .

Ca exemplu de pret, eu am dat pe un echipament de baschet Adidas (short plus maieu clima 360 ) fix 155 ron. Exact acelasi echipament costa la magazinele Adidas de prin Bucuresti 230 ron.
Gerula
Site Admin

Mesajde mayer_maryus pe Aprilie 24th, 2009, 1:12 pm

bun asa ms de imformatii, dau si eu o fuga pe acolo .... sa vada si okiu meu poate gasesc ceva intresant:D

smf pe ea de tastatura , na ca am fct-o de ras ..scz de off dar nu mai pot de nervi (e ingheuita ca aia de laptop plm) :shifty:
Pestele care lupta impotriva curentului…. moare electrocutat.
mayer_maryus
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Aprilie 26th, 2009, 10:59 am

horiafhc scrie:Si eu am intrat de curand dar e posibil sa se fi golit stocu de pescuit ptr ca erau rafturi goale.Se pare ca au oarece probleme cu aprovizionarea sau romanashu respecta moda si cumpara orice dintr-un magazin recent inaugurat. Am de la ei genti si imbracaminte de calitate la preturi OK. Din pacate le-am luat din Paris din Geologic unde erau mult mai ieftine decat sunt in Militari. Apropos,ce preturi bune ai vazut? Poate s-au dat toate pana am ajuns eu ... :angry-screaming: :angry-screaming: :angry-screaming:

As avea rugamintea ca genul asta de informatii sa fie postate cu maxima raspundere, nu "din poignet". Sa zicem de data asta ca a fost un accident.

Am ajuns ieri din nou prin zona, si am constatat ca nici vorba sa se fi golit rafturile cu lansete. In fapt, am facut si o poza lamuritoare (scuze de calitate, e facuta cu telefonul :D ). Am intrebat un angajat, care mi-a confirmat ca preturile din reteaua decathlon sunt aceleasi peste tot, adica fix alea de aici http://fr.decathlon.com/?T1=PortailFr&T2=LienSport# . Chestie pe care am si verificat-o la produsele pe care le-am cumparat eu (o mica diferenta vine din fluctuatiile cursului valutar).
Ataşamente
decathlon.JPG
rafturi cu lansete
Gerula
Site Admin

Mesajde SirJones pe Aprilie 27th, 2009, 10:14 am

am fost la ei in franta. Preturi ok dar destul de putin pe spinning si aproape deloc de fly. Foarte mult pe crap si alte chestii.
Au seria Geologic care o fac in china dar calitatea e ok spre buna. Am niste rotative , niste haine , cateva volbere Storm. Dar nimic sa te deie pe spate. Oricum mult mult peste ce gasesti in alte supermagazine sau mall-uri dar totusi nu se ridica la nivelul magazinelor dedicate (vorbesc de cele din Mures)
SirJones
membru nou

Mesajde Gerula pe Aprilie 27th, 2009, 11:33 am

In magazinul din Bucuresti au si Shimano, de la Catana la Nexave, plus diverse combo-uri. Tocmai ca mi s-au parut neasteptat de bine aprovizionati pe partea de spinning.
Gerula
Site Admin

Mesajde didel_pro pe Aprilie 27th, 2009, 7:43 pm

Fratilor ,unde in militari este "nenorocirea"?
didel_pro
trecut prin multe

Mesajde pr3dat3k pe Aprilie 27th, 2009, 8:11 pm

pr3dat3k
trecut prin multe

Mesajde didel_pro pe Aprilie 28th, 2009, 7:36 am

Multumesc!Era chiar in fata mea!,de virsta!
didel_pro
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 3rd, 2009, 9:33 am

Ce imp0resie v-a facut? :D
Gerula
Site Admin

Mesajde mayer_maryus pe Mai 4th, 2009, 4:55 pm

foarte buna =))

pe un combo ul , shimano alivio mulineta e marimea 2500 :)) :naughty:
Pestele care lupta impotriva curentului…. moare electrocutat.
mayer_maryus
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 4th, 2009, 7:07 pm

Pentru un magazin generalist, astea sunt deja super-rafinamente :lol: . Preturile/stocurile cum ti s-au parut?
Gerula
Site Admin

Mesajde tudor pe Mai 4th, 2009, 8:50 pm

Magazinele Decathlon le cunosc de cand s-au creat fiind franceze. Deci prin anii 80. In aproape toate sunt si raioane de pescuit. Cat de aprovizionate sunt si cu ce, depinde de responsabilul raionului. Intamplator cunosc mai multi dintre ei, aici fireste.
Am cunoscut si Decathlon fara responsabil pescuit ( plecase si nu gasisera altul ) iar raionul tot exista insa nu mai era mare lucru in el. Era baza insa. Pusesera un pusti care nu stia mare lucru sa se ocupe de el.
tudor
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Mai 5th, 2009, 9:39 am

Mie mi se pare extraordinar sa gasesti intr-un magazin de genul asta marfa la nivel de Shimano Nexave. E vorba in primul rand de educarea gusturilor publicului larg, intra oamenii, pun mana pe bete, vad ca mai exista si altceva pe lume decat betele de 20 de lei din Metro etc :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde pr3dat3k pe Mai 5th, 2009, 9:56 am

Am trecut duminica pe acolo ... mi am loat o geanta cu 4 cutii la 54 lei destul de mijto zic io ...in rest cam nimic sa ma intereseze ...era un nene acolo (cu nevasta) si tot tinea in mana o lanseta ....cotoroantza din spatele lui : ia mana sa nu te frigi ...el : poate iti frig io freo doua fa ! uite ca sunt mai misto ca alea din carfur ( asta apropo de ce a zis gerula )
pr3dat3k
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 7th, 2009, 2:21 pm

My point exactly. :D

Magzinele online sunt bune pentru cei care stiu deja ce vor. Pentru publicul larg insa, nimic nu poate inlocui niste rafturi mari, bine "mobilate" :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Jedi pe Mai 9th, 2009, 6:46 am

Al naibii de bine e sa poti vintura zeci de lansete inainte sa faci alegerea.Ba sa mai pui si mulinete diferite in mandrina.Pt echilibru ofcors.. :lol:
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Următorul

Înapoi la Echipamente