Trogloditii si criza economica

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Trogloditii si criza economica

Mesajde Gerula pe Decembrie 19th, 2011, 5:24 pm

Va spun sincer ca de foarte multa vreme nu m-am mai distrat asa de tare ca azi cu cotetul lui rasulescu. Dincolo de faptul ca patraulea si-a tras singur palme iar Adelina a facut ce stie ea mai bine, adica a deschis gurita pentru un bocanc bine plasat :D , azi ne-am putut distra si cu niste mostre de gandire economica troglodita :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pe scurt, dauna totala, cum s-ar spune in limbajul asiguratorilor :lol: :lol: :lol: :

SF scrie:Un razbel mondial ar fi ce trebuie , cel putin s-ar scutura societatea de boala psihica grava in care se zbate .
Da , cred si eu ca m-as tavali pe jos sa vad cum trec tancurile peste vilele si terenurile de tenis ale bogatasilor
Evident , ca in orice razbel ar muri si multi nevinovati , femei si copii , da oricum santem prea multi si la o adica , viata nimanui nu-i asa de pretioasa cat credem .

(o scurta incursiune in backgroundul individului, ca sa intelegeti mai bine mesajul: SF = Petre Onea, un capsunar din Maramures, sarac ca un soarece, care baleste la vilele, masinile si femeile bogatasilor de la Ibiza in vreme ce da cu mopul in schimbul unui salariu derizoriu. Pai daca n-a fost el in stare sa aiba, de ce sa aiba altcineva, mai bine vine razboiul mondial, nu? :lol: :lol: :lol: )

pikeman scrie:Io ma antrenez la flai fashion cand o veni razboiu si ne-om retrage in munti ca pe vremuri sa fiu pregatit

(backgound: pikeman=copil intarziat, cu ocupatie incerta/ocazionala si intelect extrem de precar, care crede ca de razboiul nuclear te scapa fuga in codru :lol: :lol: :lol: )

cociuba.dalin scrie:Euro oricum v-a pica, sistemul bancar oricum v-a pica, am ajuns in stadiul penibil sa tranzactionezi in rahatul ala de bursa datoriile cetatzenilor la banci, sa fim seriosi

background: cociuba.dalin = cont furat de Adelina, handicapatul transexual al forumurilor de pescuit :lol: :lol: :lol:

va urma :D :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Înapoi la Crasma pescarilor