Vox Populi - Proiectul de regulament

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Vox Populi - Proiectul de regulament

Mesajde Gerula pe Octombrie 26th, 2008, 10:45 pm

Ei bine da - regulamentul de pe forumul rapitori.info va fi rezultatul unui proces democratic :lol: . Cei interesati pot face aici propuneri de reguli pe care le vor incluse in regulament, iar la final vom face un poll si vom vota "constitutia". Mai fair de atat cred ca nu se poate :D .
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Vox Populi - Proiectul de regulament

Mesajde kuintautti pe Octombrie 27th, 2008, 2:42 pm

propun sa fie permisa folosirea poreclelor :D
kuintautti
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Octombrie 27th, 2008, 7:27 pm

Mai eu vorbeam foarte serios, asa ca faceti propuneri. Ma refer la acele prevederi speciale pe care le vreti neaparat incluse.

Referitor la porecle, voi face aici la crasma un topic numit "Circul Globus" :lol: , unde vor fi permise. Pe restul forumului nu cred ca ar fi oportun, dar daca cer mai multi chestia asta putem vota :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde Pikeman pe Octombrie 28th, 2008, 12:44 am

propun ca toti sa aibe drepturi egale, daca un combatant se dueleaza cu cineva si arunca grenada, si acel cineva raspunde scotand pistolul(cu sau fara gaze) amandoi sa ia pe cocoasa avertismentul, nu doar cel care a incins spiritele, valabil si pentru terte persoane :lol:

sa se accepte mijtourile de orice fel dar fara injurii sau insinuari dubioase (gen rasiste sau legate de cine stie ce preferinte sexuale) .

Daca cineva se considera lezat de un mijto eftin , il poate atentiona pe celalalt ca nu a gustat gluma, daca celalalt continua pe idee , sa fie avertizat ;)

Toate astea bineinteles tin si de caracterul celorlalti, unii tin la caterinca, alti din pacate ba. Drept este ca si caterinca are limitele ei. In cazu in care e puternica nu uitati ca puteti da nas in nas cu combatantu pe strada...ca miam adus aminte ca am io pe unu de altoit de pe rapitori.ro sa il vaz daca ii tare'n tenis si pe malul apei ... razvanel presimt ca te va izbi trenu si nu vei sti cine a comandat complotu :twisted: :lol: :lol: :lol:
Pikeman
trecut prin multe

Mesajde Pikeman pe Octombrie 28th, 2008, 12:47 am

P.S. propun sa nu se faca si sa nu se pomeneasca deloc magazinu de pescuit totalfashing.ro decat daca se face in scop denigrator :lol: , cel ce va face reclama acelui sait sa fie aspru pedepsit :lol:
Pikeman
trecut prin multe

Mesajde Pikeman pe Octombrie 28th, 2008, 12:50 am

P.S.2 ... propun ca pikeman sa fie moderator :lol: nu de alta dar sa verificam IPurile lu allspark si gerula ca sa elucidam misteru :lol:

daca cineva e prins ca are clone, daca tot veni vorba, sa se faca un topic Rushinica si sa fie mentionat acolo , si totodata sa ii fie lasat un singur user, pedeapsa lui va fi sa suporte caterinca celor din jur si mizeria in care sa bagat singur
Pikeman
trecut prin multe

Mesajde Jedi pe Octombrie 28th, 2008, 3:43 am

Propun eliminarea incercarilor de umilire pe baza criteriilor fizice.Adica nu-i meritul unuia ca e frumos ca Adonis si puternic ca Hercule,precum nici vina altuia ca nu a fost inzestrat de mama natura cu un trup superb. Omul vine mindru sa-si puna captura zilei si poate regreta amarnic.Sa nu uitam ca exista cu adevarat milioane de persoane complexate si nu e nici birt satesc aici.
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde mayer_maryus pe Octombrie 28th, 2008, 6:05 am

propun ca in momenul in care un nou user cauta ceva sau vrea sfaturi despre o technica sa nu i se spuna de catre 2-3 useri mai vechi ca exista functia de cautare :D mi se pare penibila treaba asta mai bine ai da omului privat si rugam bossu sa mute mesajul in topicul deja existent (daca exista acest topic)
ps; sa nu uitam ca toti am inceput de jos nu ne-am nascut invatati, iar o parte din cei care sant undeva la mijloc cu experienta se cred mari si tari, dar uita de unde au inceput...

scopul forumului este sa ne ajutam intre noi nu sa facem misto unu de altii, precum si un schimb de experienta la cei mai avansati in diverse situatii, ca de..nu putem sa stam pe baltoaca 24/24 si cam peste tot in ro si prin afara
Pestele care lupta impotriva curentului…. moare electrocutat.
mayer_maryus
trecut prin multe

Mesajde kuintautti pe Octombrie 28th, 2008, 9:40 am

si io il propun pe PIKEMAN moderator ca prea bate cimpii !

pe de o parte vrea sa fim toti egali... dar daca unu arunca grenada si celalat scoate pistolu el e dispus sa arunce bomba atomica ca sa elimine la nevoie si eventualele terte persoane !( deh ... omu vrea sa fie sigur ! :D )

pe de alta parte propune sa fie acceptate mijtourile de orice fel ... dar :D ... fara injurii sau insinuari dubioase (gen rasiste sau legate de cine stie ce preferinte sexuale) . :D de parca el e un sfios :oops: , glumet si libertin dar nu-i rasist ! si are cine stie ce preferinte sexuale ... :lol: :oops:

........................................
serios acu ... io propun libertatea cuvintului la maxim ! fiecare sa se exprime fix cum vrea fiindusi propriu moderator ! fiecare decide pt el insusi daca raspunde la provocari sau insulte !

propun sa se elimine cu desavirsire banarile , stergerea si modificarea postarilor
kuintautti
trecut prin multe

Mesajde Pikeman pe Octombrie 28th, 2008, 10:01 am

trei kuie_in_kinta aka herpes genial :lol: nu mere chiar asa, adik e ok propunerea dar trebuie un STOP cadru cand cineva uita sa isi fie propriu moderator, era fain sa tai accesurile de pe diverse topicuri la unu si altu, un fel de sa il trimeti la cafenea pe unu vro 2 zile sa se racoreasca :lol:

da, nici mie numi place a se sterge postari, sa ramaie acolo sa vada lumea, daca esti acuzat de ceva poti sa combati nu sa stergi cum face florescu, cand a sters practic a recunoscut ca ce era scris acolo e adevarat :oops:
Pikeman
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Octombrie 28th, 2008, 10:05 am

O sa va rog ca fiecare sa-si sintetizeze propunerile concrete (1. , 2. , 3. etc). Dezbaterile le facem pe urma, impreuna cu un poll etc.
Gerula
Site Admin

Mesajde Pikeman pe Octombrie 28th, 2008, 10:27 am

[quote="Pikeman"]

1.propun ca toti sa aibe drepturi egale, daca un combatant se dueleaza cu cineva si arunca grenada, si acel cineva raspunde scotand pistolul(cu sau fara gaze) amandoi sa ia pe cocoasa avertismentul, nu doar cel care a incins spiritele, valabil si pentru terte persoane :lol:

2.sa se accepte mijtourile de orice fel dar fara injurii sau insinuari dubioase (gen rasiste sau legate de cine stie ce preferinte sexuale) .

3.Daca cineva se considera lezat de un mijto eftin , il poate atentiona pe celalalt ca nu a gustat gluma, daca celalalt continua pe idee , sa fie avertizat ;)

4.Propun sa nu se faca si sa nu se pomeneasca deloc magazinu de pescuit totalfashing.ro decat daca se face in scop denigrator :lol: , cel ce va face reclama acelui sait sa fie aspru pedepsit

5.Daca cineva e prins ca are clone, daca tot veni vorba, sa se faca un topic Rushinica si sa fie mentionat acolo , si totodata sa ii fie lasat un singur user, pedeapsa lui va fi sa suporte caterinca celor din jur si mizeria in care sa bagat singur

6.Daca doi oameni fac mijto intre ei de comun acord (porecle, bla bla) sa nu fie atentionati sau deranjati de alti useri decat daca cei doi sunt de acord
Pikeman
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Octombrie 28th, 2008, 10:40 am

Doua amendamente: 1. aia cu totalfishing nu cred ca-si are rostul, sunt zeci de magazine online care nu au nimic pe stoc, totalfishing e doar unul dintre ele. Daca incearca sa-i faca reclama careva, sunt destui care sa-i dea peste bot :lol: .
2. Doi insi pot fi de acord sa se porecleasca intre ei, dar depinde si cum o fac :lol: . Adica sa nu fie la modul la care sa-i deranjeze pe altii :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde kuintautti pe Octombrie 28th, 2008, 12:32 pm

:lol: fix la amendamente am ajuns ...

1 ) Pikeman e fix coerent si nu exclude noanta cu inclinatii sexuale deci demn de moderator !

io zic sa revenim la realitate... vrem sa fim liberi dar sa impunem reguli... :lol: cum dracu e posibil lucru asta inca nu stiu :lol:

practic daca stau sa ma gindesc unii dintre noi am deflectat de pe alte situri tocmai din cauza regulilor si implementarea lor...

tot posibilul ca cel mai bine ar functiona "regulamentul" vietii de zi cu zii... in principiu nici sa nu existe regulament !bunul simt ori il ai ori nu ...

ca daca am chef sa-i zic lu Adelin pe malul apei Alois sau Smegal nimeni nu ma poate oprii sau sa-mi dea avertisment... nu ?
kuintautti
trecut prin multe

Mesajde ilie pe Octombrie 28th, 2008, 6:55 pm

Cred ca ar fi normal sa primim pe mail raspunsuri la topic-urile in care ne-am bagat,constienti sau nu :lol: Apoi cand ne putem vedea fizicul pe aici, imbratisati cu pestii si cine o mai fi p-acolo,intr-o galerie personala.
http://www.youtube.com/watch?v=bZrBaSXUJyQ&feature=related
ilie
trecut prin multe

Locaţie: sibiu

Mesajde Gerula pe Octombrie 28th, 2008, 7:01 pm

Vezi c-ai gresit topicul :) Pentru diverse imbunatatiri ale forumului la Anunturi administrative, cereri si reclamatii. La galerie muncesc, iar posibilitatea de a subscrie la topicuri ar trebui sa functioneze, ia vezi in panoul utilizatorului ;) .
Gerula
Site Admin

Mesajde ilie pe Octombrie 28th, 2008, 7:02 pm

;)
http://www.youtube.com/watch?v=bZrBaSXUJyQ&feature=related
ilie
trecut prin multe

Locaţie: sibiu

Mesajde SF pe Octombrie 28th, 2008, 7:45 pm

Pt. numaru impresionat de banari acumulate in timp relativ scurt il propun pe Dumitru pt. functia de moderator onorific :lol: :lol:
SF
hârşit în rele

Mesajde taicanoe pe Octombrie 28th, 2008, 10:43 pm

un regulament scurt si cuprizator ... compus din doua cuvinte

JOS CENZURA .

un PS foarte scurt

autocenzura este permisa.
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde Gerula pe Octombrie 30th, 2008, 1:35 pm

ii rog pe cei interesati sa faca propunerile, ca sa incepem sa punem la vot.

Data limita de depunere a propunerilor 7 noiembrie, eu zic ca e timp arhisuficient pana atunci.
Gerula
Site Admin

Următorul

Înapoi la Crasma pescarilor