Sa ajutam un om bolnav: Adelin Avram

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Sa ajutam un om bolnav: Adelin Avram

Mesajde Gerula pe Ianuarie 16th, 2011, 2:27 pm

Azi dimineata am apucat in sfarsit sa mai intru pe blog, ca sa mai povestesc cate ceva din excursia in Egipt. Stupoare, intre cele 31 de comentarii care asteptau aprobarea, am gasit grupajul pe care il puteti admira in toata splendoarea sa bolnava in attachment :lol: :lol: :lol:

Remarcati va rog ca mesajele postate CU PATRU IDENTITATI DIFERITE (ce va spuneam eu ca biata Adelina nu se poate manifesta decat insotita de un alai de clone) :lol: :lol: :lol: , sunt scrise de la aceeasi adresa de IP si intr-un interval de timp foarte scurt :lol: .
Ataşamente
Adelina in criza.JPG
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Sa ajutam un om bolnav: Adelin Avram

Mesajde Gerula pe Ianuarie 16th, 2011, 2:38 pm

Pe moment nu am dat mare atentie, intrucat bietul bolnav ar fi putut continua sa nege disperat, in stilul caracteristic :lol: :lol: :lol:

Acum vreo 10 minute insa, facandu-mi putin timp sa intru cu scarba in cotetul lui Rasulescu, am constatat ca nebunul, aflat in prina criza, s-a dat singur in gat :lol: :lol: :lol:

In attachments puteti vedea cum a copiat ca nemancatul intreg mesajul care ii aparea dupa ce postase acele comentarii, inclusiv informatia oferita de wordpress "comentariul tau e in asteptare" :lol: :lol: :lol: . Chestia asta vad ca a remarcat-o si fan Gerula :lol: , dar ce n-a remarcat (pentru ca nu avea cum, intrucat nebunul nu postase in cotetul lui Rasulescu toate mesajele pe care le postase la mine pe blog :lol: ) este faptul ca, in plina criza, Adelina a postat doua mesaje identice sub nume diferite :lol: :lol: :lol: . Uitati-va in attachmentul cu comentariile de pe blog si vedeti cum nebunul pune acelasi comentariu sub numele Zoso si Adrian Nicolae :lol: :lol: :lol:
Ataşamente
Adelina in criza 1.JPG
Adelina in criza 2.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 16th, 2011, 2:44 pm

Cum faptul ca Adelin Avram = semlecangheorghe = Fario nebunu nu mai trebuie demonstrat a doua oara :lol: hai sa ne gandim cum putem ajuta un om bolnav.

Totusi, in momentul in care ajunge sa-si asume 4 identitati in jumatate de ora :lol: , si sa nu mai stie ce-a scris cu fiecare, ajungand sa scrie cu doua "personaje" acelasi lucru :lol: , e clar ca bietul nebun are nevoie de ajutor medical. Gluma-i gluma, dar asta ajunge in cateva luni sa-si puna capat zilelor pentru ca i-au soptit "vocile", si pe urma ne facem procese de constiinta ca am chinuit un biet ticnit...
Gerula
Site Admin

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 17th, 2011, 11:43 am

Gerula,
Facem o cheta si-i trimitem medicamentele sau cum procedam?
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 17th, 2011, 12:02 pm

Stii ce face acum bolnavul? Cheama la boicot cu toti utilizatorii pe care-i are dincolo. Asta ii asa zarghit de crede ca oamenii se iau dupa ce zice el. Si spunea ca n-ai mai scris nimic.
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Ianuarie 17th, 2011, 1:36 pm

Merita observat si ca prima din cele patru identitati pe care si le-a asumat a fost "oanastoicamujea" :lol: . Pe asta il trage ata sa fie femeie :lol: :lol: :lol:

Nu-i frumos sa razi de un om bolnav, dar... :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 17th, 2011, 4:46 pm

Stati asa ca am gasit una si mai si :lol: :lol: :lol:

Eu scrisesem de joi 13 ianuarie ca ma intorc sambata in tara aici competitii-si-concursuri-de-pescuit-f13/infiintarea-federatiei-romane-de-pescuit-sportiv-t849-s100.html#p17770

Gerula scrie: believe this is the beginning of a beautiful friendship :lol:

Unde mai este linia frontului? :D Eu ma intorc in tara sambata, pana atunci pot fi, in mare, contactat doar prin SMS. Sun eu inapoi daca realmente arde :lol: .

Sambata, cand m-am intors, am gasit acest post al unei clone botezate "gregorio" :lol: crasma-pescarilor-f10/circul-globus-cui-nu-i-place-nu-intra-t39-s220.html
(postarea clonei, nota bene, era facuta pe 15 ianuarie la 2.37 dimineata :lol: , a stat pe forum unde fusese pusa de autor pana pe la 1.30 PM cand am ajuns acasa de la aeroport :lol: )

Dupa care, sambata seara, Adelina, in plina criza, posteaza ca

Adelin scrie:Si uite ca baiatul de dupa draperie a reusit sa intre repede pe net din hotelul de 5 stele fara internet si l-a rezolvat pe gregorio in 5 minute...Pai mai mincinoase daca nu aveai acces la internet nu te repezeai atat de repede sa mazilesti un post in care omul chiar nu a injurat ,nu a adus injurii nimanui, era si on topic ....si culmea, toate astea se intampla pe cel mai democratic forum din lume. Iar ai dat-o de gard mai minte sclipitoare, ai dovedit ca tu de fapt esti tot timpul pe net, asa ca nu ne mai aburi cu Egipt si piramide, daca erai prins de mirajul faraonilor nu stateai toata ziulica pe cablul saracilor de la hotelul de 5 stele...prafuite.

Deci la durut asa de tare ca i-am ras clona pe care o avea aici, incat a inceput sa delireze ca eu inca mai eram in Egipt cand am banat-o :lol:. Asta desi spusesem cu doua zile inainte de postarea clonei gregorio cand ma intorc :lol: .

Va dati seama cat de bolnav trebuie sa fie un om ca sa incerce sa minta in halul asta, in vazul intregii lumi, cu iluzia dementa ca pacaleste pe cineva? :o Chiar nu mai e de ras, asta ar trebui dus de urgenta la doctor.

Screenshoturi in attachments.
Ataşamente
intoarcere.JPG
clona gregorio.JPG
intoarcere 1.JPG
intoarcere 2.JPG
Adelina criza.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 17th, 2011, 4:58 pm

Gerula, lasa-l, ca-l faci de se tipa-n fantana si-l ai pe constiinta. Da-l Doamne Iarta-ma de zarghit.
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Ianuarie 17th, 2011, 5:52 pm

Stii care-i problema? Prapaditul asta a afost atatia ani sacul meu de box ca m-am obisnuit cu el :lol: .

E drept insa ca a ajuns in asemenea hal incat nu mai am ce face cu el.
Gerula
Site Admin

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 18th, 2011, 10:41 pm

L-am rugat pe Tudor sa-mi faca public IP-ul. Uite ce-a iesit:

http://img526.imageshack.us/i/sanstitretef.jpg

Cum facem acum sa vada si de unde sunt?
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Ianuarie 18th, 2011, 10:46 pm

Bravo buna idee :D

Cand am testat cu clona semlecan www.ip2location.com nimerea de fiecare data. Ai uitat? :D :lol:

E totusi o poveste clasica :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 18th, 2011, 10:58 pm

Uitasem, nu ma pricep la minunile astea. L-am rugat pe Tudor sa verifice IP-ul.
Oare o sa-i stearga si lui mesajele Adelin?
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 18th, 2011, 11:05 pm

Deocamdata Tudor nu vrea sa verifice IPurile. Nu vorbesti tu cu el?
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Ianuarie 18th, 2011, 11:07 pm

Stai putin, te-a refuzat explicit sau n-a mai raspuns?

Uite screenshotul pus de Tudor in attachment
Ataşamente
IP-uri fan Gerula.jpg
Gerula
Site Admin

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 18th, 2011, 11:20 pm

S-a rezolvat, multumesc.
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Ianuarie 18th, 2011, 11:23 pm

Eu nu am facut nimic, nici nu am apucat sa-i scriu.

Ti-am spus ca Tudor e un tip fundamental corect. Trebuia sa faci asta de cand a inceput bolnavul ala sa-ti editeze mesajele. Nu stiu de ce te-ai ferit atat, faptul ca scrii din Sibiu nu inseamna ca ti-ai pus buletinul pe forum :lol:

Sa vezi acum anchete, cine din LRS a fost in Sibiu in ultima vreme samd :lol: :lol: :lol:
Ataşamente
identificare IP fan gerula.jpg
Gerula
Site Admin

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 18th, 2011, 11:38 pm

Gerula, te rog fa repede o poza cu ce-am scris si eu si el, ca iar sterge nebunul.
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Ianuarie 18th, 2011, 11:41 pm

N-am apucat :lol: :lol: :lol:

Mai pune-l odata :lol: :lol: :lol: Biata Adelina e in criza, cred ca plezneste de furie :lol:
Ataşamente
Adelina in criza 3.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 18th, 2011, 11:47 pm

Observa te rog ca dupa creierul topit (probabil de SIDA) al Adelinei, nu mai trebuie sa dovedesti ca nu esti Gerula, adica subsemnatul (asta pana si el isi da seama acum, in nebunia lui, ca nu mai poate fi negat) :lol: :lol: :lol:

Acum
Adelin scrie: dovedeste cu probe cine esti

Oare i-o ajunge buletinul? :lol: :lol: :lol: Astia sunt morti acum sa afle cine esti, Tudose cred ca a pus premiu pe capul tau :D :lol: .

P.S. Da-mi un PM cu ora exacta cand o sa postezi mesajul ala la care vroiai sa-i fac screenshot, ca bietul bolnav acum joaca Doom cu posturile tale :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 19th, 2011, 12:02 am

Gata, am rezolvat :D Bun timing :lol: :lol: :lol:

Oare s-a dus sa-si ia pastilele sau inca pandeste, dar si-a dat seama cat de rau il rade lumea si sterge mai rar? :lol: :lol: :lol:
Ia baga si un link acolo, asta il scoate sigur din vizuina :lol: :lol: :lol: .
Ataşamente
fan Gerula 3.JPG
Gerula
Site Admin

Următorul

Înapoi la Crasma pescarilor