Gerula scrie: Uite, sa nu zici ca-s baiat rau, facem in felul urmator: zici ca Ranga/Indian Larry nu e o clona, si ca adevaratul Indian Larry lucreaza la Domo. OK MAI TIGANUS SLINOS, zi la care Domo si ma duc eu acolo cam asa pe 27-30 ianuarie, cand s-au intors capsunarii la munca in strainatate![]()
![]()
, sa-i fac o poza in uniforma de angajat Domo si s-o pun aici pe site.
![]()
![]()
![]()
Fii amabil si nu spune acum ca s-a angajat la Domo de la Sighetul Marmatiei, da?![]()
![]()
![]()
Pe cuvant de onoare ca daca il gasesc pe ala din poza de mai sus, in perioada precizata, in uniforma de Domo in magazinul Domo pe care o sa mi-l spui, eu o sa inregistrez pe camera discutia cu el si o s-o postez aici, sa aprecieze toata lumea daca omul ala are habar de cate s-au scris cu contul Indian larry![]()
![]()
. Hai, curaj
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Si nota bene, n-am zis ca vreau sa-l filmez in magazin, doar sa-l gasesc acolo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Problema e, mai Patraulea, ca la data aia capsunarul va fi de mult inapoi la capsuni![]()
![]()
Va vine sa credeti ca, la mesajul de mai sus, tiganul mitoman dovedit Chirtu patraulea a raspuns
Ranga scrie:Totusi, de ce nu vii sa ne intanlim?
Ireal, nu? Eu zic ca asta mai are doar doua-trei damigene pana ce-i va renega pe "detasatii culturali" si ne va anunta ca el e stra-stra-stra-nepotul lui Napoleon
P.S. Tare faza cu masina de spalat vasele, mai Patraulea, sa stii ca exista si masini de spalat rufele fara hublou, doar ca n-ai tu treaba cu alea