S-au activat un pic trogloditii
La fluierul propriului picior canta marele pescar de competitie Leba

, iar zgomote de toba face, aruncandu-se pe jos in fund, cretinul congenital pokemon
pikeman scrie: in alta ordine de idei, ne duelam si in galerii personale? hai nu iti fie rusinica, am o gramada de prieteni care imi plaseaza pesti in brate numai ca sa te fac pe tine de rusine numai zi ce vrei ...loturi Pantelimon de bibani, loturi de cleni...alege specia , dar sa fie rapitori de Romania
Leba scrie:pare rau, pike...
mi se pare evident ca puternicul zargan se cam pisha cu bolta pe somnii si avatii tai amarati!
nu inteleg cum de ej atat de orb.. sau doare adevarul?
pikeman scrie:P.S. si Gerula, nu uita , vreeeem pozeeeee , ca asa e corect, dovada, dovada, cum ceri si tu, hai ca la ditai aparatu ala de il cari in egipt, sigur il ai la tine la orice iesire, ca tu trebuie sa surprinzi tot ce misca... deci poze cu capturi de cand s-a infintat forumu bashit si pana acum...si nu umbla cu cioara vopsita si programe de editat data.
Fatza ta in poza e mandatory ... nu pesti trantiti in iarba ... si, ai functie de selftimer la aparat, n-ai scuza
Semnat:
"un peste pe mansa" - bun si ala
Trecem peste faptul ca, pentru bietul pokemon, zarganul nu e rapitor de Romania
Mai tembelilor, cum sa va explic eu voua asa mai pe intelesul vostru, galeria foto = povesti pescaresti = ZERO
Un rezultat in concurs e ceva obiectiv, palpabil, obtinut cu o gramada de martori, iar cand concurezi in aceeasi serie, pe aceeasi apa, in acelasi timp si practic pe acelasi loc, cum am facut eu cu Leba la Rogojesti in mansa a treia, deja se poate trage o concluzie. Si concluzia e ca scorul a fost sase la ZERO in favoarea mea mai Leba
E, in conditiile astea, sa provoci pe ala care ti-a dat un 6-0 sec la concurs cu POZE

e ca si cum ar veni Lucescu la Guardiola si i-ar spune "mestere, ne-oti fi dat voi 5-1, dar uite-aici, ce frumos marcheaza Jadson in pozele astea, pai Messi al vostru are el asa album foto?"

(nu ca eu as fi Messi al pescuitului

, mai ales ca asta ar insemna ca Leba e Jadson, ori el prinde zero bibani pe mansa, nu-i nici macar un Banel Nicolita al pescuitului de competitie

.
Mai trogloditilor, de ce nu vreti voi doi sa ne suim frumos in masini, sa dam o fuga pana in nordul Greciei, si sa facem acolo si concurs de spinning si de spearfishing?

Vedem cum e si cu pestii astia prinsi live, cu martori, in fata camerei de filmat, vedem si cum e cu gulp -gulp

, va dau cuvantul meu de onoare ca nu va las sa va inecati, desi in felul asta IQ-ul mediu al umanitatii s-ar imbunatati simtitor
Ia ziceti, va bagati?

Sau voi stiti doar cu poze?
P.S. Daca am vrea sa facem comparatii fotbalistice

eu as fi asa, un fel de Pancu care joaca din an in Paste

, Leba ar fi ceva gen Oprita, "atacantul" care a inventat driblingul prin alunecare

, pokemon ar fi copilul de mingi bagat in echipa din cauza suspendarilor, si
Adelina ar fi Doru Bratu, baiat talentat dar care s-a remarcat in special prin prezenta la petrecerile gay

(apropo, remarcati cum se scuza ala si observati asemanarile cu scuzele Adelinei

)
P.P.S. Pokemoane, ti-am mai zis ca tu mai bine taci decat sa arati tuturor ca esti prost?
pikeman scrie:si vezi ca unde dai tot la tine in cap crapa, am putea deduce ca Adelin ii plaseaza pesti lui Semlecan si apoi pune poze cu ei pe net, daca vrei deci ori Adelin ori Semlecan tot esti batut la curu gol in materie de capturi
Mai prostea, Adelina si tamplarul caruia i-a furat numele sunt singurii pescari de pe Mures?