USA-Canada hochei 2-3

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

USA-Canada hochei 2-3

Mesajde BygDaddy pe Martie 1st, 2010, 1:12 am

un meci frumos! cu toate ca nu sunt mare fan al acestui sport si nici nu am apucat sa vad meciurile din grupe, finala din sera asta a fost frumoasa.si meciul canadienilor cu rusii a fost frumos.
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Re: USA-Canada hochei 2-3

Mesajde Gerula pe Martie 1st, 2010, 2:34 am

Vazut, uns pe suflet :D . Noroc ca am dat o carca de bani pe televizor, altfel il lua gaia cand au egalat americanii :lol: Sincer la momentul ala m-am temut ca o sa cada psihic canadienii si o sa ia repede golul de aur. Cand colo, au dominat copios prelungirile, dar, culmea, a fost cat pe ce ca americanii sa dea gol din nimic pe greseala fundasului aluia. Pana la urma a iesit bine, era si pacat de sala aia arhiplina, plecau 20.000 de oameni suparati acasa :D .

In alta ordine de idei, n-are rost sa va zic ce diferenta face TNR HD-ul la transmisiile astea sportive. Si cele de la Olimpiade si cele din CL sunt senzationale (spre deosebire de alea transmise cu carele HD din Romania de TVR si MediaPro, care sunt pilaf, zici ca incearca sa transmita HD cu care de acum 20 de ani).
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: USA-Canada hochei 2-3

Mesajde Jedi pe Martie 6th, 2010, 4:07 am

Fetele de la hochei ce au umflat si ele aurul,au tras o betie strasnica cu pileala si trabuce.. :D ...Unele nu aveau virsta necesara ,asa ca acum umbla vorba ca le arde de la Liga.. :lol: ..La final Canada a luat parca 14 medalii de aur,razbunare pe Calgary cind n-a fost sa fie nici una...
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Înapoi la Crasma pescarilor