Cum-necum, saraca Adelina si l-a luat tovaras de incasat bocanci virtuali in gura pe Leba,
cel mai mare pescar roman de competitie
Sincer, mi se pare halucinant ca dupa poza in care userul Alex_ apare tinand in mana permisul de pescuit, un ziar pe care scrie ca Eugen e un psihopat si pozeaza in fata monitorului pe care se vede forumul lui rasulescu

cineva sa poata fi atat de imbecil incat sa spuna ca omul era o clona
Asta in conditiile in care, citind saptamana trecuta linkul postat de anem, dadusem si de dialoguri gen:

Iar poza pe care cartierachele lesinat eugen zicea ca si-o poate pune si el la profil este, tineti-va bine, ASTA

Pe urma erau discutii despre cum am gasit eu un "iepuras"

cu permis, PG, care pescuieste pe Cernica samd

si dispus sa-mi puna la dispozitie identitatea lui
Sincer, ii multumesc din inima lui anem, eu nu urmaream deloc forumul in perioada aia si nu stiam povestea in detaliu
, abia acum am inteles de unde i-a venit Adelinei ideea clonei deselate semlecangheorghe
Mai Adeluta, ar fi doua mici diferente, din ce vad eu

:
1. Alex_ asta nu mai stia cum sa faca sa se intalneasca cu eugen, iar ala fugea ca de foc de el

, in vreme ce clona deselata semlecangheorghe n-ar veni la Bucuresti nici cu drumul platit de altul, daca stie ca sunt eu la mai putin de 500 de kilometri de oras
2. Inteleg ca Alex_ asta si-a luat campii si v-a lasat in durerea voastra cand a vazut ca n-are cu cine discuta, in vreme ce clona semlecangheorghe continua sa latre si dupa ce a fost demascata in toate felurile posibile
P.S. Va dati seama cat de mult il frige pe leba topicul ala daca s-a putut auto-umili in halul asta?