Vasies, Luci Vasies, admin incognito

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Vasies, Luci Vasies, admin incognito

Mesajde Gerula pe Februarie 10th, 2010, 6:18 pm

Se pare ca in tenebroasa lume a flyfishingului clujean, un baiat a descoperit reteta ultrasecreta a transformarii in agent secre..., pardon, admin incognito.

Luci Vasies detine un forum arondat unui magazin online cu materiale pentru legat muste, si, firesc, are o oarecare jena in a adopta decizii care ar putea supara potentialii clienti. Prin urmare, a stat omul si s-a gandit, asa, temeinic, ardeleneste, si rezultatul acestui proces cognitiv a fost transformarea in admin incognito :lol: :lol: :lol: . Practic, omul si-a facut pe propriul lui forum doua conturi :lol:, unul normal, "pa persoana fizica" vorba celebrului scheci :lol: , botezat Luci, si unul ager, tip 007, botezat "admin".

La momentul asta deja ati prins ideea :lol: : Luci participa si el la discutii ca tot omul, mai arunca o glumita, mai spune o snoava samd. Cand incepe sa se zgaltaie barca, pac, se logheaza cu contul "admin" si incepe sa dea delete pe la topicurile care nu convin prietenilor/clientilor :lol: . Faptul ca toata lumea s-a prins de mult care-i faza, ca nimeni nu-l cunoaste pe "misteriosul" :lol: admin samd, nu-l impiedica sa continue aceasta mascarada.

Evident, i-am zis-o in fata :lol:, iar discutia absolut savuroasa o puteti citi mai jos. Inutil sa mai spun ca mi-a taiat accesul pe forumul magazinului sau online, chestie in urma careia nu mi-am revenit nici acum :lol: :lol: :lol:

P.S. Remarcati va rog ca, la fel ca si topicul in care l-am criticat pentru utilizarea pe baza de indicatii telefonice a functiei "delete topic" :lol:, acesta nu este un topic de injuraturi. Face fiecare cat il duce mintea, cum s-ar spune ;).
Ataşamente
luci.JPG
luci1.JPG
luci2.JPG
luci3.JPG
luci4.JPG
luci5.JPG
luci6.JPG
luci7.JPG
luci8.JPG
luci9.JPG
luci10.JPG
luci11.JPG
luci12.JPG
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Vasies, Luci Vasies, admin incognito

Mesajde Shoco pe Februarie 13th, 2010, 7:03 pm

Hmda, citit raspunsurile lui patetice de genul " eu sunt proprietarul forumului, dar nu il administrez" nu imi vine decat sa ii trag o flegma direct intre ochi cand il vad prima data.
Deci jegosul tot jegos, mincinosul tot mincinos si prostul , prost pe viata.

Nu exista nici un administrator, si nici un moderator in afara de Luci Vasies si MihaiV.
Nu o mai frecati aiurea ca asa este, stiu clar.
Firma lui nu are nici un angajat este doar el care face colete in garajul din spatele blocului.
Asa vorbeste de zici ca el e patron de trust media...

Jesus...
Shoco
membru nou

Mesajde Gerula pe Februarie 14th, 2010, 10:38 am

E un fel de mogul cu raspundere limitata :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iunie 14th, 2011, 6:30 pm

Daca vreti sa vedeti ce calitate au oamenii dingasca lui Vasies, cititi aici ispravile lui Eugen Gana: flyfishing-f8/eugen-gana-friends-au-furat-de-la-nea-jean-scurtu-t919.html
Gerula
Site Admin

Înapoi la Crasma pescarilor