Rugati-va pentru clona "semlecangheorghe"!

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Rugati-va pentru clona "semlecangheorghe"!

Mesajde Gerula pe Octombrie 9th, 2010, 6:31 pm

Azi, la ora 14.29, in urma unui moment de ratacire al creatorului ei, Adelina Avram, clona "semlecangheorghe" a trecut in nefiinta. As fi vrut sa spun, crestineste, ca in Ectenia pentru morti, ca a plecat "în loc luminat, în loc de verdeaţă, în loc de odihnă, de unde a fugit toată durerea, întristarea şi suspinul", dar ma tem ca nu e cazul. A plecat si va dainui de-a pururi pe lumea cealalta asa cum i-au fost ultimele zile, in scrasnet de masele si in ura papusarului ei fata de un om care-i este superior in orice privinta.

Cu toate astea, pentru ca a fost o prezenta care, (cu exceptia ceasurilor din urma, cand incrancenarea creatorului ei a aruncat-o pe panta vulgaritatii disperate) a mai descretit fruntile unor forumisti aflati in cautarea dozei zilnice de cancanuri, se cuvine sa rostim crestinescul "odihneasca-se in pace".

Si sa nu ne facem probleme. La cum am ajuns s-o cunoastem pe Adelina, urmasul lui "semlecangheorghe" e deja pe teava :lol: :lol: :lol:

P.S. A nu se intelege in vreun fel ca acest text are vreo legatura cu adevaratul Gheorghe Semlecan din Arad, caruia, (desi din motive inca necunoscute si-a pus identitatea la dispozitia Adelinei,) ii doresc toate cele bune.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Rugati-va pentru clona "semlecangheorghe"!

Mesajde Gerula pe Octombrie 9th, 2010, 7:45 pm

Sase, se pare ca se intoarce ca moroi :lol: :lol: :lol:

Adelina vad ca nu-l lasa sa-si doarma somnul de veci, il impunge cu magie neagra sa mai iasa un pic din groapa :lol: :lol: :lol:

Doamne, cat de tampita trebuie sa fie Adelina ca sa nu inteleaga ca, dupa faza de azi de la 14.29, cand a sarit ca din pusca dupa terminarea mansei sa posteze cu "semlecangheorghe", practic si-a spanzurat singura clona in piata publica? :lol: :lol: :lol:

P.S. Scurta revenire a moroiului prezinta un mare avantaj, ne permite sa descoperim clonele pe care adelina le mai avea pregatite in maneca :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 9th, 2010, 8:22 pm

Ultima zvarcolire a moroiului: cica targul AvP din toamna asta arata de fapt asa

Imagine

Ce nu-si da seama Adelina e ca pozele mele sunt facute din perspectiva unui vizitator venit in a treia zi a targului, intr-un moment de afluenta medie a vizitatorilor, in timp ce pozele de "prezentare" (cum este si cea a lui Andrei Zabet) au fost facute la deschidere, cand se inregistreaza unulb din momentele de maxima afluenta ale oricarui targ.

Ca eu am dreptate iar Adelina iar consuma ce-i place ei mai mult se poate stabili extrem de simplu, identificand persoanele care apar in poza :lol: :lol: :lol:. Intre care recunoastem cativa concurenti importanti din turneul AvP, nicidecum vizitatorii obisnuiti din pozele mele :lol: :lol: :lol:

P.S. Asa cum a facut pe tot parcursul zilei de azi, Adelina face din nou cea mai proasta alegere: se agata de clona raposata "semlecangheorghe", aratand si ca ii lipseste simtul realitatii, si ca este un bad looser, si ca nu-si da seama ca in momentul asta rad de ea patru forumuri :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 10th, 2010, 9:52 am

Sa caute careva niste catei de usturoi, de-aia mari :lol: :lol: :lol: . O tepusa ascutita gasesc eu :lol: :lol: :lol: .

Mai Adelina, tu chiar n-ai simtul penibilului :lol: :lol: :lol: ? (intrebarea e retorica, stie deja toata lumea ca n-ai asa ceva :lol: :lol: :lol: )

As minti sa spun ca nu ma incearca si un oarecare sentiment de mila pentru nefericitul asta de Adelina Avram: e ca in situatiile alea in care il bati mar pe unu', ala de jos, cu gura borsita, inteaca sa traga o flegma, ceva care sa arate ca, de fapt, el e un invingator :lol:, asa ca ii mai tragi o serie zdravana. Te ridici de pe el, ala din tarana mai arunca trei injuraturi :lol:. Il iei nitel la picioare, dupa care ala, abia sufland, arunca un "las ca pun eu mana pe tine" :lol:.

Ei bine, nu stiu daca va sunt cunoscute situatia/senzatiile respective, dar in momentul ala te apuca asa, un soi de scarba amestecata cu mila. Adica, sigur, ai putea sa-i dai aluia pana ar ramane inconstient pe jos, intr-o balta de sange, dar ce-ai realiza cu asta? Ce era de vazut a vazut toata lumea, inclusiv cat de putina minte are ala care inca injura, desi nu se mai poate ridica. Iar pe ala sigur n-o sa-l destepti tu cu pumnii. Si atunci il lasi sa zaca acolo si sa injure :lol: :lol: :lol: .

Cam asa se intampla si acum, cu precizarea ca biata Adelina incearca si azi sa faca fix ce-a facut ieri: mesaje pregatite din timp si postate de cineva dupa inceperea mansei :lol: :lol: :lol: . Cum ar veni, e ca ala care, batut mar si amestecat cu tarana, ar incerca sa dea high-kick-uri :lol: :lol: :lol: . No comment :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 10th, 2010, 10:26 am

P.S. Cum era de asteptat, dupa ce a postat, la intervam de cateva minute, mesajele pregatite din timp, iar s-a lasat tacerea in cavoul clonei "semlecangheorghe" :lol: :lol: :lol: .

O sa mai aiba un moment de activitate cand mai ia o pauza :lol: , si tot asa, dupa reteta de ieri. :lol: . Mult mai interesanta va fi nu repetarea (inutila de altfel, dupa cum am zis mai sus) a operatiunii de demascare a clonei, ci comentarea pe larg, in cadrul adecvat de aici competitii-si-concursuri-de-pescuit-f13/liga-romana-de-spinning-nu-a-fost-inregistrata-leg-t816-s40.html#p17160 a elucubratiilor pe care le-a postat in mesajul pe care si l-a scris de aseara :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 10th, 2010, 11:52 am

Dupa cum se poate vedea, e 12.50 si din cavoul clonei "semlecangheorghe" nu s-a mai auzit nici macar un suspin :lol: . Normal, Adelina pescuieste cu disperare pe Sarulesti, incercand sa evite in ultima clipa chemarea diviziei B :lol:.

Sunt curios daca o mai fi lasat vreun mesaj prefabricat de aseara, cam greu de actualizat acum de catre o terta persoana la chestiile pe care le-am scris eu azi :lol:, si care urmeaza sa fie postat in cele 100 de minute ramase pana la terminarea mansei :lol: , sau o sa apara senin dupa 14.30, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat :lol: :lol: :lol: , spunand ca a fost foarte ocupat :lol: :lol: :lol: .

Nici macar faptul ca userii de pe forumul lui rasulescu s-au saturat sa le fie insultata inteligenta in halul asta nu-l poate determina sa se opreasca :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 10th, 2010, 3:06 pm

Sariti cu usturoiul, ca urla moroiul pe strazi. :lol: :lol: :lol:

Cea mai tare faza din seria "salvati clona semlecangheorghe" s-a consumat acum o ora :lol: . Revin imediat cu detalii fresh :D :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 10th, 2010, 3:39 pm

Cum spuneam, faza senzationala din ciclul "urla moroiul pe strazi" (scuze pentru mica intrerupere, dar a trebuit sa fac screenshoturi inainte sa-si dea seama Adelina ce chifla a dat si sa stearga tot :lol:)

Cu speranta iluzorie ca ar mai putea tine mortul in picioare, Adelina i-a pasat iar contul "semlecangheorghe" unui WSB-ist, lasandu-i si cateva postari prefabricate, cu indicatia de a le posta la ore strategice si a face cateva actualizari evidente :lol: , in raport cu ce se scrie intre timp pe forumul meu, ca sa evite rusinea colosala de ieri.

Ghinion insa, omul caruia i s-a lasat contul n-avea experienta si poate nici chef pentru asa ceva, asa ca a comis, la ora 1.38 (nu uitati ca forumul lui rasulescu e cu o ora in urma, lucru clar si din aceasta postare unde "semlecangheorghe spune ca posteaza cu o ora inainte de finalul mansei :lol: ) urmatoarea gherla memorabila :lol: :lol: :lol:

Imagine

Avand in vedere ca ditamai postul meu fix pe tema respectiva competitii-si-concursuri-de-pescuit-f13/liga-romana-de-spinning-nu-a-fost-inregistrata-leg-t816-s40.html#p17192 fusese publicat aici pe forum cu exact o ora inainte, si pusesem si link in acest topic :lol: :lol: :lol:, cred ca orice fel de sansa de a mai vedea moroiul topaind vesel pe strazile forumistice s-a dus definitiv :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 10th, 2010, 3:51 pm

Gata, i-a pierit piuitul :lol: Si vorba aia, daca nu i-as fi pus ditamai linkul chiar aici, sub nas :lol: :lol: :lol: , poate omul ala mai avea vreo scuza ca i-a scapat ditamai postarea. Acum cred ca Adelina si iuda Mihuta il alearga pe bietul WSB-ist pe mal la Sarulesti, acuzandu-l de blat cu Gerula :lol: :lol: :lol:

Cu aceasta, scurta poveste a fantomei clonei "semlecangheorghe" a luat sfarsit, va dorim noapte buna :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 10th, 2010, 8:32 pm

Dupa 5 ore de la momentul "soc si groaza" :lol: , cand si-a dat seama in ce hal a comis-o WSB-istul, mortul-viu "semlecangheorghe" a reusit sa miste un pic mana :lol: . Cat sa scrie ca fan Gerula" ar fi clona mea, pe motiv ca n-are cont si aici :lol: :lol: :lol: .

Adelina, nu ti-a dat prin cap ca poate are, doar ca nu se numeste fan Gerula? Si ca, daca ar posta pe topicul asta, s-ar da de gol ca e "fan Gerula"? :lol: :lol: :lol: (a nu se intelege ca afirm asta, e doar o posibilitate, inca n-am aflat cu certitudine cine e "fan Gerula" :lol: )

In alta ordine de idei, e de remarcat ca Adelina nici macar n-a incercat sa explice gafa de azi, aia cu "n-a observat postarile facute de dimineata", cand eu raspunsesem de o ora cu un post imens (catre care pusesem linkul si aici) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pasiva asta mica realmente ii ia de prosti pe toti userii de pe cele doua forumuri :roll: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 12th, 2010, 6:09 pm

Epilog penibil al povestii horro cu moroiul semlecangheorghe: Adelina a marturisit cam cu jumatate de gura, in timp ce pana si din galerie (printre zbierete contra mea, desigur :lol: ) i se striga lasa-ne, lasa-ne.

Normal, firesc, de viata, nu putea sa faca asta decat acuzandu-ma si el pe mine de clonare :lol: :lol: :lol: , ca sa para ca totusi n-a iesit chiar asa de scarmanat din toata afacerea. :lol: . Din pacate pentru Adelina, in afara de ea, de iuda mihuta, de clona Ulk a lui Tristian si de inca un cetatean care raspunde la apelativul foarte potrivit de "melculbeat" :lol: , lumea n-a prea marsat la initiativa :lol: . Nu e insa timpul trecut :lol: .
Ataşamente
melculbeat.JPG
semlecan adelina final.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 12th, 2010, 6:22 pm

Cumva mi-e mila de Adelina, face acum ca Leana la proces :lol: :lol: :lol: strigand "dovada, unde e dovada" :lol: :lol: :lol:

Adelina, mititco :lol: , nu stiu cum sa-ti explic mai bine, dar mai dovezi decat pe topicul asta e greu sa gasesti :lol: :lol: :lol: . Asta in timp ce tu-l acuzi pe omul ala ca-i clona mea doar pe baza faptului ca ma aproba :lol: :lol: :lol: . Oftica-te ca eu am un fan pe bune, nu clona ca "semlecangheorghe" si nu cumparat in viu ca SF :lol: . Mori de ciuda :lol: .
Gerula
Site Admin

Înapoi la Crasma pescarilor