Prostie abisala pe forumurile de pescuit

Discutii libere si vesele despre orice altceva decat pescuit.

Prostie abisala pe forumurile de pescuit

Mesajde Gerula pe Iulie 12th, 2011, 2:44 pm

Aici vom colectiona perlele diversilor trogloditi mai mici, care nu merita topic separat :lol: :lol: :lol: . Dar care, totusi, produc ocazional perle istorice :lol: :lol: :lol: , care ar fi pacat sa se piarda in negura internetului :lol: :lol: :lol:

Azi il avem cu un entry apoteotic pe idiotul mic dar vioi pokemon :lol: :lol: :lol:

Raspunsul la intrebarea "ii mai poate ceva opri pe trogloditi sa se faca de ras?" este, desigur, "nimic, niciodata" :lol: :lol: :lol:

pikeman scrie:
...sa sti ca tinuta lejera nu inseamna neaparat pantaloni 1/3 de pietzar, luati de la taraba din obor si tricouas de mariner primit de la mami sa para baietu' mai subtirel.....

http://www.rapitoriii.info/forum/downlo ... &mode=view

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

orice asemanare cu ...

Imagine

e pur intamplatoare :oops: :lol: :lol: :lol:

mai Gerula mai, s-a mai schimbat moda de cand erai mic, cum de ai mai gasit haine pe masura ta? le-a crosetat mammitzica? :lol: :lol: :lol:

Idiotule, daca te-ai fi uitat si tu vreodata in viata la un meci de rugby stiai ce tricou e ala si nu te faceai naibii de rasul lumii :lol: :lol: :lol:

P.S. Nu va asteptati ca trogloditul sa invete ceva din aceasta lectie (altfel n-ar mai fi troglodit :lol: :lol: :lol: )
Ataşamente
timberland rugby stripe jersey.JPG
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Prostie abisala pe forumurile de pescuit

Mesajde Gerula pe Iulie 12th, 2011, 2:48 pm

Inutil sa mai subliniez ca pentru trogloditi dungile orizontale te fac mai subtirel si alte minuni de-astea ale gandirii de pestera :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 12th, 2011, 3:19 pm

Replica trogloditului e pe masura mesajului original, ceva din serial "il chemi sau nu-l chemi, el vine sau nu vine" :lol: :lol: :lol:

pikeman scrie: mai Gerula ai fi putut incerca mai mult

1. te-ai fi putut scoate cu guleru, alea de marineri nu prea are guler
2. asta so imbracat gresit

http://lookbook.nu/look/773635

da' dungile ie la fel, vezi ca daca te duci pe poza cu mouseul ai sa descoperi fiecare accesoriu de mariner

3. tricoul tau nu are sigla timberland , poate e piraterie de la talcioc si scrie timberland(acolo in stanga), sau hai sa zicem ca ai vrut sa faci o analogie ca sa dovedesti ca ala de pe tine e de rugby, culmea poate fi si universal, sau poate fi de mariner, fiecare interpreteaza cum vrea, dar no , daca o firma zice ca e de polo, tu pui botu oricum, clasicul exemplu de pe net - daca scrie rugby e de rugby, drept urmare nu poti juca fotbal cu el, sau nu poti sa zici ca e de fotbal fiindca producatorul a zis ca e de rugby

Tembelule fara scapare, daca te concentrai putin cred ca vedeai si sigla de pe al meu, e Reebok, daca vrei sa te mai plesnesc un pic iti fac diseara niste poze de detaliu sa vezi cat de original e sau nu :lol: :lol: :lol:

Ideea, mai trogloditule :lol: , e ca astea de rugby sunt din cu totul alt MATERIAL decat alea de marinar :lol: :lol: :lol: La asta se refera descrierea de la Timberland cand zice acolo "polo shirt" ineptule :lol: :lol: :lol: In plus, modelul cu dungi orizontale relativ groase si guler e specific rugby-ului, dar un taran plin de pamant ca tine n-are de unde sa stie subtilitati de-astea, el vede dungi orizontale si sare cu "uite mama marinarii" :lol: :lol: :lol:

Ma rog, sa incheiem aici dialogul cu un dobitoc care n-ar fi bun nici macar sa-l trimiti dupa tigari, si a carui singura utilitate pe lumea asta pare sa fie producerea unor perle precum cea de mai sus :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 12th, 2011, 3:28 pm

Aoleu, trecusem cu vederea ceva istoric :lol: :lol: :lol:

pikeman scrie:pentru ce ai facut forumu ala? sa nu te mai baneze nimeni si sa ii banezi tu pe toti?

Nu mai taran pamantiu :lol: :lol: :lol: , ai uitat? Am facut forumul pentru ca mesajele scrise de tot felul de oameni sa nu fie la discretia unor trogloditi ca rasulescu sau adelina :lol: :lol: :lol: .

Pana una-alta pe forumul asta nu s-a editat nici macar un mesaj, in timp ce in cotetul unde te balacesti tu fericit langa trocuta adelinei se sterg topicuri intregi :lol: :lol: :lol: .

Pe scurt, aici e locul unde oameni suficient de inteligenti incat sa nu fie banati pentru incalcarea unor reguli simple pot posta fara frica de a-si vedea mesajele sterse :D . Tu n-ai cum sa apreciezi chestia asta, in primul rand pentru ca esti prea prost ca sa apreciezi la justa valoare timpul investit in scrierea unui mesaj (ah, cum a disparut topicul ala de zeci de pagini cu Romsilva de la rasulescu :lol: :lol: :lol: , pentru ca patronul cu borseta sa dea replica "asta e" ) si in al doilea rand pentru ca nu ai inteligenta necesara respectarii unor reguli simple de exprimare civilizata.

Mai pe limba ta, forumul asta e osul care le taie rasuflarea trogloditilor de pe forumurile de pescuit :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 12th, 2011, 5:13 pm

Bietul tembel si-a propus sa ne descreteasca fruntile azi :lol: :lol: :lol: , e pacat sa-l refuzam :lol: :lol: :lol:

pikeman scrie:aia cu polo am ziso la misto (si ma refeream la jocul de polo nu la model - cu guler si nasturi)

E foarte nostim cand trogloditii deschid gura doar ca sa se auto-umileasca si mai mult. :lol: :lol: :lol:

Mai taran pamantiu :lol: , polo shirt nu e pentru jocul de polo pe apa :lol: :lol: :lol: , ci pentru polo-ul calare, un sport la care e nevoie de tricouri solide :lol: :lol: :lol: , de unde si materialul din care sunt facute.

Pokemoane, asta a fost din ciclul "mai bine taci si lasi lumea sa se intrebe daca esti tampit, decat sa deschizi gura si sa risipesti orice dubiu" :lol: :lol: :lol:

Si nu, te rog frumos, nu incerca sa spui ca tu stiai, pentru ca altfel n-ai mai fi avut cum sa-ti inchipui ca faceai misto :lol: :lol: :lol: Dar na, un meltean prost ca tine n-are treaba nici cu polo-ul pe apa, darmite cu polo-ul calare :lol: :lol: :lol: .

La fel de epocala e insa si urmatoarea zicere a trogloditului :lol: :lol: :lol:

pikeman scrie:cat despre experienta ta vis-a-vis de forumul de specialitate(pescuit) pe care il promovezi, e nula, intelegi? nu ai cum

Mai prostea :lol: , eu cand m-am obosit sa merg la un concurs am concurat (practic vorbind) contra acelorasi concurenti care au participat in sezonul 2010-2011 al LRS in divizia I si am terminat pe locul 36 din 56. In conditiile in care am participat fara echipa, fara sonar, si vedeam balta aia prima oara in viata :lol: :lol: :lol:

Tu, tampit fara scapare, te bagi in seama pe la concursurile LRS de prin 2009 cel putin :lol: si ai avut urmatoarele "performante" :lol: :lol: :lol:

1. Locul 73 din 99 la Sarulesti in 2009, cu gherla intr-o mansa (pe Sarulesti :lol: :lol: :lol: )
2. Locul 42 din 84 la Darvari in 2009 (tot cu gherla intr-o mansa, si in rest cu cate un singur peste in fiecare din celelalte doua, adica salvare de la rusine prin bulan :lol: , ma rog, sa zicem ca a fost concursul greu si n-a vrut pestele sa participe :lol: )
3. Locul 43 din 67 la Colibita in 2009 (cu doua gherle din trei manse, si un peste in a treia :lol: :lol: :lol: )
Si, sa nu uitam :lol: :lol: :lol:

4. Locul 57 din 65 la Rogojesti, in 2009, cu UN PESTE IN TREI MANSE.

Firesc, ai zburat apoi in divizia B, unde stim cu totii ce-ai facut :lol: :lol: :lol:

Pai mai redus mintal ce esti, cand tu ai fost bou zerone, cu un club in spate :lol: :lol: :lol: , pe aceeasi apa pe care eu m-am descurcat mai mult decat onorabil :lol: :lol: :lol: , cand n-ai fost in stare in patru concursuri la care ai participat in formatul cu o singura divizie sa ocupi nici macar locul pe care l-am ocupat eu la prima participare, in calitate de independent :lol: :lol: :lol: , CAT DE PROST TREBUIE SA FII MAI TROGLODITULE CA SA MA CRITICI TU PE MINE IN MATERIE DE PESCUIT? :lol: :lol: :lol:

Lasa naibii pe altii care au fost in stare sa se claseze mai bine, tu taci din gura si ia notite, mai "un peste pe concurs" ce esti :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 12th, 2011, 8:28 pm

Tampitul fara scapare se afunda cu fiecare vorba pe care o scoate :lol: :lol: :lol:

pikeman scrie: am zis POLO referindu-ma la faptul ca firma ii zice Tricou Polo (adica pentru cei care practica sportul) nu pentru model in sine si materialul din care e facut.

Mai pokemoane, daca tu ai fi stiut ca exista sportul polo calare, nu te hlizeai ca idiotul, scriind si explicit ca te refereai la jocul de polo :lol: :lol: :lol: Doar ca in mintea ta, polo insemna doar inot in bazin, imbracat doar cu slip si cascheta, asa ca ti se parea de mai mare rasul sa existe tricou pentru asa ceva. De, incultura si prostia merg mana in mana :lol: :lol: :lol:

Cea mai tare e insa partea cu concursurile, care arata cat a priceput din pescuituld e competitie un dobitoc care a participat totusi la doua sezoane ale competitiei organizate totusi de LRS :lol: :lol: :lol:

pikeman scrie:i bai, fi tu mai pescar ca mine, insa o astfel de analogie o faci vs 2 oameni care au fost pe apa in acelasi timp, nu la momente si locatii diferite, hai ia zi-ne cati pesti s-au prins la Rogojestiu de cand ai fost tu si cati la asta la care razi de mine? by za way, era tot o apa noua si tot fara sonar am fost si eu, un club cu 4 oameni la concursuri nu prea poti sa zici ca e asa mare "spate" in schimb putem compara galeriile

Deci tampitul minimalizeaza importanta echipei (dupa doua sezoane de participare :lol: :lol: :lol: ) si are impresia ca un concurs in care se prind pesti multi e mai de bulan decat unul in care se prinde cate un peste la doi concurenti :lol: :lol: :lol:

Maiidiot fara scapare, cand eu am dat cot la cot cu Leba, pe acelasi sector si in acelasi timp, si eu am prins 6 bibani iar el a dat gherla, atunci poti sa faci o diferenta, sa zici ca la momentul ala eu eram (si am asa o presimtire ca lucrurile nu s-au schimbat intre timp :lol: :lol: :lol: ) un pescar mai bun decat el. Daca eu as fi prins un biban iar el zero, asta ar fi insemnat nimic, o aruncare de zar, un peste care a trecut intamplator pe-acolo si s-a sinucis in guma cuiva :lol:

Deci mai trogloditule, prost cu certificat, intreaba ce pescar din divizia I vrei tu si o sa-ti spuna acelasi lucru, ca un concurs in care se prind multi pesti e relevant, iar unul in care se prinde foarte prost e de bulan sau chiar mai rau, de cursa de barci.
Mai hadicapila, unul ca tine se poate duce la concursuri pana la 80 de ani, ca nu se lipeste nimic pe tine, treci pe-acolo ca rata prin apa. :lol: :lol: :lol:

P.S. Da, Adelina a avut in spate o echipa din care doi insi stiau balta aia ca pe propriile buzunare, unul i-a imprumutat motorul si altul bateria :lol: . Ceea ce stie toata lumea foarte bine, chiar si ea, in sufletelul ei de travestita mica :lol: :lol: :lol:

Analogia cu tine am facut-o in sensul ca ai fost pe aceeasi garla, contra cam acelorasi oameni, si te-ai clasat mult mai prost decat am facut-o eu, asta dupa ce te clasasesi mult mai prost si in alte trei concursuri. Chestie care cam exclude coincidenta. Si, foarte important, concluzia era ca de la inaltimea acestor ametitoare rezultate numai un idiot congenital ar putea sa-i spuna altuia clasat mai bine ca n-are treaba cu pescuitul :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 13th, 2011, 8:22 am

Noul entry la aceasta cateorie este al clonei Adelinei, raposata agitata semlecangheorghe :lol: :lol: :lol:

Dupa ce originalul a fost demascat definitiv ca homosexual crasma-pescarilor-f10/sa-ajutam-un-om-bolnav-adelin-avram-t861-s140.html , clona incearca sa mai puncteze macar la impresia artistica :lol: :lol: :lol: , printr-o postare in care prostia urla asurzitor :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe scrie:Cum se roaga el de Dumitru sa vina inapoi...crezind ca acuma ,.gata,daca Dumitru o fost banat aici,si el-ce gest maret -il reprimeste,acu'Dumitru o sa-i pupe mina...Si cind colo,s-a ales cu un "BAGATIL IN ***"

Tampita nefericita si fara scapare, de unde ti-a reiesit tie ca ma asteptam ca Dumitru sa-mi pupe mana? :lol: :lol: :lol: In general vorbind, cui i-a pupat Dumitru mana vreodata, ca sa ma astept eu la asta? :lol: :lol: :lol: Machitorul are el alte defecte, care s-au vazut si aici cu ocazia unui gest pe care nu l-a inteles, dar sluga servila ca Petrus SF Onea n-a fost niciodata, nu l-am vazut inghesuit la sfinterul tau devastat de "excursiile" de Craciun la intalnirile gay de pe litoralul francez :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe scrie:Da'revenind la Dumitru,inseamna ca te simti tare singur pe acolo,mai ales dupa ce Tudor ti-a zis in fata ca nu mai are ce sa caute in mizeria aia

Adeluta :lol: :lol: :lol: , Tudor s-a declarat oripilat de dezvaluirile despre afacerile dubioase ale adminului pe formul caruia e moderator :lol: :lol: :lol: pescuit-in-general-f3/totalfishing-o-afacere-interesanta-pentru-garda-fi-t879.html

Dar sta foarte bine coleg de forum cu patraulea modigliani, care revarsa in cotetul lui rasulescu hardaul cu cacat din satra lui tiganeasca. Asta cu toate ca avea posibilitatea sa-i taie maul ciorii care caraie din santul de la Dabuleni :lol: . E alegerea lui :lol: :roll: , traim intr-o lume libera :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 13th, 2011, 4:10 pm

Si din nou clona raposata dar agitata ne demonstreaza ca IQ-ul Adelutei este subunitar :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe scrie:Mah Fan Gerula,daca poza aia cu scorpia de mare sau ce o fi,este colaj,cum naiba se face ca umbra pestelui se suprapune perfect peste tricoul si bratul lui S.F??.

E vorba, bineinteles, de celebra poza in care Petrus Onea SF bucatica de stavrid si-a pus CAPUL in Photoshop peste poza unui alt cetatean :lol: :lol: :lol:

Mai idioata fara scapare, daca doar capul este colat, dupa cum vede cu ochiul liber oricine se uita in poza de mai jos :lol: :lol: :lol:, de ce nu s-ar suprapune umbra pestelui pe corp? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Partea a doua e insa si mai tare :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe scrie:
Mai fan Gerula,tu esti ca duhul din lampa..trebuie sa-i frec ridichea cu o aluzie desteptului de aristocrat retard si hop ,apare clona fermecata...clona care trebuia scoasa deorece "generoasele'ridicari de ban n-au ingrosat rindurile ziaristului ticnit.

Tampita fara scapare, bietul Petrus tipa dupa fan Gerula de mai bine de o saptamana, omul a aparut fix cand a fost vorba de ce-l intereseaza pe el, adica prabusirea gruparii Gyorg-Tudose :lol: :lol: :lol:

Acum fugi si lasa iuda mihuta sa ia clona la postit, ca tu esti prea proasta, te auto-umilesti pe orice subiect ai deschide gurita :lol: :lol: :lol:
Ataşamente
petrus poza trucata 3.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 13th, 2011, 4:22 pm

Desigur, redusul mintal pokemon nu era sa se lase mai prejos :lol: :lol: :lol:

pikeman scrie:Hai ma gigi, cine vrea oboseala aia trabucco tunata pe matagy, aia care o prins mai multe peste decat gerula sau aia care o prins un peste cati toti pestii lu gerula la un loc, cu tot cu concursuri

Mazilule, tu esti mai prost decat prevede legea, ti-am mai zis-o de zeci de ori :lol: :lol: :lol:

Mai tembelule, clona semlecangheorghe este prezentata ca fiind Gheorghe Semlecan din Arad, nu? :lol: :lol: :lol: Pai asta a participat si el pe Sarulesti, la un concurs de divizia B in care s-a clasat fabulos, pe locul 64 din 75 :lol: :lol: :lol: CU UN SALAU PE MANSA :lol: :lol: :lol: . PE SARULESTI, adica in Mecca salaului :lol: :lol: :lol:

Idiot fara scapare, orice cretin isi poate face poze pe malul unei garle cu cate un peste in mana, dupa care clonata Adeluta, care se ascunde dupa numele lui ca sa cante pe sapte voci :lol: :lol: :lol: , poate proclama ca Gheorghe Semlecan rupe salaul in gura pe Mures :lol: :lol: :lol: . Gargara asta de trogloditi a tinut insa fix pana la primul concurs in care tamplarul a fost manat :lol: :lol: :lol: , pe o balta stiuta pe dinafara de WSB-isti. Si rezultatul s-a vazut :lol: :lol: :lol:

Mai prostea, invata naibii ca intai gandesti si pe urma deschizi gura, nu invers, si in felul asta poate n-o sa te mai faci de ras chiar zi de zi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 13th, 2011, 4:26 pm

Cireasa de pe tort e insa asta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe scrie:Mah Gerula am pus pariu cu Mihuta si Adelin pe lanseta mea de salau,ca n-ai curaj sa-mi ridici ban-ul

Cititi-o coroborat cu chestia asta competitii-si-concursuri-de-pescuit-f13/iuda-mihuta-si-adelina-avram-vuvuzelele-expirate-a-t920.html#p19204 :lol: :lol: :lol:

Adeluta, si eu pot sa pun pariu cu mine ca Barcelona moare de frica UTA si de-aia baga pile la bubuli sa nu promovati voi, de groaza ca o sa luati titlul la primul sezon in A si pe urma o sa-i umiliti in UCL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Realitatea e ca voi n-aveti ce cauta in A pentru ca n-aveti jucatori, la fel cum clona ta n-are ce cauta decat pe forumul unde guiti tu pe saispe voci :lol: :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 14th, 2011, 8:58 am

Si un entry proaspat, de azi, tot adeluta, cu clona :lol: :lol: :lol:

Incercand cu o disperare si un jigodism de care numai ea este capabila, sa-l scoata la vopsea pe ultmul om de pe forumurile de pescuit, gunoiul tiganesc chirtu patraulea nodigliani :roll:

semlecangheorghe scrie:Acelasi tip de remarci ai inceput sa le folosesti si cu privire la familia lui Chirtu Mihai ,sau Pictorul...scontind pe o reactie ..mai furtunoasa din partea acestuia ,care ,din pacate ti-a reusit.Apoi cind unii ,au sesizat asta, ai sters pur si simplu ,ce ai scris,lasindu-l pe acesta in offsaid..Dar eu tin minte perfect ce ai spus,e adevarat ca nu in cuvinte exacte ,dar am retinut modul perfid in care ii atacai familia....Subtil,pervers,scontind ca poate este punctul lui slab...Cel mai tare a fost cind ,haita, a sarit cu hura pe el:"Unde a scris Gerula asta??"...A scris...dar a sters...stiind ca aceasta il va scoate din minti pe acest coleg de forum...ceea ce s-a si intimplat...Atita ca in cazul lui Adelin nu iti merge,si orice om cu minte si care il cunoaste cit de cit pe Adelin,stie ca noroiul care il improsti asupra FAMILEI lui, nu face decit sa arate tuturor mostre gretoase din haznaua mocirloasa in care te desfeti non stop...

Nefericito, cand de pe forumul asta nu s-a sters vreodata un cuvant iar din cotetul lui rasulescu au disparut TOPICURI INTREGI DE ZECI DE PAGINI, cat de redusa mintal trebuie sa fii ca sa sustii asa ceva? :lol: :lol: :lol: Asta mai ales cand tu stai toata ziulica cu aparatul foto in mana si faci poze de pe ecran :lol: :lol: :lol: , in speranta ca doar-doar :lol: :lol: :lol:

Proasta mica, facand afirmatii de-astea reusesti doar sa arati in ce hal te doare umilinta pe care ai incasat-o in astea doua zile, si mai ales cum te seaca faptul ca acum esti un homosexual demascat :lol: :lol: :lol:

P.S. Nu mai scrie ca proasta chestii de genul asta

semlecangheorghe scrie:cred ca ai spart tot in jurul tau si ai muscat ca o fiara turbata pe oricine se apropia de tine...Literele ingrosate,inrosite,arata clar ca ai avut ...o criza de proportii

cand tu ai la activ mesaje de genul celui din screenshotul de mai jos, da? :lol: :lol: :lol:
Ataşamente
Adelina gay editare 1.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 14th, 2011, 12:28 pm

S-au activat un pic trogloditii :lol: :lol: :lol:

La fluierul propriului picior canta marele pescar de competitie Leba :lol: :lol: :lol: , iar zgomote de toba face, aruncandu-se pe jos in fund, cretinul congenital pokemon :lol: :lol: :lol:

pikeman scrie: in alta ordine de idei, ne duelam si in galerii personale? hai nu iti fie rusinica, am o gramada de prieteni care imi plaseaza pesti in brate numai ca sa te fac pe tine de rusine numai zi ce vrei ...loturi Pantelimon de bibani, loturi de cleni...alege specia , dar sa fie rapitori de Romania

Leba scrie:pare rau, pike...
mi se pare evident ca puternicul zargan se cam pisha cu bolta pe somnii si avatii tai amarati!
nu inteleg cum de ej atat de orb.. sau doare adevarul?

pikeman scrie:P.S. si Gerula, nu uita , vreeeem pozeeeee , ca asa e corect, dovada, dovada, cum ceri si tu, hai ca la ditai aparatu ala de il cari in egipt, sigur il ai la tine la orice iesire, ca tu trebuie sa surprinzi tot ce misca... deci poze cu capturi de cand s-a infintat forumu bashit si pana acum...si nu umbla cu cioara vopsita si programe de editat data.
Fatza ta in poza e mandatory ... nu pesti trantiti in iarba ... si, ai functie de selftimer la aparat, n-ai scuza

Semnat:
"un peste pe mansa" - bun si ala

Trecem peste faptul ca, pentru bietul pokemon, zarganul nu e rapitor de Romania :lol: :lol: :lol:

Mai tembelilor, cum sa va explic eu voua asa mai pe intelesul vostru, galeria foto = povesti pescaresti = ZERO :lol: :lol: :lol:

Un rezultat in concurs e ceva obiectiv, palpabil, obtinut cu o gramada de martori, iar cand concurezi in aceeasi serie, pe aceeasi apa, in acelasi timp si practic pe acelasi loc, cum am facut eu cu Leba la Rogojesti in mansa a treia, deja se poate trage o concluzie. Si concluzia e ca scorul a fost sase la ZERO in favoarea mea mai Leba :lol: :lol: :lol:

E, in conditiile astea, sa provoci pe ala care ti-a dat un 6-0 sec la concurs cu POZE :lol: :lol: :lol: e ca si cum ar veni Lucescu la Guardiola si i-ar spune "mestere, ne-oti fi dat voi 5-1, dar uite-aici, ce frumos marcheaza Jadson in pozele astea, pai Messi al vostru are el asa album foto?" :lol: :lol: :lol: (nu ca eu as fi Messi al pescuitului :lol: :lol: :lol: , mai ales ca asta ar insemna ca Leba e Jadson, ori el prinde zero bibani pe mansa, nu-i nici macar un Banel Nicolita al pescuitului de competitie :lol: :lol: :lol: .

Mai trogloditilor, de ce nu vreti voi doi sa ne suim frumos in masini, sa dam o fuga pana in nordul Greciei, si sa facem acolo si concurs de spinning si de spearfishing? :lol: :lol: :lol: Vedem cum e si cu pestii astia prinsi live, cu martori, in fata camerei de filmat, vedem si cum e cu gulp -gulp :lol: :lol: :lol: , va dau cuvantul meu de onoare ca nu va las sa va inecati, desi in felul asta IQ-ul mediu al umanitatii s-ar imbunatati simtitor :lol: :lol: :lol:
Ia ziceti, va bagati? :lol: :lol: :lol: Sau voi stiti doar cu poze? :lol: :lol: :lol:

P.S. Daca am vrea sa facem comparatii fotbalistice :lol: :lol: :lol: eu as fi asa, un fel de Pancu care joaca din an in Paste :lol: , Leba ar fi ceva gen Oprita, "atacantul" care a inventat driblingul prin alunecare :lol: :lol: :lol: , pokemon ar fi copilul de mingi bagat in echipa din cauza suspendarilor, si Adelina ar fi Doru Bratu, baiat talentat dar care s-a remarcat in special prin prezenta la petrecerile gay :lol: :lol: :lol: (apropo, remarcati cum se scuza ala si observati asemanarile cu scuzele Adelinei :lol: :lol: :lol: )

P.P.S. Pokemoane, ti-am mai zis ca tu mai bine taci decat sa arati tuturor ca esti prost? :lol: :lol: :lol:

pikeman scrie:si vezi ca unde dai tot la tine in cap crapa, am putea deduce ca Adelin ii plaseaza pesti lui Semlecan si apoi pune poze cu ei pe net, daca vrei deci ori Adelin ori Semlecan tot esti batut la curu gol in materie de capturi

Mai prostea, Adelina si tamplarul caruia i-a furat numele sunt singurii pescari de pe Mures? :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 14th, 2011, 4:02 pm

Gunoiul uman Adelina Avram recidiveaza in prostie, acum cu clona :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe scrie:Bun si acu revenind la haita,Pikeman nu ma gindeam la tine da culmea e ca tot tu sari ca ars...e normal sa te intrebi...unde,...va spun eu ca am citit cu ochii mei cum il provoca pe Pictor si ulterior cind am inteles de ce o facea,am cautat repede si....pauza....mesajul nu mai exista...s-a evaporat...Idiotul ala de Gerula si-a gasit pe cine sa-si exerseze inclinatiile personalitatii sale devieate mental si voi i-ati tinut isonul...

Nenorocit cu creierii distrusi de homosexualitate, povestea ta are un mic cusur, si anume ca N-AI SPUS TREABA ASTA CAND TOATA LUMEA CARE MAI ARE UN DRAM DE RESPECT PENTRU PROPRIA PERSOANA L-A FLITUIT PE PATRAULEA PENTRU INJURATURILE LUI TIGANESTI.

Intelegi mai vierme nenorocit, nu ti-a dat prin cap la vremea aia sa confirmi aberatiile lui modigliani patraulea, dar acum ti-a revenit memoria, nu? :lol: :lol: :lol: :lol: Mai pederast dezgustator, esti mai putin decat un limbric :roll:

semlecangheorghe scrie:Dar,....dar,cind altii precum Stratonov,ori Shoco ,au folosit limbaj asemanator...toti astia care se proclama marii aparatori ai integritatii morale si spirituale ai acestui forum....au disparut.N-au vazut,n-au auzit, n-au stiut...Pe Dumitru l-au provocat pina l-au banat...faina treaba,morala....ce sa zic.Mi mi-e dor de Dumitrru,si eu am avut contraziceri cu el pe teme de greutati la bait casting,pe mine de ce nu m-a injurat???

Gunoi homosexual, Dumitru a fost banat pentru MULT mai putin decat i se tolereaza lui Patraulea, iar tu Adelina esti moderator pe forumul ala. Acum, la saptamani bune dupa ce eu am punctat imoralitatea banarii lui pentru injuraturi intr-un cotet ca al vostru, unde sunt tolerate injuraturile, te-ai trezit si tu sa comentezi banarea lui Dumitru? :lol: :lol: :lol: Mars, jigodie proasta :lol: :lol: :lol: :arrow:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 14th, 2011, 5:12 pm

Intrebare de 100 de puncte: ce face o javra de internet in momentul in care, dupa ce a mancat cacat cu polonicul, i se adreseaza o provocare cinstita ca asta:

Gerula scrie: Mai trogloditilor, de ce nu vreti voi doi sa ne suim frumos in masini, sa dam o fuga pana in nordul Greciei, si sa facem acolo si concurs de spinning si de spearfishing? :lol: :lol: :lol: Vedem cum e si cu pestii astia prinsi live, cu martori, in fata camerei de filmat, vedem si cum e cu gulp -gulp :lol: :lol: :lol: , va dau cuvantul meu de onoare ca nu va las sa va inecati, desi in felul asta IQ-ul mediu al umanitatii s-ar imbunatati simtitor :lol: :lol: :lol:
Ia ziceti, va bagati? :lol: :lol: :lol: Sau voi stiti doar cu poze? :lol: :lol: :lol:

Raspuns tot de 100 de puncte: face ca pokemon :lol: :lol: :lol: . Adica isi da seama ca are treaba :lol: :lol: :lol: , mai baga o glumita de copil handicapat, ceva la nivelul intelectual al lui modigliani patraulea, si mai are si impresia ca n-a bagat lumea de seama ca tocmai si-a luat un sut napraznic in cur :lol: :lol: :lol: .

Astept cu interes maxim raspunsul lui Leba :D :lol:

P.S. Perla asta a pokemonului imi scapase :lol: :lol: :lol:

pikeman scrie:aci partea proasta pentru tine este ca eu am vorbit cu amandoi deci nu am nici cel mai marunt dubiu ca sunt persoane distincte - si oricat ai vrea si la cat s-a scris pe forum cei de la Sarulesti pot confirma. Noteaza ca eu nu am fost la Sarulesti deci stiam muuult dinainte, plus ca Semlecan trebuia sa mearga cu o gramada de pagini printate ca sa povesteasca tot ce sa scris pe forum....

Mai eroare a naturii :lol: :lol: :lol: NIMENI nu contesta existenta tamplarului Gheorghe Semlecan din Arad :lol: :lol: :lol: Categoric ca exista si il cunosc destui :lol: :lol: :lol:

Problema e ca nu el scrie pe forumuri cu contul semlecangheorghe, aici e buba :lol: :lol: :lol: Iar speta asta a fost lamurita definitiv aici :lol: :lol: :lol:

Idiot fara scapare, Gheorghe Semlecan ala pe care l-ai cunoscut tu avea in vocabular termeni ca "drept procedural privat"? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ti-am mai zis odata proverbul asta, baga-l la cap: mai bine taci si lasi sa planeze indoiala ca ai fi idiot, decat sa deschizi gura si sa risipesti orice dubiu :twisted: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 14th, 2011, 6:02 pm

Ce va spuneam eu ca tiganul patraulea modigliani si homosexualul dovedit Adelina Avram sunt doua exemplare ale aceleiasi specii de gunoaie umane? :lol: :lol: :lol:

Abia apucasem sa intreb cum se face ca revelatiile clonei semlecangheorghe despre felul in care m-as fi luat eu de familia lui patraulea nu au aparut la vremea respectiva, cand patraulea a fost ridiculizat pe forum pentru ca sustinea o asemenea enormitate, ci acum, cand Adeina a fost dovedita INDUBITABIL ca fiind un nenorocit de homosexual participant la evenimente gay prin Franta :lol: :lol: :lol:. Si pac, tiganul chirtu modigliani patraulea s-a si repezit sa-si infiga limba recunoscatoare in curul clonei :lol: :lol: :lol:

modigliani scrie:Mersi Gigi . Prin felul tau caracteristic , inconfundabil , a nenumarata oara dovedesti impartialitate , justete si verticalitate . Nu multi au vazut postarile infectului , iar dintre cei ce le-au vazut sunt foarte putini dispusi sa sustina acest lucru . Multumesc mult !

Gunoiul la gunoi trage si prostia la prostie, ce sa mai. :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 14th, 2011, 8:12 pm

Petrecerea continua :lol: :lol: :lol:

Prostul de serviciu, pokemon, ma face "pescar incompetent" in conditiile in care, cu numai cateva postari mai sus, ii explicam cu argumente zdrobitoare de ce o astfel de afirmatie este o dovada de uluitoare prostie din partea lui. :lol: :lol:

Oricum, asta e nimic pe langa urmatoarele aberatii :lol: :lol: :lol:

pikena scrie:spearfishing si pescuit marin nu am practicat niciodata, dar cat de lash poti sa fi sa ne/ma chemi pe o locatie despre habar nu am cum si la ce se pescuie(oricum ma indoiesc ca tu ai prins ceva la spining acolo).

Cretinul reuseste sa se contrazica intr-o singura fraza :lol: :lol: :lol: : mai dobitoc patentat, daca n-am prins nimic la spinning pe-acolo care ar fi handicapul tau? (in afara de ala psihic, pe care-l stim cu totii :lol: :lol: :lol: )

Iar Mediterana, ambuscat ce esti :lol: , nu e "o locatie", e ditamai marea, daca nu erai ultimul las nenorocit iti trecea si tie prin cap ca putem merge absolut oriunde, sunt sute de kilometri de tarm la mai putin de o zi de mers cu masina din Romania :lol: :lol: :lol:

Si partea a doua este la fel de tare:

pikeman scrie:iar aia cu glup glupu , eu nu am sustinut ca nu ai nevoie de greutati pentru a te scufunda intr-o apa cu salinitate ridicata

cum dobitocule, nu scriai tu chiar azi

pikeman scrie:ah, si am uitat episodul

Flotorul + 5k

Pai asta ce inseamna retardule? Nu faceai si tu mistouri cu gulp-gulp? :lol: :lol: :lol: Acum, cand s-a pus problema sa vedem in fata camerei de luat vederi care dintre noi se poate scufunda si pana unde, care face gulp-gulp mai tare cand are lestul pe el :lol: :lol: :lol: si eventual, daca ajungi pana acolo :lol: , care e in stare sa harponeze un peste in timp ce se scufunda doar cu ce are in plamani, tu incepi ca papagalul din filmul ala cu Bud Spencer? :lol: :lol: :lol:

papagalul pokemon scrie: eu n-am fost de fata, eu n-am fost de fata

Hai pokemoane, curaj :lol: :lol: :lol: , nu fii ca tiganul care raspunde la o provocare nu cu da sau nu ci cu alta provocare :lol: :lol: :lol: , ma mai provoca tu la concursuri pe tot felul de garle murdare unde e record sa prinzi 5 baboi in 7 ore :lol: , cand eu te-am provocat la ceva ce, in cel mai rau caz, poate fi o excursie destul de reusita :lol: . Mai mult decat ca o sa te rada lumea ca tu stii sa inoti doar stilul topor dar radeai de unul care face freediving ce naibii ti se poate intampla? :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 14th, 2011, 8:24 pm

P.S.
pikeman scrie:CATE PARTIDE DE PESCUIT AI TU DE LA INFIINTAREA FORUMULUI SI PANA ACUM?

Mai, tu esti tampit? :lol: :lol: :lol: :lol: (intrebarea e retorica, stim cu totii ca da :lol: :lol: :lol: )

Tu chiar iti numeri partidele de pescuit? :lol: :lol: :lol: Tii si un caietel in care faci desene cu stufarisul in care ti-a suras norocul? :lol: :lol: :lol:

Asta trebuie sa fie una din cele mai tampite intrebari ever. E clar ca ies la peste MULT MAI RAR decat indivizi fara ocupatie, sau a caror ocupatie e manuirea mopului :lol: , sau pe care i-a lasat nevasta si le vine sa urle cand vad casa goala ca Adelina etc etc. Dar cine sta sa numere partidele pe trei ani mai tembelule, tu n-ai altceva de facut in viata? :lol: :lol: :lol:

De rostul intrebarii nu te mai intreb, ca e clar ca nu-l stii nici tu :lol: :lol: :lol: . Sau vroiai poate sa sugerezi ca ar trebui sa aiba forum de pescuit numai cine iese de 200 de ori pe an la peste :lol: :lol: :lol: . Crancena logica, pe ideea asta Berlusconi trebuia dat de mult afara din fotbal, ca n-a jucat in serie A :lol: :lol: :lol:

Mai tembelule, reiau ideea: eu am venit la un concurs, fara echipa si fara sonar, pe o balta pe care o vedeam prima oara, si m-am clasat mult mai bine decat ai reusit tu in patru concursuri in care ai concurat contra acelorasi concurenti ca si mine, desi aveai o echipa in spate. Tembelule, pricepe odata ca dupa faza asta TU chiar nu poti sa ma critici in materie de pescuit, fa ciocul mic si lasa pe altii.

Sau accepta-mi provocarea si vedem atunci care e mai pescar. Nu-ti face probleme, or fi si acolo locuri unde poti sta la cort, nu mi-am propus sa te fac sa-ti cheltuiesti bugetul de concursuri pe 2 ani sau vreo tiganie de-asta. Nu e stilul meu.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 14th, 2011, 11:22 pm

APOTEOZA PROSTIEI ABISALE este insa reusita de clona deselata de atata folosire semlecangheorghe :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe scrie:Si argumentul "bomba",cum ca eu ,imi dau contul lui Razvan:am facut poza aia cu pistolul in atelier,cu aparatul lui Adelin si nu stiam sa o incarc in topic.Si Adelin i-a trimis-o lui Razvan ,si Razvan a pus-o in topic..Iete scirt..Si ma rog de unde rezulta din faza asta ca eu imi pasez contul lui Mihuta??

Idiot fara scapare, rezulta ca-i dai contul iudei mihuta din faptul ca postarea aia in care "Razvan a pus-o pe topic" e facuta cu contul "semlecangheorghe" :lol: :lol: :lol: :lol:

BUSTED
Ataşamente
semlecan adelina 21.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 14th, 2011, 11:34 pm

Pe langa ultima isprava a clonei deselate semlecangheorghe, dumele bietului pokemon palesc :lol: :lol: :lol:

pikeman scrie:dar nu vad logica de ce ai vrea pescuit marin dupa ce m-ai zdrobit pe apa dulce la noi in tara, hai acorda-mi revansa, te roooog

Mai prostea, eu chiar n-am timp sa-mi pierd o zi din viata (nu zic mai multe) pe vreo balta de-asta vai steaua ei, doar ca sa concurez cu unul care urla din subsolurile divizie B "sunt mai tare ca tine" :lol: :lol: :lol: . Daca aveai atata demnitate sa accepti provocarea, era foarte simplu, o lipeam de un week-end prelungit la mare si avea o noima, nu se chema ca m-am dus nu stiu unde ca sa-l bat la pescuit pe un nimeni :lol: :lol: :lol:

Plus ca, pricepe odata, dupa ce ai batut din buzite despre gulp-gulp si flotorul+5k samd vreau sa vad cum incerci sa te scufunzi, cum vorbesti la camera cu lest pe tine, chestii de-astea :lol: :lol: :lol: . Pana si un tampit ca tine ar trebui sa priceapa ca astea doua chestii vin la pachet, concursul de spinning si concursul de freediving ( na, iti fac o concesie, daca zici ca nu vrei sa tragi cu harponul de frica sa nu vada lumea ca dai la 2 matri pe langa peste si pe urma nu mai esti in stare sa-l armezi :lol: :lol: :lol: )

Mai cretinetule, pricepe odata ca daca eu te-am provocat la o chestie de bun simt, nu la zbor pe luna, nu poti sa raspunzi, ca ultimul las, cu o alta provocare care nu prezinta absolut nici un interes pentru mine, intrucat e absolut redundanta cu rezultatele obtinute de noi doi in competitia organizata de LRS. Si pe urma sa ma faci tu pe mine las pentru ca nu ma intereseaza :lol: :lol: :lol:

(adica poti, dar intelegi tu, isi dau prietenii si "prietenii" tai coate pe la spate, si cand ti-o fi lumea mai draga o sa te intrebe vreunul de ce ti-a fost frica sa faci gulp-gulp?) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 15th, 2011, 9:06 am

Deviza pokemonului pare sa fie "minim un entry pe zi" :lol: :lol: :lol:

pikeman scrie: intelegi, nu merg io in Grecia ca are chef el, daca era sa cadem de acord asupra unei locatii era ok, nici ca el nici ca mine

Bine mai tembelule, nici ca mine nici ca tine, hai in Muntenegru, e bine asa? :D :lol: :lol: :lol: Hai sa vedem cum o mai dai acum la intors :lol: :lol: :lol:

pikeman scrie: asa nu vad ce treaba are spearfishingu, flotabilitatea si pescuitul marin cu invitatia lansata de mine...o zis ca el e mai bun ca mine, i-am dat ocazia sa o dovedeasca live, in acelasi timo, in acelasi loc pe aceeasi apa...se trage pe fese....motivul, nu-l stim .

Mai idiot fara scapare :lol: :lol: :lol: , EU TE-AM PROVOCAT LA UN PESCUIT MARIN, dupa ce ai facut tot felul de mistorui despre cat de mare era zarganul, cum e cu gulp-gulp samd :lol: :lol: :lol: , iar tu, in loc sa raspunzi, ai lansat o alta provocare :lol: :lol: :lol: Pricepi pokemoane? :lol: :lol: :lol:
Daca vroiai sa dovedesti ca esti si jigodie in aceeasi masura in care esti prost, ti-a reusit din plin :lol: :lol: :lol:

cea mai tare e insa faza asta :lol: :lol: :lol:

pikeman scrie:p.s. aia cu Flotorul + 5k era o aluzie la faptul ca ai nevoie de 5k sa stai cum trebe mai obezule

Hai pokemoane, curaj, un pic de Muntenegru si vedem acolo cum e cu obezitate, de cate kile de lest are nevoie fiecare (in Adriatica apa are salinitate mult mai mica decat in Cipru :D ) samd :lol: :lol: :lol: Mase largi de cunoscatori asteapta sa te vada vorbind in camera dupa ce ti-ai pus lest cat sa fii neutru dpdv al flotabilitatii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Următorul

Înapoi la Crasma pescarilor