Un drojdier de pe pescuitul.3xforum: modigliani/indian larry

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Re: Un drojdier de pe pescuitul.3xforum: modigliani/indian larry

Mesajde Gerula pe Decembrie 16th, 2011, 5:09 pm

Gerula scrie: Uite, sa nu zici ca-s baiat rau, facem in felul urmator: zici ca Ranga/Indian Larry nu e o clona, si ca adevaratul Indian Larry lucreaza la Domo. OK MAI TIGANUS SLINOS, zi la care Domo si ma duc eu acolo cam asa pe 27-30 ianuarie, cand s-au intors capsunarii la munca in strainatate :lol: :lol: :lol: , sa-i fac o poza in uniforma de angajat Domo si s-o pun aici pe site. :lol: :lol: :lol:

Fii amabil si nu spune acum ca s-a angajat la Domo de la Sighetul Marmatiei, da? :lol: :lol: :lol:

Pe cuvant de onoare ca daca il gasesc pe ala din poza de mai sus, in perioada precizata, in uniforma de Domo in magazinul Domo pe care o sa mi-l spui, eu o sa inregistrez pe camera discutia cu el si o s-o postez aici, sa aprecieze toata lumea daca omul ala are habar de cate s-au scris cu contul Indian larry :lol: :lol: :lol: . Hai, curaj
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Si nota bene, n-am zis ca vreau sa-l filmez in magazin, doar sa-l gasesc acolo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Problema e, mai Patraulea, ca la data aia capsunarul va fi de mult inapoi la capsuni :lol: :lol: :lol:

Va vine sa credeti ca, la mesajul de mai sus, tiganul mitoman dovedit Chirtu patraulea a raspuns

Ranga scrie:Totusi, de ce nu vii sa ne intanlim?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ireal, nu? Eu zic ca asta mai are doar doua-trei damigene pana ce-i va renega pe "detasatii culturali" si ne va anunta ca el e stra-stra-stra-nepotul lui Napoleon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. Tare faza cu masina de spalat vasele, mai Patraulea, sa stii ca exista si masini de spalat rufele fara hublou, doar ca n-ai tu treaba cu alea :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Gerula pe Decembrie 16th, 2011, 9:52 pm

Si ultima incercare a bietului alcoolic :lol: :lol: :lol:

Bass Assassin scrie:Gata , m-ai prins ! Domn Semaca , ma auzi ?
Nu trage dom' Semaca! Sunt eu, Lascarica , Patraulea nu-i aici

Nu mai, tu esti Bass Assassin din Cape Town, cum naibii nu mi-am dat seama? :lol: :lol: :lol: Doar ca faci aceleasi crize de isterie ca si Patraulea si , ce coincidenta, esti folosit de cezarica pe post de inaintare, tot ca Patraulea :lol: :lol: :lol: .

Ce ti-e domle si cu coincidentele astea... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Decembrie 19th, 2011, 1:01 pm

Si apoteoza prostiei este atinsa de Patraulea cu urmatoarea afirmatie, pe care cineva care chiar lucreaza la Domo, printre masini de spalat samd n-ar fi putut-o face niciodata :lol: :lol: :lol:

Ranga scrie:te miri ca vitelul la pret de parca e prima oara cand vezi asa ceva. Goe, aia e chiar ieftina daca tinem cont de materiale si firma. dar tu dabia acum iesind din dulap, ti se pare un pret imens...
auzi la el, "oare de cand nu mai costa masina aia de spalat 2499ron? "

Mai Patraulea, daca vrei iti fac diseara o poza cu masina de spalat Miele pe care o am in baie :lol: :lol: :lol: , in caz ca ai emotii cu privire la electrocasnicele mele :lol: :lol: :lol: . Acum fugi repede la google si vezi ce-i aia :lol: :lol: :lol: dupa care raspunde repede la urmatoarea intrebare:

CUM AR PUTEA CREDE UN ANGAJAT LA DOMO CA AFIRMATIA "oare de cand nu mai costa masina aia de spalat 2499ron? " inseamna ca respectiva masina de spalat are un pret imens? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Decembrie 19th, 2011, 3:43 pm

Dupa ce s-a facut cumplit de ras, afirmand raspicat ca lucreaza la Domo, apoi ca nu lucreaza si ca nici macar n-a zis asta :lol: :lol: :lol: si apoi hotarandu-se ca totusi lucreaza :lol: :lol: :lol: , clona lui Patraulea se mai auto-umileste odata, dar asa, la modul cumplit :lol: :lol: :lol: "

Ranga scrie:contractul a fost incheiat exact in luna Decembrie anul trecut, exact cand faceai spume ca-s clona si ca sunt la capsuni. bine, presupunem ca e facuta pe sub mana, doar pentru vechime. atunci cum dracu apar in uniforma in magazin? hai ca nu-i greu scenariul..

Mai tiganus mitoman dovedit :lol: :lol: :lol: , explicatia e cea mai simpla si mai logica: adevaratul Indian Larry a lucrat la Domo, dupa care, cand a plecat la capsunarit, a dat o spaga sa-i tina aia in continuare cartea de munca acolo :lol: :lol: :lol: . Adica fix aceeasi manevra pe care au facut-o si alte sute de mii de capsunari :lol: :lol: :lol: .

Este ca te credeai un fel de 007 tuciuriu si slinos cand iti imaginai tot felul de scenarii de adormit copiii, in vreme ce adevarul este atat de evident? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Decembrie 19th, 2011, 4:51 pm

Mahahahahahaahahahahahahahhahaahahaahahahahahahahahahahahahah, nu se poate asa ceva, tiganul mitoman dovedit iar a dat-o la intors. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Asta-i proaspata, de azi:

ranga scrie:unde si cand am afirmat ca lucrez? am zis ca am incheiat un contract exact in perioada respectiva. asta intelege un schizofrenic, ca sunt angajat? ti-au scos astia pastilele compensate?

Patraulea, vezi ma ca iar ai utiat ce-ai scris cu manuta ta tremuranda acum cateva zile :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Imagine

Cand spui ca ai reusit sa fii angajat la o companie maricica din Romania :lol: :lol: :lol: eu zic ca un om normal intelege ca lucrezi acolo :lol: :lol: :lol: . Desigur, un betiv cu creierii terminati de alcool, ca tine, poate intelege orice altceva, inclusiv ca n-a reusit sa se contrazica de trei ori pe acest subiect (pana acum :lol: :lol: :lol: )

Vezi mai patraulea, cand ii dictezi nevestei mesajele pentru ca tu esti prea analfabet ca sa scrii, asa se intampla, mai apar incurcaturi :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Decembrie 19th, 2011, 7:35 pm

Biatul Patraulea a intrat in criza finala, cred ca in noaptea asta isi pune latul de gat :lol: :lol: :lol:

Ranga scrie:da ma xxxxxxxxxx, in perioada respectiva eram angajat.
numai un xxxxxxxxxx ca ADRIAN NICULAE putea intelege ca sunt angajat.

MAI PATRAULEA, IN PROSTIA TA TU INCEPI USOR USOR SA SPUI ADEVARUL, DUPA CE AM INCEPUT SA TE DESCALCESC DIN GHEMUL DE MINCIUNI IN CARE TE-AI INCURCAT :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ce ti-am zis eu azi pe la 3? :lol: :lol: :lol:

Gerula scrie: Mai tiganus mitoman dovedit :lol: :lol: :lol: , explicatia e cea mai simpla si mai logica: adevaratul Indian Larry a lucrat la Domo, dupa care, cand a plecat la capsunarit, a dat o spaga sa-i tina aia in continuare cartea de munca acolo :lol: :lol: :lol: . Adica fix aceeasi manevra pe care au facut-o si alte sute de mii de capsunari :lol: :lol: :lol: .

Este ca te credeai un fel de 007 tuciuriu si slinos cand iti imaginai tot felul de scenarii de adormit copiii, in vreme ce adevarul este atat de evident? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Te rog eu frumos fa un nod simplu cand iti atarni latul de lustra, ca as vrea sa ma mai distrez si maine tot asa de bine ca azi, si alt mitoman prost ca tine nu gasesc prea usor. Multumesc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Decembrie 19th, 2011, 8:50 pm

P.S. Ati observat ca, imediat dupa faza asta, s-a simtit clona Bass Assassin, da? :lol: :lol: :lol: Bietul Patraulea e atat de prost si de previzibil :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Decembrie 20th, 2011, 11:05 pm

Dupa toate umilirile aproape nefiresti la care a fost supus in ultima vreme, ce credeti ca a facut Patraulea Chirtu modigliani? :lol: :lol: :lol:

Ati ghicit, a aparut cu originalul si a proclamat ca m-a facut el pe mine samd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Asta probabil dupa ce si-a facut curaj in felul care l-a consacrat :lol: :lol: :lol:

Imagine

Mai tigane, cum sa-ti explic eu tie, proverbul latinesc "in vino veritas" nu trebuie luat ad literam, tu cand te imbeti nu mai vezi nici ca afara-i zi, darmite sa-ti dai seama in ce hal te-am umilit prinzandu-te cu miciuna de atatea ori, ca pe un mitoman dovedit ce esti :lol: :lol: :lol:

Patraulea, eu n-am nevoie sa mai zic nimic despre tine mai limbricule, vorbesc screenshoturile :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ataşamente
detasatii culturali.JPG
modigliani mitoman.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Decembrie 21st, 2011, 10:49 pm

Bietul Patraulea e de-a dreptul capiat de faptul ca i-am pus stapanul cu botul pe labe :lol: :lol: :lol:

ranga scrie:dupa ce cotrobaie pana si la declaratia de avere a domnului Cezar
si spune ca pe chestia asta nu Chioibasu ar fi securist ci eu :lol: :lol: :lol: .

Mai tiganus alcoolic, declaratia de avere a unui functionar public (ins platit din banii publici) este, ce chestie, tot PUBLICA :lol: :lol: :lol: . Securistii se ocupau cu cotrobait prin corespondenta, cu ascultat telefoane, cu urmariri samd iar TURNATORII precum Chioibasu isi dadeau in gat colegii, prietenii si chiar rudele.

Sa fie al naibii ca daca mi se pune cu adevarat pata pe asta ma duc direct la CNSAS si-i cer dosarul in baza Legii nr.188/1999 privind statutul funcţionarului public, sa vezi pe urma ce-o sa joace cezarica la TV nu pe forumuri. La pariu ca a semnat si declaratie pe proprie raspundere ca n-a colaborat cu Securitatea? :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Decembrie 28th, 2011, 1:00 pm

Bietul Patraulea n-a avut liniste nici de Craciun, era prea preocupat sa-si traga singur palme :lol: :lol: :lol:

ranga scrie:Adrian Niculaie, ziaristul de la Gandul, beneficiar al unei vile cu pereti curbi de pe langa piata Chibrit. Na Gerila, usor usor dau de tine. :lol: Bag seama ca ai facut o tranzactie la un armurier pe care din intamplare sa il cunosc. :oops: S-ar putea sa te filmez eu pe tine. :lol:

Bietul handicapat se face ca uita cum si-a adus aminte ca are piciorul in ghips cand i-am propus sa ne intalnim in ring :lol: :lol: :lol: , dar nu asta e partea cea mai comica, ci faza cu Piata Chibrit :lol: :lol: :lol: . Uimit de "revelatiile" oligofrenice ale bietului alcoolic Chirtu modigliani patraulea, din care reiesea ca mi s-a mutat casa fara ca eu sa stiu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: am incercat sa aflu de unde provin, si ia uitati ce-am gasit :lol: :lol: :lol:

Imagine

Mai Patraulea, stim cu totii ca tu traiesti intr-un cotet, asa ca, probabil, nu ti-e foarte clar cum e cu suprafetele astea :lol: :lol: :lol: , dar pana si pentru neuronul tau distrus de bautura trebuia sa fie foarte clar ca o vila cu patru nivele nu are 41 de metri patrati :lol: :lol: :lol: .

P.S. Te rog frumos sa continui sa ma "cauti" :lol: :lol: :lol: , in felul asta nu-mi va fi deloc greu sa probez legitima aparare daca se intampla sa ajungi la spital :D :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Decembrie 28th, 2011, 2:44 pm

Doamne, cat de disperat e bietul Patraulea, cum se auto-umileste la fiecare pas :lol: :lol: :lol:

Dupa ce i-am dat peste bot., aratandu-i cum s-a repezit ca idiotul la primul anunt care avea in componenta numele Adrian Niculae :lol: :lol: :lol: , tiganusul slinos scrie:

Ranga scrie:N-am stat sa caut pe net unde locuiesti, ci am aflat intamplator din alte surse.

Sigur ca da mai Patraulea, pacat ca ai uitat ce scrisesesi cu numai cateva mesaje mai sus :lol: :lol: :lol:

Ranga scrie: http://forum.computergames.ro/117-polit ... raction-ad rian-niculae-clona.html
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vezi mai Chirtule, ti-am zis eu ca tu bei pana iti faci creierii muci si apoi postezi, de nu mai stii a doua zi ce-ai scris acolo, si te contrazici de la manuta aia neagra pana la gura aia cu buze vinete? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. Asa e mai Patraulea, m-ai prins, locuiesc la Chibrit, cauta-mi vila pe acolo MHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAH :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.P.S. Iti adresez si tie acelasi indemn pe care i l-am adresat si Adelinei, sa faci bine sa mai scrii cateva idiotenii de-astea, ca sa am cu ce ma distra cand ma intorc. :lol: :lol: :lol: Ai bagat la cap? :lol: :lol: :lol: Noile tale fantezii despre "filmuletul care va zgudui lumea" :lol: :lol: :lol: sunt la fix, continua cu elan :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 9th, 2012, 3:00 pm

Dand rapid (iar intre doua avioane :lol: :lol: :lol: ) un ochi in cotetul lui rasulescu, am descoperit ca bietul mitoman dovedit Chirtu iar a apucat sa se faca de ras, demascandu-si DE UNUL SINGUR :lol: :lol: :lol: minciunile penibile:

Chirtu modigliani indian larry scrie:stai calm ca stiu foarte bine ce si cum. N-am stat sa caut pe net unde locuiesti, ci am aflat intamplator din alte surse.

Dar ce sa vezi, dupa nici 24 de ore a rezultat ca, de fapt, nefericitul cauta prin mesajele postate de mine prin 2005 :lol: :lol: :lol:

Imagine

Pentru ca mesajul la care bietul handicapat cu creierii distrusi de alcool a evitat sa dea link este asta :lol: :lol: :lol:

Imagine

Va dati seama cum il arde la mate pe bietul mitoman dovedit acest topic? :lol: :lol: :lol: Cum s-a chinuit bietul de el sa arate ca poate si el gasi informatii despre mine, ceva, orice, nu conteaza cat de vechi sau de irelevant? :lol: :lol: :lol: CUM A SAPAT LUNI IN SIR PRIN ALEA PESTE 2000 DE MESAJE POSTATE DE MINE ACOLO? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PATRAULEA, IDIOTULE, CUM SA MINTI MA CA NU CAUTI PE NET, CA TI-A ZIS TIE UN ARMURIER :lol: :lol: :lol: SI DUPA NICI 24 DE ORE SA TE DAI SINGUR DE GOL? :lol: :lol: :lol:

Si stati asa ca acum n-am timp :D , sa ajung maine acasa si sa vedeti distractie :D :lol: :lol: . Abia mi-am facut incalzirea :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 10th, 2012, 1:47 pm

Bietul Patraulea, care doarme cu tremurici de cand stie ca i-am aflat adresa, ar vrea sa dea impresia ca realmente chiar ma cauta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ranga scrie:Vezi ca nu mai zic nimic de Piata Chibrit, doar de strada Lotrusului.

Mai Patraulea, realitatea simpla, necosmetizata, e ca o femeie ca tine face pe ea de frica de cateva luni bune, mai ales de cand stie ca amenintarile pe care le-a latrat ca proasta ma exonereaza de orice posibila vina in caz ca iese cu bataie si mitomana dovedita ajunge la spital :lol: :lol: :lol: .

Imagine

Imagine

In alta ordine de idei, vazand pozele de mai sus intelegeti perfect de ce asta s-a lipit asa de Adelina ca marca de scrisoare, nu? :lol: :lol: :lol:

P.S. Bietul Chirtu patraulea a tinut musai sa ne dea si o dovada de prostie abisala :lol: :lol: :lol: :

Imagine

Mai mitoman idiot, in mesajul ala eu practic iti spusesem cu ce cursa vin :lol: :lol: :lol: , nu trebuia decat sa ma astepti la zborul Lufthansa care sosea de la Frankfurt pe Otopeni la 00.30 si sa-mi cari bagajele :lol: :lol: :lol:

Dar, ce sa vezi, nici urma de tine pe-acolo :lol: :lol: :lol: , de ce oare?
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 12th, 2012, 2:34 pm

Dupa papara incasata in uktima vreme, bietul Patraulea Chirtu modigliani si-a facut aseara curaj cu cateva sticle de alcool :lol: :lol: :lol: , dupa care a incercat sa mai spuna si el ceva :lol: :lol: :lol: . Cum? Simplu :D , lipind doua mesaje de-ale mele si zicand ca-s unul singur, ca sa iasa pe-a lui :lol: :lol: :lol:

Avand in vedere ca e absolut inutil sa incerci sa faci analiza pe text cu un mitoman dovedit cum este Chirtu :lol: :lol: :lol: iar bietul tacanit, cu pantalonii maro de luni de zile, insista ca Indian Larry/Ranga samd nu-i clona si ca ma tooot cauta :lol: :lol: :lol: , am o intrebare simpla si al obiect:

Urca in ring cu mine pentru trei runde individul din poza de mai jos (adevaratul Indian Larry)? :D

Imagine

Hai, ca a scris ca are 1.85, adica e chiar cu 1cm mai inalt ca mine, de mine zice Adelina (plus atarnatorul SF ) ca-s gras deci am un dezavantaj :D , curaj :D .

Astept raspuns clar, da sau nu :lol: :lol: :lol: Pe 17-18 martie are loc in Bucuresti un interclub de kickboxing, cunosc oameni acolo, ne putem lipi si noi de un meci, cu arbitru samd, tot tacamul .

HAI PATRAULEA SA FACEM FILMULETUL ALA CARE VA ZGUDUI UNIVERSUL, CU CARE TE LAUZI DE PESTE UN AN :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. Mitomanule, te rog eu frumos sa nu spui ca "si-a rupt piciorul" bietul "idian Larry" in timp ce ma cauta pe la Chibrit, da? :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 12th, 2012, 6:26 pm

DOAMNE, NU MAI POT DE RAS, FITI ATENTI CARE ESTE RASPUNSUL MITOMANULUI BETIV :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ranga scrie:Vad ca ma inviti in ring, la meci. in afara ringului ti-e frica sau cum? Pai mai prostovane, daca spun DA, bagi capul in nisip pana in martie. Daca zic NU, dai cu capul in tavan de bucurie ca ti-a iesit manevra. O sa te anunt exact cu o zi inainte, ha!

MAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, cat de prost e idiotul asta. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pai zi DA mai bovina, sa ma vezi ce ma mai bag cu capul in nisip BAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hai Patraulea ca ne-am lamurit si de data asta, mars ma betivule in sant unde ti-e locul :lol: :lol: :lol: :arrow:

P.S. Cum mai cretinule de ce zic sa ne vedem in ring, nu ziceai tu ca ma cauti casa cu casa? :lol: :lol: :lol: Ma vierme cacacios, vai de capul tau amaratule, esti atat de barbat pe cat arati in pozele astea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Imagine

Imagine
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 12th, 2012, 8:31 pm

Si dupa cum prevedeam cu numai cateva luni in urma, prostul satului, adica Petrus "SF" Onea, a ajuns atarnatorul lui Chirtu Patraulea modigliani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SF scrie:Oricum o zis ca el numa virtual vine peste noi , ca o invatat lectia in 2008

Cu alte cuvinte provocarile lui papusel in ring is cacealmale din alea cusute cu ata alba

Lectia fiind ca-ti da Al de Sus peste degete daca te duci peste un sobolan de internet ca Adelina si-l faci sa se cace pe el, la propriu :lol: :lol: :lol: .

Problema, mai Petrus, e ca un meci cinstit in ring nu inseamna ca ma duc eu peste careva, inseamna ca mergem amandoi sa ne luptam civilizat, ca doi domni :D :lol: :lol: E drept ca asta il cam exclude pe Patraulea, dar am zis sa-i dau o sansa :lol: :lol: :lol:

Pai mai tarane prost ca noaptea, daca eu fac cacealmale :lol: :lol: :lol: sa accepte ala provocarea, hai tine-te frumos de capul lui acolo, n-a zis el ca-mi zguduie universul, ca ma cauta casa cu casa samd? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 12th, 2012, 11:34 pm

Doamne, nu pot sa cred, a aparut si colivarul ala de Tavita sa-l spele pe idiotul de Patraulea :lol: :lol: :lol:

Tavi scrie:Nu e bataie. E kickbox sau ceva de genu. Eu stiam ca sporturile astea se practica pe categorii de greutate. Dar unii ii provoaca pe altii doar dupa ce s-au asigurat ca sunt de categorie inferioara,mai usori cu minim 20 de kile. Curat fair-play. Si curaj. Onoare si curaj.

Mai Tavita, daca incordai si tu vidul de sub clop :lol: :lol: :lol: si incercai naibii sa te documentezi inainte de a scrie prostii, aflai naibii ca in kickboxing nu sunt asa de multe categorii de greutate ca in box :D . Si ca adevaratul Indian Larry, ala din poza, daca are intr-adevar 1.85 si nu e un sac de oase, are toate sansele sa fie in aceeasi categorie cu mine :lol: :lol: :lol: (heavyweight 85-100kg)

Dar na, dupa ce ca esti cel mai notoriu colivar forumistic, ai vrut sa-ti faci debutul si ca spalator de cadavre virtuale, pe hotul lui Chirtu moddigliani, nu? :lol: :lol: :lol:

P.S. Daca Indian Larry nu era co clona penibila si accepta lupta, nu-ti face griji ca lamuream si categoria la care sa se desfasoare lupta, nu asta era problema :lol: :lol: :lol:

P.P.S. Competitiile de kickboxing din Romania se desfasoara dupa reguli de K-1, acceptate si de federatia de profil :D :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 13th, 2012, 12:16 am

Si, apoteotic, bietul colivar Tavita isi da cu coliva-n cap :lol: :lol: :lol:

Tavi scrie: Problema ta e ca tu cu manuta ta heavyweight ai provocat in ring pe urmatorii:
1. Adelin care evident e mai mic ca tine, doar l-ai vazut live

Hai mai colivarule, scrie tu cu manuta ta tremurata cine a zis primul ca-l bate pe celalalt, eu sau Adelina? :lol: :lol: :lol: Ca pistolul a fost o gluma facuta tocmai ca sa nu-l iau de guler, gest care ar fi fost, in mod evident, deplasat. :D

Bun, si daca pe Adelina, dupa ce a pus iar 700 de kilometri intre noi, a mancat-o limbuta sa se dea cocos cand ea e gaina, nu era normal s-o readuc cu piciorusele ei strambe pe pamant? :lol: :lol: :lol:

Restul aberatiilor nu le mai comentez, se vede ca esti paralel cu sportul asta si ca te-ai bagat in seama doar din dorinta de a fi primul la coliva impartita la capataiul cadavrului virtual modigliani/indian larry :lol: :lol: :lol:

Dar zi tu mai Tavita, daca adevaratul Indian Larry e in aceeasi categorie cu mine, si pana acum cateva ore userul Indian larry se lauda (cu galerie de trogloditi) ca ma cauta el samd :lol: :lol: :lol: , ce anume ti se pare anormal la provocarea asta? :lol: :lol: :lol: ( bine, exceptand faptul ca nu suporti tu faptul ca i-am mai umilit odata pe trogloditi :lol: :lol: :lol: )

P.S. Cea mai tare faza e aia cu "daca are 1.85" cand aia ascris-o chiar el cu manuta lui :lol: :lol: :lol: ( bine, inteleg ca dupa faza cu detasatii culturali, pana si trogloditii privesc cele scrise de modigliani/indian larry/Ranga/Bass Assassin samd cu mare retinere :lol: :lol: :lol: )
Gerula
Site Admin

Anterior

Înapoi la Crasma pescarilor