SF, de la user independent si respectat la sluga lui Alois

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

SF, de la user independent si respectat la sluga lui Alois

Mesajde Gerula pe Ianuarie 13th, 2010, 5:44 pm

Cititi cele doua postari ale lui SF din attachment si cruciti-va. :o

Deci, pe acelasi topic unde Alois a pus linkuri la filme cu transexuali, si si-a postat colectia de poze cu homalai, SF zice ca aceasta poza download/file.php?id=311&mode=view e dubioasa :lol: . Adica, pe "logica" asta, un om care tocmai s-a scufundat sa prinda o caracatita ar trebui sa iasa pe mal, sa se dezechipeze (nu poti sa-ti tragi pantalonii pe tine cu labele de scafandru in picioare) sa se stearga, sa se imbrace, sa faca poza, dupa care sa repete operatiunile in sens invers :lol: .

Te doare mintea cum a ajuns omuletul asta sluga lui Alois. Macar sper c-a facut-o pe bani, desi se aude prin targ ca toata constiinta lui SF a valorat cat o bauta in compania lui Dumitru-cinzeaca :lol: .

Retineti ca bucatarul care nu stia ca Salpa e fel traditional de mancare in Italia si Grecia n-a fost nici o secunda banat aici, ba nici macar nu s-a pus problema. Dimpotriva, a fost tratat cu un respect care, din aceste postari, reiese clar ca nu i se cuvenea. :roll:
Ataşamente
SF sluga alois.JPG
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: SF, de la user independent si respectat la sluga lui Alois

Mesajde Iulius pe Ianuarie 13th, 2010, 10:25 pm

Zici k SF ii pe mana ku poponauta? Io am vorbit pe mail ku el, ziceam k ii baiat valabil.
Iulius
membru nou

Mesajde Gerula pe Ianuarie 13th, 2010, 11:02 pm

A fost cam pana anul trecut pe vremea asta, cand l-au cumparat in viu, pe doua parale. :roll: :lol:

Fiecare om valoreaza fix pretul cu care se vinde, iar la SF pretul asta a fost al naibii de mic. :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 13th, 2010, 11:44 pm

A, Iulius, vezi ca SF zice ca tu nu deosebesti pestii veninosi de aia neveninosi, despre ce e vorba?
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 14th, 2010, 1:02 am

Si cel mai nasol e ca-i si prost gramada, cel putin de cand tot sare in sus incercand sa-mi ajunga la pantaloni sa ma muste :lol: :lol: :lol: .

Dati un ochi la ce-a postat pe forum la rasulescu, cica diferenta era de un minut. :lol: Doar ca n-a remarcat ca la mine pe forum ceasul e decalat cu o ora, si asta de vreo 8 luni asa :lol: :lol: :lol:

Incepe sa-mi fie mila de el, e pur si simplu trist ce-a ajuns. :roll:

Sa mai zicem ca ma face pe mine taran, tocmai el, care a ajuns in Palma dand cu mopul in cala vaporului, si care are clase cat trenul? :roll: (plus scoala profesionala de bucatari :D )
Ataşamente
SF sluga alois 1.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 14th, 2010, 2:03 am

Si vorba aia, prostul n-ar fi prost daca ar pricepe macar cand i se explica :lol: :lol: :lol:

Cititi cele doua atasamente, in primul ii explic ce si cum, ii spun chiar ca exista un exemplu care confirma spusele mele, iar el raspunde ca stie mai bine, am dat eu ceasul cu mana :lol: :lol:

In al doilea aveti postul in care Alois raspunde la 12.49 AM pe forumul lui rasulescu unui mesaj postat aici de Iulius la 1.09 AM :lol: :lol: :lol: , Cu ora trecuta chiar de Alois, sa nu fie discutii ca am dat-o eu si pe aia :lol: :lol: :lol: .
Ataşamente
SF sluga alois 3.JPG
SF sluga alois 2.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 14th, 2010, 12:13 pm

Pentru ca distractia sa fie maxima, SF mi-a explicat ieri noapte pe mail si de ce considera el poza cu caracatita ca fiind gay: pentru ca "toata lumea inoata in sort, iegarii sunt gay" :lol: .

In mintea lui, se poate face freediving in sort :lol: :lol: :lol:

Doamne Dumnezeule, si cand te gandesti ca omul asta traieste pe o insula... :lol: :lol: :lol:

(asta trecand peste faptul ca n-aveam pe mine iegari ci un slip adidas, tip boxer :lol: )

In concluzie, in disperarea lui de a-l slugari cat mai bine pe Alois, bietul SF a ajuns sa se faca de ras din ce in ce mai tare.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 14th, 2010, 2:44 pm

Si, poate ca nu va vine sa credeti, dar bietul SF inca n-a priceput ce-i cu ora aia :lol: :lol: :lol: (ca o tine si cu iegarii nu se mai mira nimeni, la el in sat cuvantul freediving probabil te-ar face sa fii afurisit de popa, sau ceva de genul asta :lol: )

Deja nu imi vine sa cred ca, la un moment dat, am avut o parere buna despre omul asta. :lol: Ma rog, nimeni nu e infailibil, nici macar eu :D :lol:
Ataşamente
SF sluga alois 4.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Iulius pe Ianuarie 14th, 2010, 10:11 pm

Ase ii traba ku SF?

Io am vorbit ku el pe mail de pozele mele si m-o intrebat unde oi prins cabra. Zicea d chescutzul ala mik veninos si dungat da io nu-l stiu de cabra. I-am zis k nu-i cabracho da-i tat veninos. El o zis k da, nu-i cabracho, da k ii zice cabra. N-o zis k nu ii veninos.

No, io intzeleg aku k el zice k unu din aste doua soiuri nu-i veninos si io nu stiu kre ii. Sa zica el kre nu-i :oops:

http://yfrog.com/e9dracij

Ii drept k ala micu nu-i ase veninos cum ii cabracho, da tat se umfla rau mana dak te-o intzepat.
Iulius
membru nou

Mesajde Gerula pe Ianuarie 14th, 2010, 10:44 pm

:lol: :lol: :lol:

De ce oare nu ma mir, autointitulatul expert in pescuit marin SF nu stie nici pestii veninosi de la Mediterana :lol: :lol: :lol: . Nu e nici o surpriza, omul e bucatar de meserie, se presupune ca din asta traieste, dar imi tinea teoria ca salpa n-o mananca decat negrii :lol: . Pacat ca italienii si grecii n-au aflat inca treaba asta :lol: .

Culmea e ca subiectul se discutase chiar aici pe forum, si pusesem ca atasament lucrarea unui croat despre pestii veninosi de pe-acolo. Macar pe aia daca o citea, si tot nu dadea asa gherla :lol: .

Oricum, decisiva i-a dat-o Dumitru, care in ciudatenia lui e totusi mai corect, nu l-a lasat sa scape cu una cu doua :lol:
Ataşamente
decisiva.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 14th, 2010, 11:00 pm

Totusi, eu zic ca aia din poza ta nu sunt scorpion fish - cabracho, ci niste lighioane din familia Trachinus, doua soiuri diferite. Tot veninosi :lol: .

Dar n-am pretentia ca stiu cum li se zice la pesti in spaniola :lol: , asa ca e posibil sa fiu pe dinafara, doar am cautat cu google.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 14th, 2010, 11:15 pm

Oricum, pe mine poza asta cu ligheanul ma convinge mai tare decat orice poza cu ziarul. :D Nu te supara pe mine, dar totusi, nu asa se pozeaza pestii.

Saracu' SF incearca sa rada pe la rasulescu pe forum, dar nu prea e rasul lui, faza ca nu stie nici macar ce pesti sunt veninosi e cam nasoala pentru reputatia lui de mare pescar marin :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Înapoi la Crasma pescarilor