Daiwa peanut

Lansete, mulinete, naluci, forfacuri, gripuri, barci, motoare samd

Daiwa peanut

Mesajde Gerula pe Februarie 7th, 2010, 7:26 pm

A folosit careva voblerele astea? Sunt vreo doua pattern-uri interesante, si cred ca ar merge pe rauri unde exista populatie de clean si ceva marlet :D.
Ataşamente
daiwa peanut.JPG
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Daiwa peanut

Mesajde tudor pe Februarie 8th, 2010, 12:13 am

Nu am Daiwa peanut dar am atatea care sunt exact la fel incat nu-mi mai trebuie si asta. Exista mii de modele la fel la toate marcile. Adevarul este ca sunt eficace dar nu e necear sa ai tot ce e pe piata.
tudor
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Februarie 8th, 2010, 12:26 am

Totusi chestia care ma indeamna sa experimentez noi modele este ca, in domeniul asta, detalii aparent minore pot face diferenta. Am avut si voblere de la acelasi producator (Salmo), identice ca model si culoare, care pur si simplu nu prindeau peste la fel. Asta desi eu, ochiometric/testand bataia in garla, nu reuseam sa-mi dau seama ce e in neregula cu ala neprinzator. Darmite intre modele diferite, de la producatori diferiti..
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Jedi pe Februarie 8th, 2010, 2:58 am

Eu am Prizm Black Shad si il notez cu 10 la toate capitolele...castabilitate,evolutie,calitate,frumos foc :mrgreen: si pret bun parca avea..Iar la capturi...stiuca,biban,curcubeu si brown ..E cranckbait-ul nr 1 pt mine.Cind l-am luat nu era decit o singura marime si as fi vrut si unul mai mare...Nu stiu acum daca fabrica si altele.
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde adrian frunza pe Februarie 8th, 2010, 12:12 pm

nu am stiut ca se cheama peanut .e unul din primele woblere proiectate de mine acum vreo 25 ani .bate ca nebunul .la stiuca foloseam unul tip banana ,avea bataie ampla si frecventa mai mica .
adrian frunza
trecut prin multe

Înapoi la Echipamente