Remarcati va rog ca mesajele postate CU PATRU IDENTITATI DIFERITE (ce va spuneam eu ca biata Adelina nu se poate manifesta decat insotita de un alai de clone)
Gerula scrie: believe this is the beginning of a beautiful friendship![]()
Unde mai este linia frontului?Eu ma intorc in tara sambata, pana atunci pot fi, in mare, contactat doar prin SMS. Sun eu inapoi daca realmente arde
.
Adelin scrie:Si uite ca baiatul de dupa draperie a reusit sa intre repede pe net din hotelul de 5 stele fara internet si l-a rezolvat pe gregorio in 5 minute...Pai mai mincinoase daca nu aveai acces la internet nu te repezeai atat de repede sa mazilesti un post in care omul chiar nu a injurat ,nu a adus injurii nimanui, era si on topic ....si culmea, toate astea se intampla pe cel mai democratic forum din lume. Iar ai dat-o de gard mai minte sclipitoare, ai dovedit ca tu de fapt esti tot timpul pe net, asa ca nu ne mai aburi cu Egipt si piramide, daca erai prins de mirajul faraonilor nu stateai toata ziulica pe cablul saracilor de la hotelul de 5 stele...prafuite.
Adelin scrie: dovedeste cu probe cine esti
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator