Se pare ca in tenebroasa lume a flyfishingului clujean, un baiat a descoperit reteta ultrasecreta a transformarii in agent secre..., pardon, admin incognito.
Luci Vasies detine un forum arondat unui magazin online cu materiale pentru legat muste, si, firesc, are o oarecare jena in a adopta decizii care ar putea supara potentialii clienti. Prin urmare, a stat omul si s-a gandit, asa, temeinic, ardeleneste, si rezultatul acestui proces cognitiv a fost transformarea in admin incognito

. Practic, omul si-a facut pe propriul lui forum doua conturi

, unul normal, "pa persoana fizica" vorba celebrului scheci

, botezat Luci, si unul ager, tip 007, botezat "admin".
La momentul asta deja ati prins ideea

: Luci participa si el la discutii ca tot omul, mai arunca o glumita, mai spune o snoava samd. Cand incepe sa se zgaltaie barca, pac, se logheaza cu contul "admin" si incepe sa dea delete pe la topicurile care nu convin prietenilor/clientilor

. Faptul ca toata lumea s-a prins de mult care-i faza, ca nimeni nu-l cunoaste pe "misteriosul"

admin samd, nu-l impiedica sa continue aceasta mascarada.
Evident, i-am zis-o in fata

, iar
discutia absolut savuroasa o puteti citi mai jos. Inutil sa mai spun ca mi-a taiat accesul pe forumul magazinului sau online, chestie in urma careia nu mi-am revenit nici acum

P.S. Remarcati va rog ca, la fel ca si
topicul in care l-am criticat pentru utilizarea pe baza de indicatii telefonice a functiei "delete topic" 
, acesta nu este un topic de injuraturi. Face fiecare cat il duce mintea, cum s-ar spune

.