Am gasit si shogunurile, excelente ca de obicei.
Ceva care sa ma lase cu gura cascata nu am vazut dar nu am ramas nici odata cu gura cascata in fata unui obiect.
Side imaging era si la Humminbird si la Lowrance.
Humminbird side imaging era si pe Carrolina skiff-ul pe care l-am avut anul trecut in Extremadura. Mi s-a parut complicat de utilizat si pierdeam timpul in pe vreme ce colegii prindeau peste. L-am lasat deci in mod clasic. La stiuca sonarul nu prea are utilitate, pestii erau langa maluri si vedeai in apa pana la 7m adancime.
Oricum asta e al treilea si ultimul salon pe care-l fac in sezon. Am fost sa vedem daca merita sa luam un stand acolo anul viitor. Merita.
Revin la Side imaging.
Cand vezi demonstratiile pe care le fac aia pe standuri zici ca l-ai luat pe Dumnezeu de picior. Car cum ti-am spus, scula am avut-o montata pe barca, nu am reusit de loc sa vad ceva in mod side imaging, iar in mod clasic e ca al meu. Cum eram eu capitanul pe barca aia, nu a fost un ghid care sa-mi arate cum functioneaza corect. Iar ghidul care era pe barca colegilor nu invatase inca sa-l utilizeze. Dar tot era bine ca afisa gratie GPS-ului viteza cu care ne deplasam.