Jedi scrie: care poate fi Hot Sauce
Da. Si vaselina si ulei.Un Quantum Kinetic era dat din fabrica cu grease rosie.Sa va zic o poveste apropos de lubrifianti.Vad demult ca unii faceau mentenanta la niste roboti industriali foarte specializati si extrem de scumpi cu o vaselina in cutii ca de vopsea pe care scria : Daphne Eponex , ball bearings grease .Componenta era sapun de litiu si uleiuri minerale.Nici un bla,bla fantasmagoric de marketing .Ferm convins ca-i ceva nemaipomenit,caut pe net si-mi da firma producatoare Idemitsu Kosan,japoneza,si toate produsele ei. Vaselina respectiva era una ordinara din gama de jos , dar produsa dupa toate regulile artei,acreditata si recomandata de brandul Royal Fuji pentru toate masinariile ei.Si daca nu cunoasteti ce roboti de vreun milion de $ face Fuji interesati-va..Prin urmare ,in optica mea ,conteaza mult mai mult sa stiu ca respectivul lubrifiant a fost facut de o companie cu traditie si renume ,decit ceva de provenienta incerta dar impins puternic in sus de advertising , plus 8-9 $ bidonasul minuscul de vreo 10 ml .La pretul ala iei 400 ml de SKF ,Timken sau Daphne ( daca gasestiCristi E scrie:Jedi scrie: care poate fi Hot Sauce
da tot ce-i posibil![]()
btw da hot sauce ai folosit ?
Poate fi produsa in China fara probleme,ca si asa au invadat piata cu o mie de "companii" de rulmenti si vaseline.Jedi scrie:Prin urmare ,in optica mea ,conteaza mult mai mult sa stiu ca respectivul lubrifiant a fost facut de o companie cu traditie si renume ,decit ceva de provenienta incerta dar impins puternic in sus de advertising , plus 8-9 $ bidonasul minuscul de vreo 10 ml .La pretul ala iei 400 ml de SKF ,Timken sau Daphne ( daca gasesti) si-ti ungi 20 de ani mulinetele,balamalele si eventual rulmentii la masina , stiind ca ai un produs sigur,facut de o firma profesionala. ...La urma urmei,habar nu am ce-mi vinde mie Quantum
Poate fi produsa in China fara probleme,ca si asa au invadat piata cu o mie de "companii" de rulmenti si vaseline.
Jedi scrie:Simti doar ca mulineta merge foarte bine dupa ungere si declari vaselina nr 1.Nimic mai superficial....mai sint gramezi de parametri care o fac sa fie una cu adevarat buna.

.........................Vaselina garantata,de la cel mai de renume producator de rulmenti.E 11 $ tubul de 200 grame.Made in..... Chiar si mirosul e profesionaladrian frunza scrie:salut .
vreau sa fac un minimum de itretinere la un certate .cartea tehnica e in jap nu stiu de unde sa incep ,mi-e si mila sa pun surubelnita pe un surub ,are 7 luni de jig intens .ce lubricanti imi recomandati ? e ceva compatibil in rom ?
mersic de raspuns
....Un magazin de rulmenti,curele si alte acareturi.Sint magazine de astea in toate marile orase.In Timisoara imi aduc aminte de vreo 4.Daca ti-a ajuns pe degete se spala extrem de greu.Deci water resistance cu siguranta.Gerula scrie:De unde ai luat-o?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator