Ancore Salmo Tiny

Lansete, mulinete, naluci, forfacuri, gripuri, barci, motoare samd

Ancore Salmo Tiny

Mesajde Gerula pe Martie 31st, 2010, 1:46 pm

Pentru cine nu stie: acest vobler este un model excelent de la Salmo, foarte mic dar in acelasi timp cu castabilitate excelenta, si care mai si prinde peste. Are insa un mare defect: cele doua ancore de pe burta se incurca foarte des, afectand evolutia voblerului.

Asadar, pentru a rezolva problema, ar fi nevoie de niste ancore inca si mai mici, dar cu greutate egala cu cele cu care vine echipat voblerul. Asadar, daca aveti pe-acasa ancore foarte mici, v-as ramane dator daca le-ati cantari pe un cantar farmaceutic si ati posta aici marca, numarul si greutatea.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Ancore Salmo Tiny

Mesajde pupu pe Martie 31st, 2010, 2:14 pm

Am no 16 si au mai putin de 0,1 g sau 12 care sunt in jur de 0,1ori daca vrei si nu sunt mari no10 ,aproape 0,2 g. ancorele sunt de la Hilts.

Numai bine...
pupu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Martie 31st, 2010, 2:38 pm

Ce vreau eu sa fac e sa-l echipez cu ancore mai scurte decat cele cu care vine din fabrica, dar suficient de grele incat sa nu schimbe modul in care lucreaza voblerul (foarte reusit, dupa parerea mea).
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Martie 31st, 2010, 3:07 pm

Oare nu merge sa elimini ancora din fata si sa pui pe ochet o alica de plumb echivalenta ca si greutate ?
Eu din cauza acestor ancore n-am mai folosit Tiny de vreo 3 ani
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde Gerula pe Martie 31st, 2010, 3:20 pm

Se repartizeaza altfel grutatea daca pui o alica, si la un vobler asa de mic se cunoaste. Solutia cu ancore ceva mai mici dar de greutate egala cu cele originale ar fi cea mai corecta, zic eu, acum sa vedem si daca exista asa ceva.
Gerula
Site Admin

Mesajde Jedi pe Aprilie 1st, 2010, 1:15 am

La unele ancore se indica 2X strong sau 4X strong...Da nu stiu acum daca ei fabrica unele puternice la dimensiunea aia mica..Alta ar fi lestarea cu foita sau sirma de plumb ,pina ajung alea mici la greutatea celor originale.
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Înapoi la Echipamente