Cutii compartimentate pt shaduri/twistere

Lansete, mulinete, naluci, forfacuri, gripuri, barci, motoare samd

Cutii compartimentate pt shaduri/twistere

Mesajde BygDaddy pe Martie 24th, 2009, 5:02 pm

ce experiente aveti in asa ceva? exemple de modele,poze linkuri chestii.am nevoie de ajutor pt ca urmeaza sa mai imi comand niste shaduri si cu solutiile de pana acuma nu sunt multumit :?
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Re: Cutii compartimentate pt shaduri/twistere

Mesajde Gerula pe Martie 24th, 2009, 5:39 pm

Au la arrow un model de cutii cu maner lateral si cu sine pe spate (se pot mufa doua sa stea spate in spate). La un moment dat au avut si prin Carrefour. O sa-ti pun o poza cand ajung acasa.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Jedi pe Martie 25th, 2009, 12:29 am

Eu am primit cadou o gentuta cu trei cutii mari plus una mica,marca Flambeau.Cred ca-i si pe Cabelas.Placutele care separa compartimentele se pot muta dupa marimea nalucilor.Le poti organiza foarte bine.
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde Laurentiu pe Martie 25th, 2009, 9:52 am

eu pastrez twistere si shaduri in plicurile originale.... pe modele si culori..
odata le-am amestecat din greseakla si dupa doua saptamani..aveam ciulama..de jeleuri...parca-s canibale , nene!
asa ca le tin in plicurile lor...si toate intr-o cutie de plastic alimentar...
"cea mai mare realizare a diavolului a fost sa-l convinga pe om ca nu exista"
Laurentiu
trecut prin multe

Locaţie: Bucuresti- ghencea...civil

Mesajde Gerula pe Martie 25th, 2009, 11:51 am

Aa, asta am uitat sa zic, si eu numai in pliculetele lor le tin, dar puse in compartimente :D .

Cel putin chartreuse alea de la bass assassin pateaza orice :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Laurentiu pe Martie 25th, 2009, 2:52 pm

BygDaddy scrie:ce experiente aveti in asa ceva? exemple de modele,poze linkuri chestii.am nevoie de ajutor pt ca urmeaza sa mai imi comand niste shaduri si cu solutiile de pana acuma nu sunt multumit :?

dady...eu am cumparat niste pungutze din alea de plastic cu sistem de inchidere....
unele mai mari..altele mai micci( 50x100 si 100x 150) am dat pe 200 de buc vreo 9 ron..
si in ele le tin... si toate intr-o cutie mai mare...caserola alimentara!
"cea mai mare realizare a diavolului a fost sa-l convinga pe om ca nu exista"
Laurentiu
trecut prin multe

Locaţie: Bucuresti- ghencea...civil

Mesajde taicanoe pe Martie 25th, 2009, 4:58 pm

Am o geanta mare - Maver distinction cu 4 cutii mari si 2 mici - tin in ele jigurile, oscilantele si voblerele plus ceva role de fir pentru inaintas iar twisterele si shadurile le am in pungi si pungulite ... intra mai bine prin buzunarele vestei / pantalonilor. In ceva cutii tin doar cateva bucati care imi raman de la un pescuit la altul cu jigurile pe ele.
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde BygDaddy pe Martie 25th, 2009, 7:36 pm

multam pt raspunsuri!
concluzie cred ca o sa incerc o combinatie intre metoda lui Laurentiu si a lui TaicaNoe:adik mare amjoritate o sa le tin in plicuri la gramada vad io pe unde le pun si cand plec la pescuit probabil o sa folosesc cateva din cutiile pe care le am deja.chestia e ca am foarte multe modele si cand ma duc la pescuit am o manie sa incerc foarte multe,de obicei daca este o zi lunga folosesc 10-15 modele de shaduri si ma opresc la ala la care am atacurile cele mai multe.cand ataca schimb shadul dupa ce prind 1 doar ca sa vad reactia la tipul/culoarea modelului.pana acum culorile naturale au iesit pe primul loc urmate de galbenul fluo care este foarte bun mai ales daca este apa putin tulbure.
putin offline am primit azi 2 matrite si in weekend sa fac niste jiguri cu carlige matzuo si o sa le fac testul pe salau!
BygDaddy
hârşit în rele

Mesajde adrian frunza pe Martie 26th, 2009, 7:26 am

BygDaddy ,dupa multi ani de jig am ajuns la concluzia ca e mai important cum te misti pe substrat decat culoarea plasticului .eu nu cred ca folosesc intr-o luna 10 -15 modele de shad .
daca gandesti logic salaul reactioneaza ca toate animalele la un anumit tipar comportamental al prazii ,culoarea fiind doar unul din aspecte .culoarea este importanta doar pe comportament agresiv .
cum sunt matzuo comparativ cu owner sau gamakatsu?
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Martie 26th, 2009, 11:35 am

Se tocesc repede in pietre si se dezdoaie prea usor.
Gerula
Site Admin

Mesajde Jean Scurtu pe Martie 26th, 2009, 5:24 pm

Gerula scrie:Aa, asta am uitat sa zic, si eu numai in pliculetele lor le tin, dar puse in compartimente :D .

Cel putin chartreuse alea de la bass assassin pateaza orice :lol:

Ai dreptate,dar poti folosi acest "defect",punand impreuna intr-o punga mai mare plastice chartreuse cu pearl si vei vedea ca cele pearl devin culoarea "limetreuse",o culoare f. apreciata de pesti.

Imagine Plasticul de jos,un BASS ASSASSIN DE 4",culoarea limetreuse ,l-am obtinut punand pearl impreuna cu chartreuse(in comert nu exista BASS ASSASSIN cu coada de grub culoarea limetreuse,gasesti doar shad limetreuse,dar mie imi plac mai mult cele cu coada de grub.)

Jean Scurtu
"BORN TO FISH ,FORCED TO WORK"
Jean Scurtu
hârşit în rele

Locaţie: Houston,Tx.

Mesajde BygDaddy pe Martie 26th, 2009, 6:04 pm

@adrian nu am apucat ink sa torn jigurile deoarece aici in tm stau la bloc si astept sa merg sa le torn in aer liber(am ceva manie de plumb).asa la prima vedere inteapa bine dar sa vedem cum se comporta pe termen lung.o sa mai aduc completari!
BygDaddy
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Martie 27th, 2009, 2:38 pm

Jean Scurtu scrie:
Gerula scrie:
Ai dreptate,dar poti folosi acest "defect",punand impreuna intr-o punga mai mare plastice chartreuse cu pearl si vei vedea ca cele pearl devin culoarea "limetreuse",o culoare f. apreciata de pesti.

Mi s-a intamplat chestia asta (evident, accidental :D ) dar n-as putea spune ca verdele ala prazuliu care a rezultat era mai prinzator decat chartreuse cu silver glitter. E drept ca nici nu l-am incercat foarte mult.
Gerula
Site Admin

Mesajde Jean Scurtu pe Martie 27th, 2009, 7:21 pm

Eu cel putin iti garrantez ca limetreuse la pescuitul pastravului de mare e mai prinzatoare culoare decat chartreuse ,mai ales daca capul jigului e rosu ,sau vopsesti capul grub-ului in rosu(altfel nu "m-as chinui " sa schimb culoarea pearl in limetreuse).

Jean Scurtu
"BORN TO FISH ,FORCED TO WORK"
Jean Scurtu
hârşit în rele

Locaţie: Houston,Tx.

Mesajde Gerula pe Martie 28th, 2009, 7:31 pm

Nea Jeane, stai linistit ca te cred si fara sa-mi garantezi, am observat inca de acum trei-patru ani ca tot ce spui despre pescuit se verifica 100%. :D O sa fac niste experimente mai serioase cu "limetreuse" asta cand prind un moment in care mananca bine salaul, ca sa pot trage o concluzie si pe specia asta.
Din pacate, la pastrav de mare inca n-am avut ocazia sa dau.
Gerula
Site Admin

Înapoi la Echipamente