Pentru cine n-a putut urmari discutia ca la ping-pong desfasurata intre cele doua forumuri, si in urma careia a rezultat demascarea indubitabila a homosexualului Adelina Avram, sa fac un scurt rezumat
1. Capiat de mistourile pe care le faceam despre vacantele lui din boschetii de pe malul Muresului, homosexualul a scris ca plec numai in vacante low cost samd

, ca el umbla in locuri mult mai interesante, cum ar fi Monte Carlo, Paris, Viena etc si ca-mi arata el mie poze

. Dupa care a postat doua fotografii, una facuta iarna la Monte Carlo si una despre care zicea ca-i de la Monte Carlo dar era facuta la o statuie oarecum asemanatoare din alt oras.
Problema a fost ca le facuse cu un aparat atat de prost (un 3.1 mp de prin 2003) incat poza din Monaco chiar parea trucata

(e cea in care maneca i se suprapune pe tun de zici ca-i decupata in Photoshop, prima de pe pagina asta).
2. Evident, i-am aratat poze facute cu mine vara la Monaco, am ras de posibilitatea ca un om sanatos la cap si care isi permite o vacanta ca lumea sa se duca DE CRACIUN pe Riviera franceza (sa faca ce?

) si am adus in discutie si poza aparent trucata

.
3. Adelina s-a pierdut cu firea si a pus alte poze de la Monaco, in care el si fosta lui sotie apareau imbracati diferit decat in primele, cu niste geci dintr-alea de angro chinezesc

, cu gluga imblanita

.
Stupoare in tribune

, fisierele EXIF au relevat faptul ca primele poze erau facute de Craciunul 2009, iar cele din a doua serie de Craciunul 2006

. Că un om care nu-si permite sa mearga vara sau macar primavara/toamna pe Riviera Franceza s-ar putea duce acolo iarna, TAMAN DE CRACIUN ca sa vada totusi locurile si sa poata spune ca a fost pe-acolo, mai era cum mai era. Că ar putea fi cineva atat de tampit incat sa faca asta DE DOUA ORI nu mai avea nici o noima, asa ca am cautat alte explicatii

.
Si, ce sa vezi,am descoperit ca la sfarsitul fiecarui an se organizeaza in zona mari evenimente pentru bulangii

, la care vin poponari din toata lumea samd

.
4. Speriata, Adelina s-a folosit de postura de moderator de pe forumul lui Rasulescu ca sa-si stearga pozele prin care se auto-demasca, dar a facut-o prea tarziu, dupa ce apucasem sa le salvez si sa fac screenshoturi

. Practic, prin asta a reusit sa confirme concluziile logice trase in urma studierii pozelor/fisierelor

.
Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea adevarata a demascarii homosexualului pasiv Adelina Avram