Vox Populi - Proiectul de regulament

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Re: Vox Populi - Proiectul de regulament

Mesajde empthy_cluster pe Octombrie 30th, 2008, 5:21 pm

1 cel ce-l ia la katerinca pe florescu sa radulescu si face ce-l mai tare mijto de ei sa fie premiat barem cu laude :angry-banghead:
2 cel ce face mijto de un user si acesta nu gusta gluma si la insistentele acelui user cel incriminat continua pe aceasta directzie sa `fie aspru pedepsit` :angry-banghead:
3 sa nu fie permisa stergerea modificarea oricarui mesaj la care s-a raspuns pe orice topik de catre nimeni! :angry-banghead:
4 moderatorii site admin userii daca o ia pe aratura si pe un topik daca sunt rugatzi sa termine si acestia continua cu aberatzii initziatorul topikului sa aiba posibilitatea limitarii acestora de a posta pe acel topik
5 daca un user moderator site admin o ia grav pe aratura si se pune in discutzie avertizarea acestuia propun sa se voteze 50%+1 di voturi pentru avertizare sau excludere, totodata cei ce voteaza sa analizeze comportamentul acetuia pe o animita peroada de timp, se poate face un chestionar etc.

NU SUNT DE ACORD sa fim proprii moderatori deoarece suntem oameni si mai devreme sau mai tarziu o luam pe aratura.

6 daca un user vechi il ia la katerinka pe un user nou si acesta vrea raspunsuri concrete si cel incriminat ii raspunde pe un ton ironik sa plimbe ursul acela sa `fie aspru pedepsit` :angry-banghead:
7 democratzie fara cenzura in limitele bunului simtz si sa fim totzi prieteni colegi de breasla si sa invatzam unii de la altzii. :banana-gotpics: :banana-gotpics: :banana-gotpics:
U-pescuit
empthy_cluster
trecut prin multe

Mesajde Jedi pe Noiembrie 1st, 2008, 3:21 am

Prima regula,de capatai a acestui forum,a carei incalcare duce automat la banarea definitiva,fara explicatii ,este...FARA MAMA.
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde BygDaddy pe Noiembrie 1st, 2008, 10:53 pm

nu prea sunt de acord cu fazele cu user vechi user nou si alte "etichete" din astea ca doar nu suntem la puscarie sa avem fiecare un numar.idee forumului cred ca este un schimb liber de informatii presarat pe alocuri cu cateva picanterii(pe care sa le gustam toti).bineinteles daca cineva o ia pe aratura sa fie tras de ureche si adus pe linia de plutire de admin.
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde Gerula pe Noiembrie 2nd, 2008, 12:11 am

Chestia cu user vechi samd se practica pe forumuri mai mult pentru ca noii veniti sa nu li se suie in cap "batranilor" din prima zi :D.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Jedi pe Noiembrie 2nd, 2008, 6:25 am

Gerula scrie:Chestia cu user vechi samd se practica pe forumuri mai mult pentru ca noii veniti sa nu li se suie in cap "batranilor" din prima zi :D.
.....Clar. Un "biba" trebuie mai intai sa dovedeasca.
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde alingurar pe Noiembrie 3rd, 2008, 8:03 am

Propun ca un moderator care a scris pe un topic sa nu aiba dreptul sa modereze pe acel topic, fiind direct implicat, deci subiectiv.
alingurar
membru nou

Mesajde kuintautti pe Noiembrie 3rd, 2008, 8:35 am

adica daca un moderator participa la o discutie mai infocata sa o faca ca membru nu ca moderator sau admin :D :lol:

asta a fo de bun simt si sa practicat de la sine exceptie fiind flytying.ro :D
kuintautti
trecut prin multe

Anterior

Înapoi la Crasma pescarilor