Sahtior-Poli 2-2!!!

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Sahtior-Poli 2-2!!!

Mesajde Gerula pe Iulie 29th, 2009, 10:18 pm

Inca-mi mai vin pe buze niste injuraturi groaznice la adresa prosteveului, care n-a fost in stare sa ia meciul asta. Si cum la mine in cartier nu e RDS si implicit nici Digi Sport, am ratat un spectacol de zile mari.

Oricum, rezultat mare pentru Poli in fata detinatoarei cupei UEFA. Chiar daca inteleg ca Sahtior a fost clar peste (2 bare etc) fotbalul se joaca pe goluri si Timisoara are sanse mari sa ajunga in grupele CL.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Sahtior-Poli 2-2!!!

Mesajde BygDaddy pe Iulie 30th, 2009, 12:03 am

sau iese nenea mircea din spital baga o vorba la conasu ahmetov si asta ii da un telefon lu iancu sa vorbeasca ei asa ca intre baieti.si uite asa se duce poli in preliminariile europa league.parca il vad pe iancu cum apare pe la televizor cu faze de genu ca si asa nu putem face fata in CL si ca e mai bine in EL.oricum bravo lor ca nu s-au dus cu capul plecat si inestimabila expresia de pe fata lu ahmetov la sfarsitul meciului.sper numai ca la Timisoara un stadion plin ii va inpinge de la spate si sa faca chiar o surpriza.daca reusesc sa pun mana pe niste bilete cand ma intorc de la munte(bag un weekend sus la Trei Ape) ma duc sigur la meci.
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde Gerula pe Iulie 30th, 2009, 7:27 am

O sa fie greu la Timisoara, diferenta dintre cat a bagat Ahmetov in echipa si cat a bagat Iancu n-are cum sa nu se vada. Cu putin noroc insa... :D
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe August 4th, 2009, 8:22 am

Maine e returul, s-a riscat prosteveul cei cativa euroi necesari, asa ca o sa putem vedea meciul la televizor.

Pronosticuri? :D
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe August 5th, 2009, 9:36 pm

BRAVO POLI!!! 0-0 si calificare.

Excelent rezultat, impotriva unei echipe tari. Si, mai ales, obtinut cu capul sus, nu la ciupeala. As zice ca marile ocazii ale meciului au fost tot ale Timisoarei.
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe August 5th, 2009, 9:42 pm

dupa o zi obositoare am avut o seara de infern.timisoara a avut pe final niste ocazii care m-au inebunit.parks cred ca ar trebui sa primesca niste suturi in cur pentru ca daca vrem sa facem o figura in meciul urmator asemenea ocazii nu trebuie ratate.daca ei trebuiau sa ne dea 7 goluri in tur noi trebuia sa le dam cel putin 3 sigur asta seara.oricum bravo lor!
BygDaddy
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe August 7th, 2009, 12:19 pm

Au picat cu VFB Stuttgart. Nu-i nici cel mai slab si nici pe departe cel mai tare adversar cu putinta, eu zic ca tragerea la sorti a fost de data asta destul de OK pentru Timisoara.
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe August 7th, 2009, 4:20 pm

sa nu ne bucuram ink! totusi parca suna mai bine decat arsenal :D
BygDaddy
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe August 8th, 2009, 12:58 pm

Erau destul echipe mai nasoale decat Stuttgart cu care puteau sa cada.

Oricum, tragerea la sorti a fost mai mult decat generoasa cu echipele romanesti. Desigur, pe primul loc la capitolul asta e Steaua, care de cand ma stiu are un noroc aproape nefiresc la tragerile la sorti.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe August 27th, 2009, 4:12 pm

Am intrat si eu adineauri pe site la gsp, sa vad ce-a facut Poli aseara. Ce pot sa spun, 0-0 la Stuttgart nu e rau, dar, din pacate, calificarea si vreo 22 de milioane de euro s-au pierdut in tur.
Gerula
Site Admin

Înapoi la Crasma pescarilor