Sa caute careva niste catei de usturoi, de-aia mari

. O tepusa ascutita gasesc eu

.
Mai Adelina, tu chiar n-ai simtul penibilului

? (intrebarea e retorica, stie deja toata lumea ca n-ai asa ceva

)
As minti sa spun ca nu ma incearca si un oarecare sentiment de mila pentru nefericitul asta de Adelina Avram: e ca in situatiile alea in care il bati mar pe unu', ala de jos, cu gura borsita, inteaca sa traga o flegma, ceva care sa arate ca, de fapt, el e un invingator

, asa ca ii mai tragi o serie zdravana. Te ridici de pe el, ala din tarana mai arunca trei injuraturi

. Il iei nitel la picioare, dupa care ala, abia sufland, arunca un "las ca pun eu mana pe tine"

.
Ei bine, nu stiu daca va sunt cunoscute situatia/senzatiile respective, dar in momentul ala te apuca asa, un soi de scarba amestecata cu mila. Adica, sigur, ai putea sa-i dai aluia pana ar ramane inconstient pe jos, intr-o balta de sange, dar ce-ai realiza cu asta? Ce era de vazut a vazut toata lumea, inclusiv cat de putina minte are ala care inca injura, desi nu se mai poate ridica. Iar pe ala sigur n-o sa-l destepti tu cu pumnii. Si atunci il lasi sa zaca acolo si sa injure

.
Cam asa se intampla si acum, cu precizarea ca biata Adelina incearca si azi sa faca fix ce-a facut ieri: mesaje pregatite din timp si postate de cineva dupa inceperea mansei

. Cum ar veni, e ca ala care, batut mar si amestecat cu tarana, ar incerca sa dea high-kick-uri

. No comment

.